- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kayınvalidenin yaptığı yanlış ama sizinki de doğru değil.düşünememiş yapmış bir şey keşke ilkinde sakince konuşup uyarsaydınız o zaman ikincisi olmazdı.kadın haklı kırılmakta.eminim çok üzülmüştür.Selam arkadaşlar...
Hemen konuya gireyim
Evliliğmizin ilk iki yılı eşimin ailesinin evinde oturduk iki katlı müstakildi
Üst katımız kayınvalidemindi eşyalı kurulu evi bırakıp emekli olunca köye gitmişlerdi bizde alt katta oturuyorduk
Neyse kayınvalidemler bize gelince yatmaya yukarı çıkarlardı
Daha1 aylı evliyken kayınpederim bizim eve akrabalarını çağırmış ben gelince öğrenmiştim
Eşimle ilk büyük kavgamızı o zaman yaptık o evin hanımı bensem izin alınacak yada haber verilecek diye
Eşim hala der o konuda haklısın diye
Neyse geçen hafta kayınvalidem çocuğa bakmaya bize geldi tabi biz bu arada bir daireye taşındık mecbur bizde yatıyo
Cuma akşamı tam eve girdik gene aynı akrabalar aramış kabul etmiş
Benide arayıp haber verememiş
Eşim bi başladı sen misafirsin ne demek misafir kabul etmek bu evin hanımı eşim değil mi arayıp sorman lazım değilmi
Siz daha öncede böyle yaptınız
Nasıl düşünemezsin ya biz bir yere gitsek yada misafir çağırsak insan en azından bi haber vermes zmi falan dedi
Ben tek kelime etmedim
İyi yada kötü aldım oğlumu emzirdim
Ama kayınvalidem çok üzüldü
Şimdi diyorum bi arasam mı bu arada köye döndü
Yada aramasam mı sonuçta yaptığı yanlış
haftaya gidicez o zaman hiç bir şey olmamış gibi konuşsam MI?
sakin kayinvalidene uzuldunmu falan deme hic bir sey deme esin iyi yapmis almistir dersini sende koye gittiginde hic bir sey olmamis gibi davran en iyisi bu.Selam arkadaşlar...
Hemen konuya gireyim
Üst katımız kayınvalidemindi eşyalı kurulu evi bırakıp emekli olunca köye gitmişlerdi bizde alt katta oturuyorduk
Daha1 aylı evliyken kayınpederim bizim eve akrabalarını çağırmış ben gelince öğrenmiştim
Eşimle ilk büyük kavgamızı o zaman yaptık o evin hanımı bensem izin alınacak yada haber verilecek diye
Neyse geçen hafta kayınvalidem çocuğa bakmaya bize geldi tabi biz bu arada bir daireye taşındık mecbur bizde yatıyo
Eşim bi başladı sen misafirsin ne demek misafir kabul etmek bu evin hanımı eşim değil mi arayıp sorman lazım değilmi
Nasıl düşünemezsin ya biz bir yere gitsek yada misafir çağırsak insan en azından bi haber vermes zmi falan dedi
Ben tek kelime etmedim
aaa simdi okudum orayi atlamisim senin onundemi azarladi yanliz ne olursa olsun senin yaninda annesini azarlamamaliydi. ben ayri yerde soyledi bunu sandim ani sen kulak misafiri oldun sandim ayri odadaykenSelam arkadaşlar...
Hemen konuya gireyim
Ben tek kelime etmedim
Ben yatak odasına geçtim onlar koridordaydı ama duydum tabiaaa simdi okudum orayi atlamisim senin onundemi azarladi yanliz ne olursa olsun senin yaninda annesini azarlamamaliydi. ben ayri yerde soyledi bunu sandim ani sen kulak misafiri oldun sandim ayri odadayken
Tamam önemli değil annen çalışıyor ya da çalışmıyor. Ama sen evine bir misafir davet ettiler diye iki kere bu noktaya geldiysen sevgiden söz etmek komik olur.
Aynı şeyi kendi annene yapar mıydın? yapılmasına izin verir miydin? Annen düşünemedi ve davet etti diyelim.
" Annesine karşı kocaya doldurdu sonrada koca gidip anneye bağırdı. Eee öyleyse bu kadın mutlu olmalıydı. Niye huzursuz peki, niye derlenmiş te buraya napayım diye yazıyor. "Ayy ben okudukça daraldım. Kadın herhalde annesine böyle konusmazdi. Çekerdi odaya anne bana haber vermeden misafir çağırma bi daha der mevzu kapanirdi. Oğlan üslubunu ayarlamamis. O da annesini çekecekti kenara bi daha misafir cagiracagin zaman bizi de haberdar ediver diyecekti. Olay olmayacaktı.
