Kayınvalidemin beni aşağlaması çok üzgünüm

Sakınılan göze çöp batar derler bir de herkese karşı cidden böyle misim kendi annen bebeğinin elini öpse de burda konu açacak mıydın vicdanına dönde söyle, kadını sevmiyosun her şeyi batıyo, çocuğu bir sen doğurmadın eşini de bu kadın doğurdu er kişi etti öldürmedi yani değil mi

Akli olan kv evi varsa kiraya versin gelinini burnuna sokmasin

Allah izin verirse ben öyle yapacağım. Ben ölene kadar zırnık vermem ne oğluma ne kızıma.
Maddi olarak da yardım etmeyeceğim. Yemiyorsa evlenmeselerdi.
Herkes hayatının yükünü alsın. Benden maddi yardım alacak sonra bana burun kıvıracak. Yok öyle bir dünya.

Konu sahibi ortada yok arkadaşlar konuyu yazdı bir daha gerisi gelmedi

1. Ev evet sizin değil, kayınvalidenin
2. Bu kadar abartıyorsan herşeyi uzaklaş oradan ne sen ne kv huzur bulamaz

Aynı sorun bende de var kaynanayla beraber yaşıyorum bana bu ay sana ev yaptırıcaz dediler bu ayda yapılmadı para yok dediler ki durumları var bugun eşimle kavga ettik ayrı ev istiyorum diye kayınvalidem öfke saçtı ölene kadar burdasın diye eşim evden gitti kaynanamda gitti beni kendi annemle tek bıraktılar kaynanam ağladı ben ayrı ev istiyorum diye eşimde benim anneme yüzünü görmek istemiyorum onun oda benim göremicek o benim annemi ağlattı falan dedi ayrı ev istiyorum diye bunları hak etmedim ve hamilelik şüphem var ev üstüne ev olmuyo canım seni anlayabiliyorum herşeyden önce rahat değilsin evin değil

sende hiç hata kusur yok mu, evin bile yokken hamile kalmaktan korkmamışsın, ayrıca ev yapmaz yapmaz zorunda mı_?

hamile kalmaktan korkmayı geç konularına göre baya isteye isteye hamile kalmışsın, yaş 19 bu ne cahillik yaa, sana annen baban 19 sene bakmış elin adamı kadını sana ev yapsın eşya alsın vs vs, sen ne yapacaksın karşılığında

mrb arkadaslar kv ıle aynı bınada yasıyoruz malesef 4 bucuk aylık bır oglum var ılk bebegım gozumden sakınıyorum onu cok sevıyorum herseyıne dıkkat edıyorum oglumun kv ıse sureklı olarak dıkkat etmeden bebegımı tutuyor kac kere daha oturamayan bebegı ya oturur pozısyonda tutuyor ya elınj opuyor bısıler bısıler buna benzer her neyse en son dun bebegı hoplatıyım derken neredeyse dusuruyordu ınanın cıldırdım defalarca uyarmama ragmen dun neredeyse dusurecekdı. Kac kere yapma dedım anne soyle tutma bebek agırlasdı tutamıyorsun artık oyle bebegı ıkıye katladın dıyorm bısey olsa aglardı dıyor bana. Sınırlendım oglumu aldm mutfaga gıdıorm pesımden geldı. Sen benım bu eve gelmemı ıstemıyormsn dıor. Ben ne desem oyle anlıyorsun sen dedm. Oglmu aldm salona gectm.pesmden gelıyor bagıra bagıra bebegn yanında bagırma dıorm korkuuor dıorm hala bagırıo benım evımde bagırma dedım. Burası senın evınmı dıor baana ben oglunun karısıym nıkahlı evet benm evm dedm hala senın evnmı dıe bagırıor en son pislik dedı bınaya karsı esım aldı cıkardı onu evden ben kv nın oglumu dıkkat etmeden tutmasından opmesnden rahatszlk duyuyorm herkese karsı boyleym esımde aslnda olanlarn haklı oldgmn farkında ama bısey yapamıyor oturdugmz ev malesef kv nın. Kıraya cıkalım dıyorm maddıyattan dolayı cıkamıuor aynı bınada hergun dıp dıbe oglumu kv nın dıkkatsızlıgınden nasıl koruyabılırım ? Inanın dunko hakaretlernden sonra gormek ıstemıuorum ama mecbur bı kac gun sonra yuz yuze bakarz :KK43:

Ev kayınvalidenin olabilir.
Bu ona bu şekilde sana hakaret etme lüksünü tanıyamaz.
Kocan da adam olsun, eşini ezdirmesin öncelikle, bunu da demeden geçemeyeceğim.

Sizin yapacağınız tek şey muhattap olmamak, uzak ve mesafeli davranmak.
Bebeğinizi de kayınvalideniz ile yalnız bırakmamak.
Eline alıp sevmeye kalktığında "ay koktu mu ne bir altına bakayım ben şunun" diyip kucağından almak veya farklı bahaneler türeterek elinden almak.

