Şimdi arayıp soramam diyemeyebilir belki amaOlayı bir de Kv de den dinlemek lazım
O kişiler aramış Kv nin yanınızda olduğunu öğrenmiş gitmeden bir gelip görelim demişler
Şimdi evlerine çağırsalar olmaz ayağına çağırdı gibi olur Kv ye gelelim deyince de dur ben bir geline sorayım diyememiştir ülkede böyle bir kültür yok
Burda bir konu vardı kızının ayrı evi var kızın annesi gecenin 10 ında arayanlara buyrun gidin demişti de kıza 10.30 misafir gelmişti
Hani misafire işim var ya da sorayım demek ayıp gibi geliyor başka planı varsa da onlar gider ben otururum misafir ile demiştir
Asıl soruya gelince bir şey olmamış gibi yap normalde haftada kaç kez arıyorsan o kadar ara
gidince de uygun olursa anne X birden fevri çıktı ben de üzüldüm ama bir şey diyemedim hani şu zaman böyle olmuştu ya o yine huzur kaçmasın dedi ama dozu ayarlayamadı kusura bakma vs dersin
Selam arkadaşlar...
Hemen konuya gireyim
Evliliğmizin ilk iki yılı eşimin ailesinin evinde oturduk iki katlı müstakildi
Üst katımız kayınvalidemindi eşyalı kurulu evi bırakıp emekli olunca köye gitmişlerdi bizde alt katta oturuyorduk
Neyse kayınvalidemler bize gelince yatmaya yukarı çıkarlardı
Daha1 aylı evliyken kayınpederim bizim eve akrabalarını çağırmış ben gelince öğrenmiştim
Eşimle ilk büyük kavgamızı o zaman yaptık o evin hanımı bensem izin alınacak yada haber verilecek diye
Eşim hala der o konuda haklısın diye
Neyse geçen hafta kayınvalidem çocuğa bakmaya bize geldi tabi biz bu arada bir daireye taşındık mecbur bizde yatıyo
Cuma akşamı tam eve girdik gene aynı akrabalar aramış kabul etmiş
Benide arayıp haber verememiş
Eşim bi başladı sen misafirsin ne demek misafir kabul etmek bu evin hanımı eşim değil mi arayıp sorman lazım değilmi
Siz daha öncede böyle yaptınız
Nasıl düşünemezsin ya biz bir yere gitsek yada misafir çağırsak insan en azından bi haber vermes zmi falan dedi
Ben tek kelime etmedim
İyi yada kötü aldım oğlumu emzirdim
Ama kayınvalidem çok üzüldü
Şimdi diyorum bi arasam mı bu arada köye döndü
Yada aramasam mı sonuçta yaptığı yanlış
haftaya gidicez o zaman hiç bir şey olmamış gibi konuşsam MI?
Bencil olmadığımı düşünüyorumKızmazsan bana çok bencil geldin.
İnsanları düzenlerinden edip çocuğuna baktırmak üzere evine alıyorsun .
"Bu yaştan sonra çocuk bakmak kolay mı" gibi senin için basit olan bir denklemi görmezden geliyorsun.
Gerçekten telefon edip misafir almak istemeleri konusunda senden izin alsalardı hiç ama hiç sorun etmeyecek miydin?????
Canları sıkılmış yaşlı insanlar. Akrabalarını çağırmışlar. Evde konken partisi düzenlemediler ya adap, edep dışı. Tolere edilmeyecek bir şey mi gerçekten?? Hem de çocuğuna bakarken.
Cumartesi gecesi günü var bir tepsi tatlı yapıp gönlünü almayı düşündümBence bir arayıp gönlünü alın,
Yaptığı yanlış ama o bir ANNE
Kendinizi şuanki emzirdiğiniz oğlunuz size ilerde bunu yaptığını düşünün bağırdığını ne incitici bir durum,
Haksızda olsa annesi keşke kırmayıp daha uygun bir dille anlatsaydı,
Böyle şeyleri okuyunca içim bir kötü oluyor,
Bu arada çocuğa kv 'niz mi bakıyor ?
