kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

sonra ne yapmış canım. Düzeltebilmiş mi cocuğun üslubunu?

Benim babaannem(rahmetli) kuzenimin pipisini öperdi severken.
Aklımdan hiç çıkmaz erkek çocuğa tapardı adeta,ee pipisine de tapıyordu doğal olarak.
Hala garip gelir nasıl bir erkek çocuk sevdasıysa..
Geleneksel diye hoşgörülecek değil.
Şimdi böyle seviyor yarın başka türlü sevecek 1 yaşında çocuklara tecavüz edilen bir ülkede bebeklerin cinsel organıyla sevmek zeka barındırmıyor.
Birisi duyar,çocuk duyar ,dener ne bileyim aklıma korkunç şeyler geliyor..
Allah korusun.

Son düzenleme:
Ne olursa olsun bu kelimeleri kullanarak sevgiden bahsetmek....Bilemiyorum ya çok mide bulandırıcı..Herhalde yanımda çocuklarımı biri böyle sevmeye kalksa çıldırırdım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok mu yakın konu komşu , yaşıtı bir akraba rica etseniz uyarsa siz de yüzgöz olmamış olursunuz.

Cok cirkin, hele cocugun ne söylendigini anladigi zaman da ayni seye devam ederse kabul edilemez.
Cok kirilacagini düsünüyorsaniz esinize söletin ama siz istemiyor gibi söylemesin esiniz.
" annecim bir duyan olurda sizi kinar, cahil biri zanneder sizi" gibi bir yaklasimla söylesin.
Ama mutlaka uyarilmali

Son düzenleme:
Hiç hoş degil gercekten, ben olsam açıkça söylerdim, darılırsa da yapacak birşey yok bence...

Bencede tiksinc bir durum herkes gibi bende konusturmam cocugumun yaninda argo kelimeler benimki sadece cocuk yaninda degil buyuk kucuk farketmez basladimi gider yani ama ben bu konuda tavrimi bastan koydum benim bulundugum ortamda konusmamaya gayret ediyor sende esinle paylas orta yolu bulun laf sirasi gelince esin konussun boyle olmaz anne felan guzellikle desin sen bisey deme benimkide afedersin okuz altinda buzagi arayanlardandir seni anlayabiliyorum
haftata bir geliyormus ve bu tavri cocugumun kisiligini etkileyecekse eger ayda bir gelsin alinan da alinsin yani oyle sevme mi olur

Bencede tiksinc bir durum herkes gibi bende konusturmam cocugumun yaninda argo kelimeler benimki sadece cocuk yaninda degil buyuk kucuk farketmez basladimi gider yani ama ben bu konuda tavrimi bastan koydum benim bulundugum ortamda konusmamaya gayret ediyor sende esinle paylas orta yolu bulun laf sirasi gelince esin konussun boyle olmaz anne felan guzellikle desin sen bisey deme benimkide afedersin okuz altinda buzagi arayanlardandir seni anlayabiliyorum
haftata bir geliyormus ve bu tavri cocugumun kisiligini etkileyecekse eger ayda bir gelsin alinan da alinsin yani oyle sevme mi olur

Tövbe yarabbim. Kadın kendine söylenilmesini istediği kelimeleri mi söylüyor acaba.
Ben olsam duyduğum anda ikaz ederdim.

gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim

Aaaaaa o kişi benim yahu :)

Nasıl da hatırlıyorsun? :)

Sadece 1 defa söyledi, daha önce agzından hiç duymamıştım böyle şeyler, ogluma dahi hiç bir şey dememişti o yaşına kadar.
Ben de şok olmuştum ama oglum ve ben anında müdahale etmiştik :)

Konu sahibi arkadaş, bence kesinlikle söyleyin, kelimeler hiç hoş degil.

o topiğinize de en güzel yorumu ben yapmıştım.

Evet baktım şimdi hakikaten en güzel yorum seninki olmuş :)

Ben de olayı fazla abartmışım o zaman , başka boyuta taşımışım
Şimdi baktım da gülüyorum :)

ben çocuğumu böyle biriyle aynı odada yalnız bırakmam...

kim nederse desin ne malum gizli bir pedofili olmadığı...

Son düzenleme:
iğrenç.
ben olsam kaynananıza o hitaplarla seslenirdim.hoşuna gittimi annecim derdim sonra
örnek ki ben hiç söyleyemem o kelimeri
oo ... sevdiğim annem hoş geldin
......... yediğim annem çay içermisin vala ceza yiycez konu kapatılcak.

Öğğğ kız naptın... Aslında dediğin gibi bu sözleri fazlazıyla hakediyor o kayınvalide.....

ben çocuğumu böyle biriyle aynı odada yalnız bırakmam...

kim nederse desin ne malum gizli bir pedofili olmadığı...

Offf düşüncesi bile ürperti yarattı bende.... Evden kovmak,eve sokmamak için başlı başına bir sebep bu sözleri duymak bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…