Oturup sinir olup kendinizi yemek yerine, sağlıklı hareket edip politik davranacaksınız.
Başka şansınız yok çünkü kavga edip hır gür ile geçmez günler.
Mesafe, kurnazlık ve onu onun silahı ile vurmakla bulacaksınız çözümü.
Ne kendi huzurunuzu kaçırın, ne de kocanız ile huzursuzluk yaşayın.

sende hiç hata kusur yok mu, evin bile yokken hamile kalmaktan korkmamışsın, ayrıca ev yapmaz yapmaz zorunda mı_?
Bence ileri geri konusuyOsunuz ben evliliğim bitmemesi için bebek için çırpındım ve ev yapmak zorunda olmasa bile benim evimi ayırmak zorunda 3 kişi mi evlendik ben onun evinde yaşamak zorunda mıyım ?

Bence ileri geri konusuyOsunuz ben evliliğim bitmemesi için bebek için çırpındım ve ev yapmak zorunda olmasa bile benim evimi ayırmak zorunda 3 kişi mi evlendik ben onun evinde yaşamak zorunda mıyım ?

E tamam de kocana ayrılın gidin baştan niye girdin ki o eve maddi gücünüz varsa durduğunuz kabahat

İşte benim kocam annesinin lafına baktığı için çıkamıyoruz dün annesi ağladı dayanamıyorum dediğim için ben çalışıyorum eşim çalışıyo ama annesi asla salmam dışarıya diyo esimde lafını dinliyo ve eltim benden ufak kiraya çıkarttılar sadece eşi çalısıyo haksızlık yapıyolar eşim dinlemese bugün gider kiralık ev alırım zaten boşanıcaz büyük ihtimalle

İşte benim kocam annesinin lafına baktığı için çıkamıyoruz dün annesi ağladı dayanamıyorum dediğim için ben çalışıyorum eşim çalışıyo ama annesi asla salmam dışarıya diyo esimde lafını dinliyo ve eltim benden ufak kiraya çıkarttılar sadece eşi çalısıyo haksızlık yapıyolar eşim dinlemese bugün gider kiralık ev alırım zaten boşanıcaz büyük ihtimalle

O zaman demek ki neymiş senin eşin ayrı ev olacak bilinçte değilmiş senden daha ufak elti umarım reşittir

Yok reşit değil ama o fena o yaranıyo bide erkek bebeği olucak onlar da erkek bebek çok kıymetli kızlara değil erkeklere özen gösteriolar aynı zamanda eşimin eli de vurmaya yatkın ayrılcam mecburen sonuçta daha yaşım genç

Diğer olaylara bişey diyemem ama sende biraz gelinlik yapmışsın. Öpebilir tutabilir yani ne var bunda torunu onun. Çok abartıyosunuz. Ben anlamıyorum çocuğuma dokunma olaylarını. Bide bebeğimi tutmadan önce elini yıkadın mı olayları vardı dimi. Sakınan göze çöp batar. Ben bu tip insanları onaylamıyorum nedense sinir oluyorum. Kadın özgürce tıorununu sevemiyor ne garip. İlerde sizde kayınvwlide olacaksınız sizede yapılacak emin olun ve hiç hoş karşılamayacaksınız.

Şimdi onlarda evlat büyütmüş, bak kocanda bir problem var mı filan denilmişte, herkesin çocuk büyütme mantığı bir olmayabilir olmak zorunda da değil, vaktinde başına bir şey gelmemiş olması şansta olabilir.Maalesef kv ben de çıkışmak zorunda kaldım bu konularda, hasta oluyor, çocuğun üzerine doğru öksürüyor, daha yeni dönmeye başlamış bebeği sandalyede otururken kucağına yatırıp, arkadaşlarına bilgisayardan mesaj yazmaya başlıyor, bebek aniden dönse fayansa düşecek, Daha yeni doğmuş iki günlük bebeği taksinin içinde gene kucağına alalade yatırmış, hiç tutmadan dizlerinin üzerinde taşımak istiyor, yol zaten taşlı sürekli sarsılan arabadayız, taksi aniden firen yapsa, bebek ne olur siz düşünün, en son gecenin karanlığında avluda iki yaşında bebeği bırakıp içeriye unuttuğu bir şeyi almaya gelmiş, görünce kafayı yedim, bir şey olmaz ne olacak bekliyor beni diyor, küçücük bebek korkusundan nereye gittiğini bilmeden yürüyüp gidebilir, bir hayvan saldırısına uğrayabilir, kim olduğunu bilmediğimiz biri alıp gitse nereden bulacaksın.

Hayır sırf kocamı büyüttü diye çocuk bakmayı biliyor varsayıp, umursamazca hayata devam edemem.Çocuk için en iyisini anne bilecektir

Aaah canım benim o oğlumun evi hep lafta bende de var aynı dert.Evin birsürü sıkıntısı var eşime birkaçkez şaka yollu dedim anneni kandır al şu tapuyu satalım başka yerden alıp şu evden kurtulalım diye bu sefer beni gerçekten reddederler dedi ciddi olarak.O derneği bu derneği kuruyorlar cidden diyorum aile evinde oturmama derneği olmalı her aile bir değil. Malesef ne yazık ki herkes iyi niyetli değil.Benim eşimde kira veremem diyor.Okuyan varsa ders çıkarsın böyle bir hataya düşmesin...

Back
X