Kayınvalidemin bizden habersiz misafir kabul etmesi

Sorulsa iyi olur ama zaten sizde kalıyormuş, kendince ha ben ha benim misafirlerim sonuçta oğlumun evi diye davet etmiş sanırım
Bende sandım ki siz evde başbaşayken pat diye misafir toplamış gelmiş yani
Eşin çok fevri annesi haksızsa bile bi evlat bu kadar gurur kırıcı davranmamalı, senin yanında hemde

Kızmazsan bana çok bencil geldin.
İnsanları düzenlerinden edip çocuğuna baktırmak üzere evine alıyorsun .

"Bu yaştan sonra çocuk bakmak kolay mı" gibi senin için basit olan bir denklemi görmezden geliyorsun.

Gerçekten telefon edip misafir almak istemeleri konusunda senden izin alsalardı hiç ama hiç sorun etmeyecek miydin?????

Canları sıkılmış yaşlı insanlar. Akrabalarını çağırmışlar. Evde konken partisi düzenlemediler ya adap, edep dışı. Tolere edilmeyecek bir şey mi gerçekten?? Hem de çocuğuna bakarken.

Klasik kv sendromu diyorum buna
Ev oğlunun dolayısıyla onun. Siz o evde misafirsiniz kendisi ev sahibi.
Hazır eşiniz duruma müdahale etmiş, size hak vermişken hiç arayıp yüz göz olmayın
Gittiğinizde hiçbir şey olmamış gibi davranırsınız

Şimdi arayıp soramam diyemeyebilir belki ama
Bizde bir yere gidecek olsak yada birini çağıracak olsak mecbur birinden biri iptal olacaktı va daha çek gerginlik yaşanacaktı
En azından deseydi çocuklara bi sorayım belki bir yere falan giderler diyebilirdi

Bence bir arayıp gönlünü alın,
Yaptığı yanlış ama o bir ANNE
Kendinizi şuanki emzirdiğiniz oğlunuz size ilerde bunu yaptığını düşünün bağırdığını ne incitici bir durum,
Haksızda olsa annesi keşke kırmayıp daha uygun bir dille anlatsaydı,
Böyle şeyleri okuyunca içim bir kötü oluyor,

Bu arada çocuğa kv 'niz mi bakıyor ?

Bencil olmadığımı düşünüyorum
Çünkü benim oğluma annem bakıyo evlerimiz çok yakın ve annem çok genç
Ama kv hep derki ben buraya gelince dinleniyorum köyde iş bitmiyor hayvanlar çok yoruyor
Ama çocuğu uyutup bende dinleniyorum ...
Bide torunları unutmasın diye 3 haftada bir bir hafta çağırıyorum sadece onu düşündüğüm için yoksa benim annem le aramda dört ev var gerek yok kv me

Cumartesi gecesi günü var bir tepsi tatlı yapıp gönlünü almayı düşündüm
Annem bakıyo oğluma

Bende sırf karı-koca kavgası olmasın diye girmedim

Dövseydiniz bari kadını. Hata yapılmış olabilir ama bu daha düzgün üslupla anlatılır.
Ki anlatmaya çalıştığı kişi annesi. Madem sende üzüldün eşine annenin gönlünü al demeliydin

konunun başında annenin çalıştığını söyledin. Ben mi yanlış okudum?? Yoksa konuyu mu karıştırdım. Yani kvalideni çağırman için bir gerekçe gibi sanki.
Kızma sadece okuduğuma yorum yapıyorum sana gıcığım falan yok.
Şu durumu tolere edemeyen insan, eşi kendi öz annesini ortamda batırıp çıkarırken ağzını açmayan hatta buna ortam hazırlayan biri sırf kvalideyi düşündüğü için torununu görsün diye köyden çağırmaz. En azından bana inandırcı gelmedi bu bahanen. ya da benim için bahane. Kadını sevmediğin o kadar belli ki.

Yok akrabaların köydede evi var çok sık görüşüyorlar
Ama kayınvalidem arayıp sormayı bırakın haber bile vermedi

yazik kadina gerceketn ... beslesin büyütüsn oglunu bi misafir kabul eti diye laflar yesin evladindan umarim illerde sizin cocugunuz size böyle yapmaz cok kötü bise
sürekli evin hanimi benim benim demsn elbete sizsinz ama oda evin büyü
misafire hayir diyemiodur belkide ayip olur diye haber vermeyide düsünemestr esiniz ilk yaptiginda anne haber versiydiniz iyi olurdu deseydi belki bu sefer haber verirdi
kadinin kalbini kirmsnz yazik bence

Yok akrabaların köydede evi var çok sık görüşüyorlar
Ama kayınvalidem arayıp sormayı bırakın haber bile vermedi
Haber vermemesi senin hayatında ne değiştirdi o gece?
Yani kalbini o kadar kırmış olmana değecek kadar önemli bir şey oldu mu cidden?
O kadar önemli bir planın da varsa bırakırdın onlar otururdu evde sen gideceğin yere giderdin. Dert mi şimdi bu?
Ama eşinin söylediklerinde gizli olay: evin hanımı eşim.

Annem çalışmıyor ev hanımı konuyu karıştırdınız,
Tanımadığım insanları burda ikna etmeye neden çalışayım ki?
Gerçek düşüncemi yazıyorum ki doğru olmayan düşüncemi yazsam dövecek misiniz?
Ben bahane üretmiyorum

Tamam önemli değil annen çalışıyor ya da çalışmıyor. Ama sen evine bir misafir davet ettiler diye iki kere bu noktaya geldiysen sevgiden söz etmek komik olur.
Aynı şeyi kendi annene yapar mıydın? yapılmasına izin verir miydin? Annen düşünemedi ve davet etti diyelim.

Hayır hiç bir şey değiştirmedi
Ama benim kendi annemler bile arayarak geliyor bize
Uzun saatler çalışıyoruz
Misafir yanında oturmayacak kadar bitkin geliyoruz bazen eve

Annem düşünür
Asla etmez

Esın cok yanlıs davranmıs kv yaptıgı sey yanlıs fakat esının yptıgı cok daha yanlıs

Cumartesi gecesi günü var bir tepsi tatlı yapıp gönlünü almayı düşündüm
Annem bakıyo oğluma

Valla iyi edersiniz şimdiden ben sevindim :)
Benimde 4 yaşında oğlum var yarın birgün bana eşinin yanında böyle yapması gerçekten üzer beni,
Belki düşüncesiz bir haraket yapmış olabilirim ,ama bana anneciğim ile başlayan sözcükler kurmalı,
Ve yaptığımın yanlış olduğunu kırmadan ifade etmeli,çünkü onu ben büyüttüm,ve bunu hakettiğimi düşünmüyorum,
Anne olmadan kimse anlayamaz bunu .Bir nevi empati kurmak lazım :)

Annem düşünür
Asla etmez
annen düşünceliymiş ama kvaliden düşünememiş.
Tabi herkes farklıdır. Bana bu tepki fazla geldi, sana normal gelir, başkasına yüzüne bakılmayacak bir şey gibi gelir, bir başkası için az bile yapılmış gibi gelir.
Ne olursa olsun bence tek olan bir şey vardır ki kırılan kalplerin zor tamir olduğudur. Sonuçta anne. Ama eşinde iş yok senin, annesini senin yanında rezil kepaze etmiş.
Gerisini sen bilirsin nasıl yaparsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…