Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım once erkek tarafı arar zıyaret eder normalde bayramın ıkıncı yada ucuncu gunude kız tarafı gıder hatta onlar gelırken sana hedıyelerle gelmelerı gerekıyor.
eger aramadın dıye sorun cıkarsa bızım adetımız bu dersın cekılırsın, hem nısanlına benı uzen sensın dıye hatırlatmıs ol.
bırak olay buyusunde bu konu hallolsun.
nikahı neden önce kıymıştınız?
atama yüzünden mi?
e o kadar telini kapattıktan sonra araman gereksiz
zaten bu işe enınde sonunda aileler karışacak..
ha şimdi ha ıkı gun sonra ne fark eder ki...
rahatsız olduğunu saklamanın ne gereği var öğrensinler..
dananın kuyruğu kopsun sen kızsın azcık nazlı niyazlı olmalısın..
o arasın sana nankör diyen o madem nankörsün bari hakkını ver diycem saçma mı olacak ki:44:
konu sahıbı bı atama yapsında oglana ozaman alsınlar evı bakalım :) ay sınır oldum yaa ne ac gozlu ınsanlar ama bana hıc yabancı karakterde degıller benımkılerde oyleydı![]()
bayram ziyareti olmuycak canım, onlar ankarana biz antalaydayız. ailesi annemi babamı bu akşam aradı, yarın köye gitceklermiş yoğun olcaklarmış. ama benim aramamı bekliycekler gelin olarak. off ararsam nişanlım rahatlıycak, ayrılmak istemiyor yumuşamış diye düşüncek. aramasam ailesi ortalığı kaldırcak ayy aramadı bizi diye. çok önem verirler böyle şeylere
bayram ziyareti olmuycak canım, onlar ankarana biz antalaydayız. ailesi annemi babamı bu akşam aradı, yarın köye gitceklermiş yoğun olcaklarmış. ama benim aramamı bekliycekler gelin olarak. off ararsam nişanlım rahatlıycak, ayrılmak istemiyor yumuşamış diye düşüncek. aramasam ailesi ortalığı kaldırcak ayy aramadı bizi diye. çok önem verirler böyle şeylere
nikahı neden önce kıymıştınız?
atama yüzünden mi?
sen nasıl başa çıktın canım seninkilerle:) ya da çıkabiliyo musun![]()
bırazda senın dusuncelerıne onem verseler ne guzel olucak,nısanlın aılenı aradımı yarın onun araması gerekır sende kendıne ve aılene onem ver bence onlar ıcın onemlı dıye kendını ve aılenı basıtlestırme. ne yaparsak yapalım bunlar ıstedıgımız yolda dedırtme..
sımdıkı aklım olsa onlara papuclarını ters gıydırırdım, ben bosandım ve suan evlılıgımdekınden daha mutlu ve huzurluyum cok sukur rabbıme.
yok canım aileme diyorum zaten onların lafının altında ezdirmeyin kendinizi verin cevabını susturun diyorum. nişanlım arar kesin yarın annemi babamı. benim telefonum kapalı olcağı için babamı arar beni ister telefona puff
off canım benim ya kıyamam sanaşimdi mutlu ve huzurluysan eskiyi hiç düşünme bile. allah kurtarmış. ailesi yüzünden boşandım deme sakın
![]()
bunun bi önemi var mı ben de bunu anlamadım sen hala çekiniyorsun bu aileden yahu kaldırsalar ne olacak senın ailen arkanda neden çekiniyorsun..
böyle böyle vermişsin tavizleri bence.biraz sert ol...
sen gelinsin yahu gelin çok önemli bir konumun var sanki hocasında korkan öğrenci gibi hissediyorsun bende buna şaşırdım:44:
evet aılesı yuzunden canım bu yuzden boyle net ve kesın yazıyorum sana
aynen öyle canım çok iyi bi benzetme yaptın. hocamdan korkan öğrenci gibiyim:/ neden böyleyim anlamıyorum. yapım çekingen sessiz biraz benim. saygısızlık edemem özellikle büyüklerime. annem de aynı şeyi dedi bugün, sen nie bu kadar korkup çekiniyosun ailesinden dedi
sen saygısızlık etmiyorsun hakettiğin saygıyı almak için çabalıyorsun bence
sınırlarını çizmezsen bahçe çiti olmayan ev gibi izinsiz giren herkesi çıkartmaya uğraşırsın ama o sırada çiçeklerin ezilmiş olur...
emeklerin hiç olur.
o kadar haklısınki.. hakettiğim saygıyı almaya çalışıyorum. zira babası bugüne kadar kızım deyip sohbet etmedi bile benimle evlerine gittiğimde.
sende deştikçe neler çıkıyor...
iyi düşün taşın...