- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
Selam arkadaşlar...
Hemen konuya gireyim
Evliliğmizin ilk iki yılı eşimin ailesinin evinde oturduk iki katlı müstakildi
Üst katımız kayınvalidemindi eşyalı kurulu evi bırakıp emekli olunca köye gitmişlerdi bizde alt katta oturuyorduk
Neyse kayınvalidemler bize gelince yatmaya yukarı çıkarlardı
Daha1 aylı evliyken kayınpederim bizim eve akrabalarını çağırmış ben gelince öğrenmiştim
Eşimle ilk büyük kavgamızı o zaman yaptık o evin hanımı bensem izin alınacak yada haber verilecek diye
Eşim hala der o konuda haklısın diye
Neyse geçen hafta kayınvalidem çocuğa bakmaya bize geldi tabi biz bu arada bir daireye taşındık mecbur bizde yatıyo
Cuma akşamı tam eve girdik gene aynı akrabalar aramış kabul etmiş
Benide arayıp haber verememiş
Eşim bi başladı sen misafirsin ne demek misafir kabul etmek bu evin hanımı eşim değil mi arayıp sorman lazım değilmi
Siz daha öncede böyle yaptınız
Nasıl düşünemezsin ya biz bir yere gitsek yada misafir çağırsak insan en azından bi haber vermes zmi falan dedi
Ben tek kelime etmedim
İyi yada kötü aldım oğlumu emzirdim
Ama kayınvalidem çok üzüldü
Şimdi diyorum bi arasam mı bu arada köye döndü
Yada aramasam mı sonuçta yaptığı yanlış
haftaya gidicez o zaman hiç bir şey olmamış gibi konuşsam MI?
Hemen konuya gireyim
Evliliğmizin ilk iki yılı eşimin ailesinin evinde oturduk iki katlı müstakildi
Üst katımız kayınvalidemindi eşyalı kurulu evi bırakıp emekli olunca köye gitmişlerdi bizde alt katta oturuyorduk
Neyse kayınvalidemler bize gelince yatmaya yukarı çıkarlardı
Daha1 aylı evliyken kayınpederim bizim eve akrabalarını çağırmış ben gelince öğrenmiştim
Eşimle ilk büyük kavgamızı o zaman yaptık o evin hanımı bensem izin alınacak yada haber verilecek diye
Eşim hala der o konuda haklısın diye
Neyse geçen hafta kayınvalidem çocuğa bakmaya bize geldi tabi biz bu arada bir daireye taşındık mecbur bizde yatıyo
Cuma akşamı tam eve girdik gene aynı akrabalar aramış kabul etmiş
Benide arayıp haber verememiş
Eşim bi başladı sen misafirsin ne demek misafir kabul etmek bu evin hanımı eşim değil mi arayıp sorman lazım değilmi
Siz daha öncede böyle yaptınız
Nasıl düşünemezsin ya biz bir yere gitsek yada misafir çağırsak insan en azından bi haber vermes zmi falan dedi
Ben tek kelime etmedim
İyi yada kötü aldım oğlumu emzirdim
Ama kayınvalidem çok üzüldü
Şimdi diyorum bi arasam mı bu arada köye döndü
Yada aramasam mı sonuçta yaptığı yanlış
haftaya gidicez o zaman hiç bir şey olmamış gibi konuşsam MI?