kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

Offf düşüncesi bile ürperti yarattı bende.... Evden kovmak,eve sokmamak için başlı başına bir sebep bu sözleri duymak bence...

bence de öyle

çocuğum yok olsa ve bu sözlere maruz bırakılsa o şahsı çok kötü muameleye maruz bırakırım feriştahı gelse kurtulamaz...

yok kayınvalıdem yok kocam ondan kork bundan tırs oldu...

çocuğum o benım çocuğum ötesi var mı? ne demesı lazım ki yani en uç nokta nedır konu sahıbı için merak ettim doğrusu...

tepkı vermesı için daha küçücük bebeğine nasıl şeyler söylenmeli acaba...

ALLAH korusun ama bizim kadar o bölgeleri şımartan başka bir millet yoktur.aslında düşününce neden sapıklıklar bu kadar fazla anlamak zor değil.doğumdan beri çocuk bunu bilerek büyüyor.ruha işleniyor sapıklık.

Bu sözleri duyupta hemen oracıkta kavga çıkarmamam mümkün değil mesela benim açımdan..... Kocam duyarsa ne der,kızar mı vs hiç iplemem bile....isterse beni boşasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genelde kayınvalideleri tutarım ama eğer ki bu şekilde seviyorsa ,allahım o nasıl bişey iğrenç.Kesinlikle söyleyin annecim bu şekilde sevmeyin diye.
Kadına hiç yakıştıramıyorum küfürlü konuşmayı.

Son düzenleme:
istediği kadar kızsın, küssün.
çocuk öyle mi sevilir?
böyle sözler söyleyen biri zaten sizin kızacağınızı hesaba katmış olmalı.
şimdiden net olmazsanız daha da kötüleri gelebilir.
tavrınızı gösterin.

Tövbe yarabbim. Kadın kendine söylenilmesini istediği kelimeleri mi söylüyor acaba.
Ben olsam duyduğum anda ikaz ederdim.

Ben de konuyu ilk okudugumda aynen bunu dedim icimden :)
Kusura bakma ama kaynanan azmis heralde bu aralar. bebege söyleyerek bu igrenc sözleri kendini bir nevi tatmin ediyor gibi geldi bana.
Ikaz edilmesi SART!!! Bunlari söyleyen biri alinirsa da alinsin cocugum herseyden önce gelir.

Var böyle yaşlı ama ağızlarında terbiyesiz söz düşmeyen kadınlar bir de şimdiki kızları çoğu beğenmez ama bir de onlara sorsak ahlak timsali hepsi. En nefret ettiğim şeydir böyle ahlaksızca kelimelerle çocuk sevenler çocuğa küfür filan öğretir bu tipler sonra. Bence eşinizle konuşun bebeğimizi böyle sevmesi hoş mu senin hoşuna gidiyor mu diye sorun.

Ne sebeple bu sözlerle sevme gereği duyduğunu merak ettim.
En fazla seven olduğunu mu ispat etmeye çalışıyor acaba.
Anne, bu sözleri kullanmadan da torununu çok sevdiğin belli oluyor. desen bozulur mu ki? :44:

Son düzenleme:
Doğur, gözünden sakın, iyi yetiştirmeye çalış, elalem gelsin böyle laflar etsin çocuğuna. Elalem de değil ama çok çok ayıp bence.
Evli değilim ama zamanı gelip olduğunda kesinlikle tepkisiz kalmam.

Tövbe yarabbim. Kadın kendine söylenilmesini istediği kelimeleri mi söylüyor acaba.
Ben olsam duyduğum anda ikaz ederdim.

Benimde Bu Durum Aklıma Gelmedi Değil,Kadın Kendini Tatmin Ediyor Gibi Çok Feci Bi Durum Alınırsa Alınsın Canım DİREK söyleyin Rahatsız Olduğunuzu

Çok garipsedim ya,buraya yazma gereği hiç duymazdım doğrudan uyarırdım sanırım.ister kırılır ister küser gelmez.
totonu ısırırım gibi şeyler söyleriz ama ön tarafını işin içine sokmayız sevmek de bu kadar abartılamaz yani

Hakikatten ne o oyle sapik gibi, ben olsam ben de cok rahatsiz olurdum, haklisin.
Eger kusup gitmesinden korkuyorsan saka yoluyla, gulerek filan uyar. Ama nasil bir laf soyleyebilirsin, dusun dusun bulamadim.

Ne kadar bilimseldi hatırlamıyorum ama çocuklara ufak yaşlar da poponu ısırırım gibi sevgi sözcükleri ilerde bağırsak sorunları yaşamasına sebep oluyormuş.
Doğrumudur diye oturup araşırmadım hiç ama uzak gelmedi.
Çocuklar o kısımlarıyla sevilmemeliler .

Son düzenleme:
Çok çirkin bir sevme tarzı. Bilimsel olarak bir bebeğin nerdeyse daha anne karnından itibaren öğrenmeye başladığı söylenirken kayınvalidenize cevap vermeyi ertelemeyin bence. Bence sizden önce eşinizin tepki vermesi gerekirdi. Tabiki kadıncağızın kötü bir niyeti yoktur ama çok çirkin bence ve birinin uyarması gerekir.

nasıl bir sevme tarzı o oylee :))kayınvalidenin tipini çok merek ettim:)))

igrenc ötesi.. baska diyecek bir kelime bulamiyorum..
kayinvalidenizi derhal uyarin, hatta esine söyle beraber oturup uyarin
bu tür igrenc hitap sekillerini biraksin..
böyle bir kadinla asla yanliz birakmazdim cocugumu..

benim kaynanam da yok çocuğumda yok.eşimin anneannesi benim kaynanam yerindedir tüm davranışları ile.eltim ilk evlendiğinde türkçe öğrenmeden çocuk istemiyorum demişti.bende hak vermiştim.anneannemiz ne o olurmuymuş neymiş kuru kuru ............. yemek dedi.ben nasıl oldum 9 yıllık evliyim anneanne ben şimdi kuru kuru .......... falan dedim yok dedi senin ki başka.pardon başka olan ne yok işte çocuğum demek ki onların gözünde o pis tabirle yaşıyorum.bu arada eltim 1 yılını doldurmadan hamile kaldı.görümcemde 3 aylık evli 2 aylık hamile ben hala kuruya devam gülsem mi ağlasam mı? insanların ağızları torba değil hakketten bu laf nereye gider hiç düşünmüyorlar.

Konunuza da yazmıştım, benim de bir arkadaşımın aile büyüğü tarafından o kelime ile sevilmişliğim var, yöresel bir yaklaşım çünkü, ve onlara göre çok da sevecen bir tabir. O yüzden aklımda kalmıştır, ama eksik kalmış, ben tek seferlik bir şey olduğunu siz yazınca anımsadım. Ama oğlunuzun yerinde tepkisini unutabilmem mümkün değil, çok takdir etmiştim gerçekten. "Terbiye" güzel şey vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…