kızlar ekimde düğünüm var, daha yeni nikah yaptık. nişanlımın ailesi herşeyimize karışmaya çok meyilli. o kadarki şimdiden düğünde takılan altınlarla ne yapcağımızı sorup duruyorlar. meğer dillerinin altında başka bişey varmış yeni çıktı ortaya. kayınvalidem , annesi ve bütün kardeşleri aynı apartmanda oturuyorlar ve bize de o apartmandan bi ev alın diye baskı yapıyor. eşim subay zaten sürekli tayin çıkıcak, o evde oturamıycaz kiraya vericez. ama ilerde emekli olunca o evde oturmamızı istiycekler. ve çok kötü o ev. nişanlım hiç merak etme orda tabiki oturmuycaz, ilerde satar istediğimiz yerden başka bi ev alırız diyo ama hiç o aile apartmanındaki evi sattırırlar mı bize? hiç zannetmiyorum. tamam biz bi an önce ev dam sahibi olalım diye uğraşıyorlar ama bu acele niye. nişanlım da ikna olmuş, çok mantıklı o evi almak diyo ama benim içime sinmiyo. daha evlenmeden bu kadar karışırlarsa herşeyimize ilerde nasıl olur bilmiyorum. ben kendi evimi kendi isteğimle kendi istediğim yerden almak istiyorum ama bunu anlatamıyorum. napıcam ya:/