Bende sırf karı-koca kavgası olmasın diye girmedimBenim eşimde sinirlendi mi böyle ani çıkışlar yapıyor. Birkaç kez annesine de yaptı ben araya girdim sonuç anne-oğul kavgası karı-koca kavgasına dönüştü. Eşinizle sakin bir zamanda konuşun tamam annenin yaptığı doğru değil ama senin yaptığında doğru değil sonuçta o senin annen, öyle bağırman sesini yükseltmen yakışıksız oldu diye.
konunun başında annenin çalıştığını söyledin. Ben mi yanlış okudum?? Yoksa konuyu mu karıştırdım. Yani kvalideni çağırman için bir gerekçe gibi sanki.Bencil olmadığımı düşünüyorum
Çünkü benim oğluma annem bakıyo evlerimiz çok yakın ve annem çok genç
Ama kv hep derki ben buraya gelince dinleniyorum köyde iş bitmiyor hayvanlar çok yoruyor
Ama çocuğu uyutup bende dinleniyorum ...
Bide torunları unutmasın diye 3 haftada bir bir hafta çağırıyorum sadece onu düşündüğüm için yoksa benim annem le aramda dört ev var gerek yok kv me
Yok akrabaların köydede evi var çok sık görüşüyorlarsize sormadan misafir kabul etmiş, bence iyi de yapmış. sonuçta arada bir geldiği biryer muhtemelen ve gelip gitmelerde görüşülen akrabalar, size sorubilir miydi evet sora bilirdi ama sormaması da bence bir saygısızlık değil, kendi akrabalarını kendisi ağırlamak istemiş, ben bir beyis görmüyorum, eşiniz ailesine bağlı biri ama sizin tepkinizden korktuğu için büyük tepki vermiş daha öncede yaşamışsınız aynı şeyi sizin kendisine çıkışmanıza engel olmak adına annesine çıkışmış ve hata yapmış arayıp gönlünü almalısınız bence, nihayetinde sizde bir annesiniz, saygılar
Haber vermemesi senin hayatında ne değiştirdi o gece?Yok akrabaların köydede evi var çok sık görüşüyorlar
Ama kayınvalidem arayıp sormayı bırakın haber bile vermedi
Annem çalışmıyor ev hanımı konuyu karıştırdınız,konunun başında annenin çalıştığını söyledin. Ben mi yanlış okudum?? Yoksa konuyu mu karıştırdım. Yani kvalideni çağırman için bir gerekçe gibi sanki.
Kızma sadece okuduğuma yorum yapıyorum sana gıcığım falan yok.
Şu durumu tolere edemeyen insan, eşi kendi öz annesini ortamda batırıp çıkarırken ağzını açmayan hatta buna ortam hazırlayan biri sırf kvalideyi düşündüğü için torununu görsün diye köyden çağırmaz. En azından bana inandırcı gelmedi bu bahanen. ya da benim için bahane. Kadını sevmediğin o kadar belli ki.
Tamam önemli değil annen çalışıyor ya da çalışmıyor. Ama sen evine bir misafir davet ettiler diye iki kere bu noktaya geldiysen sevgiden söz etmek komik olur.Annem çalışmıyor ev hanımı konuyu karıştırdınız,
Tanımadığım insanları burda ikna etmeye neden çalışayım ki?
Gerçek düşüncemi yazıyorum ki doğru olmayan düşüncemi yazsam dövecek misiniz?
Ben bahane üretmiyorum
Hayır hiç bir şey değiştirmediHaber vermemesi senin hayatında ne değiştirdi o gece?
Yani kalbini o kadar kırmış olmana değecek kadar önemli bir şey oldu mu cidden?
O kadar önemli bir planın da varsa bırakırdın onlar otururdu evde sen gideceğin yere giderdin. Dert mi şimdi bu?
Ama eşinin söylediklerinde gizli olay: evin hanımı eşim.
Annem düşünürTamam önemli değil annen çalışıyor ya da çalışmıyor. Ama sen evine bir misafir davet ettiler diye iki kere bu noktaya geldiysen sevgiden söz etmek komik olur.
Aynı şeyi kendi annene yapar mıydın? yapılmasına izin verir miydin? Annen düşünemedi ve davet etti diyelim.
Cumartesi gecesi günü var bir tepsi tatlı yapıp gönlünü almayı düşündüm
Annem bakıyo oğluma
annen düşünceliymiş ama kvaliden düşünememiş.Annem düşünür
Asla etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?