Konu sahibine tepkiniz nedir onu anlamadım. Annesine karşı kocaya doldurdu sonrada koca gidip anneye bağırdı. Eee öyleyse bu kadın mutlu olmalıydı. Niye huzursuz peki, niye derlenmiş te buraya napayım diye yazıyor.
Sevmiyor olsa banane kendi annesi istediği gibi davranın der çekilirdi.
Teşekkür ederimAyy ben okudukça daraldım. Kadın herhalde annesine böyle konusmazdi. Çekerdi odaya anne bana haber vermeden misafir çağırma bi daha der mevzu kapanirdi. Oğlan üslubunu ayarlamamis. O da annesini çekecekti kenara bi daha misafir cagiracagin zaman bizi de haberdar ediver diyecekti. Olay olmayacaktı.
Konu sahibine tepkiniz nedir onu anlamadım. Annesine karşı kocaya doldurdu sonrada koca gidip anneye bağırdı. Eee öyleyse bu kadın mutlu olmalıydı. Niye huzursuz peki, niye derlenmiş te buraya napayım diye yazıyor.
oh beee ağzına ve açıklamana hatta daral gelen yüreğine sağlıkAyy ben okudukça daraldım. Kadın herhalde annesine böyle konusmazdi. Çekerdi odaya anne bana haber vermeden misafir çağırma bi daha der mevzu kapanirdi. Oğlan üslubunu ayarlamamis. O da annesini çekecekti kenara bi daha misafir cagiracagin zaman bizi de haberdar ediver diyecekti. Olay olmayacaktı.
" Annesine karşı kocaya doldurdu sonrada koca gidip anneye bağırdı. Eee öyleyse bu kadın mutlu olmalıydı. Niye huzursuz peki, niye derlenmiş te buraya napayım diye yazıyor. "
şu cümleyi pek bir tuttum.
Bende bu gece yemekte konuşmayı düşünüyorumAy ol BenIpek ben sana cevap yazdım. Sen niye beğendin :)) anlamadım valla
Neyse hoşuma gitti tabi.
Konu sahibine önerim sen sınırını koru. Yani senin evine senden izinsiz misafir çağırmasi yanlış. Ama eşine söyle geçen gece çok fevri davrandin. Annenin gönlünu alman lazım de. Ama annesinden üslubu için özür dilemeli. Gidipte geçen geceki olay diye Özür dilemesin. Söylediği şey doğru söyleyis biçimi yanlış. Durduk yere kadına niye parlamış. Senin konuyla hiç ilgin yok. Sen eski muhabbetine kaldığın yerden devam et bence.
Gerçekten üzüldümAynı şeyi anneniz yapmış olsaydı ve siz bukadar tepki verseydiniz,Annenizi uzseydiniz esiniz demezmiydi napiyorsun yavaş biraz bukadar tepki abartı diye?sizde farkına varıp annenize biraz daha düzeltip davranisinizi gönlünü almazmiydiniz?ama siz aynı şeyi yapmamissiniz.esinizi uyarıp sakin ol dememissiniz. Çocuğunuzu alıp emzirmissiniz ve susmussunuz. O yüzden uzuldugunuze pek inanmıyorum. Uzulseniz zaten bize sormadan arayip bi sesini duymak istersiniz. O yüzden bırakın böyle kalsın. Siz zaten orda tavrinizin bu yönde olduğunu hissettirmissiniz.ben sadece şunu anlamıyorum; neden kayinvalide birsey yaptığında bırak arama gorgusuzlügünü anlasın uzulsun iyi olmuş denirdi, anne yaptımı kadincagiz dusunememistir,yazık hem torun bakmaya gel hem bu muameleyi gör. Abartmissiniz anneciginizi uzmeyin gönlünü alin denir???bu forum bayanlarında çok bariz bir ayrımcılık var.geçenlerde buna benzer bir konu vardı.sözkonusu anneydi.aman ne güzel yorumlar yapılmış. Annenizin kıymetini bilin olsun diye.kayinvalide olunca herkesin içinden bir canavar çıkıyor...
süpersiniz ya :)" Annesine karşı kocaya doldurdu sonrada koca gidip anneye bağırdı. Eee öyleyse bu kadın mutlu olmalıydı. Niye huzursuz peki, niye derlenmiş te buraya napayım diye yazıyor. "
şu cümleyi pek bir tuttum.