Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence istihareye yat ve anneni dikkate al o nasıl annesine bakıyor sen nıye görmezden gelesin.
yapma yaane yaptılar sana
benimkiler gibi miydi? eşinin tavrı nasıldı.. dengeyi kuramadımı
![]()
kafam allak bullak. onu çok seviyorum ama ya annem haklıysa. ya hayatım mahvolursa bunlar yüzünden. istihareye mi yatsam napsam![]()
evet canım eşim karlı bi yatırım olcağını düşünüyo. zaten kiraya vericez evi, kiranın üstüne biraz da biz koyar öderiz kredi borcunu diyo. ama benim içime sinmiyo hiç bu ev![]()
resmi nikahımız oldu canım, ev eşimin ya da benim üstüme olucak, o konuda sorun yok. sorun şu ki kayınpederimin zaten oğluna 15 milyara yakın borcu var. bu borcu biz ev alırken vercekmiş. ama kendisi diyoki "yardım edicem ben de size". eşim de diyorki babam da yardım edicek daha ne istiyosun. ay çıldırcam ya zaten geri ödüyceği parayı yardım edicem diye veriyo bize. minnet borcu duymamızı istiyo. o evi hiçbi zaman sattırmıycaklar biliyorum. tamamen ölü yatırım
daha dün gece sabahlara kadar tatlı dille beni ikna etmeye çalışan adam bugün bi anda kayboldu. senin bi mesajında gülücük olmasa ben huzursuz olurum, sen razı olmazsan nasıl alırım o evi diyodu. sen istemezsen almıycaz diyodu. bugün ne olduysa nankör ilan edildim:/ sürekli ailesini övdü. değer bilmezsin dedi. bastım yaygarayı bu düğün burda kalsın dedim. ve ciddiyim içime kurt düştü. hep ailesinin sözüne bakarsa, beni hiç sayarsa ben dayanamam. şimdiden bitmesi daha iyi. allahım bugünleri de mi görcektim![]()
aıleler sorun yapar bu donemlerde ama bu sorunlar esyalar yuzunden olur genelde sızınkı baya buyuk bır mesele kolundan bılezıkler hooooppp dıye ıkı gunde cıkarılıcak kımse kabul etmez bunu ama nısanlının aılesı arsız ve fesat olunca olunca onlara normal gelıyor bu durum.
bırde nısanlın kac kardes baska erkek kardesı varmı?
yarın ilk olarak sen arama bırak onlar arasın bakalım bu son olanlardan haberleri varmı. nişanlın ailesine söylediyse zaten konuşmalarından anlaşılır. sende az çok durum hakkında fikir edinmiş olursun.
bence kendine güvenin geri gelecek ve neden bu kadar boyun eğdim diyeceksin
iyi sabahlar herşey yoluna girer inşallah herkesin niyeti ortaya çıkar ve kandırılmazsın.
dün gece ağlayarak bu iş olmuycak, daha evlenmeden sen bana cephe aldın aileni tutuyorsun beni yok sayıyorsun dedim nişanlıma. alın altınlarınız, eviniz arabanız sizin olsun bu düğün yapılmıycak ben vazgeçtim dedim. babamın bu olanlardan haberi yok. sabah aramış nişanlımı bikaç kez bayram için, açmamış. ben de onun ailesini aramadım...
aklım başıma yeni geliyor biliyor musunuz.. meğer sevgi gözlerimi kör etmiş. nişanlıma lafım yok her zaman beni düşündü, bugüne kadar herşey benim istediğim gibi oldu. babası pahalı diye benim istediğim düğün salonunu tutmak istemedi. o babasına karşı çıktı ve o salon tutuldu. gelinliği pahalı buldular, bana kendi beğendikleri ucuz bi gelinliği aldırmaya kalktılar, nişanlım hayır parasını ben veriyorum karışmayın istediğini alcak dedi. yüzükleri ben beğendiğim için yine babasına ucuz söyleyip yalan söyleyerek aldı. balayına çıkalım diye 5 günlüğüne 2 milyara benim istediğim oteli tuttu. ailesi eminim balayına çıkmamızı da gereksiz buldu ama o konuda bi laflarını duymadım.
yani şimdiye kadar benim yanımdaydı nişanlım. şu son olayda bana cephe aldı. o evi istiyorum ama sen istemiyosan almayız dedi. soradan kızmaya bağırmaya başladı, ailem bizim iyiliğimizi düşünüyor sen nankörlük ediyosun dedi... ve korkuyorum.. ya evlendikten sora hep böyle olursa diye...
canım öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Bende öğretmenim.Ev arkadaşım önceki yaz bir ay içinde yan dairedeki komsusuyla nişan yaptı geldi..İlk basta cok kızdım daha bir ay tanıdıgın adamla nasıl nişan yaparsın diye..Neyse ağustosta yüzük takıldı , kasımda nişan yapıldı.Şubat tatilinde nikah yapalım ki beyefendi doğuda görev yapıyordu biz ise batıdayız, eş durumundan batıya gelsin..İyi dedi bizim kız gitti şubatta nikah yaptı ama paşam ''ben tayin istemem şuan benim burda düzenim var cart curt etmeye başladı ve şubat atamalarında tayin istemedi, halbuki o zaman sözleşmeliydi bunlar ve sadece eş durumlarından yer değiştirebiliyorlar ve onu da riske attı..
Sonra kız ne isterse her zaman bi kulp bulup kızı tersliyordu falan , hiç bir zaman kızın istediği hiç bir şeyi yapmadı..Ben her zaman uyarıyodum bu kadar alttan alma falan diye ama seviyorum napim diyodu..Neyse çocuk doğuda görev yapıyor ama ucakla bir bucuk saatte İstanbuldasın ..Bir sene içinde sadece subatta nikahta görüştüler o kadar tatil oldu bir kere bile atlayıp gelmedi İstanbula , mazereti de istemiyomuş falan filan...O kadar söyledik bari 19 mayıs tatilinde gelsin de ev bakın esya bakın hiç bişeyiniz yok..
Neyse mayıs ayında Meb bunları kadroya gecirdi ve il dısı hakkı verdi, inanır mısın bir tane bile bizim yaşadıgımız yeri yazmadı..Kafasına göre abuk sabuk tercihler yapmıs , hep köy okulları..Kıza sormamıs bile ve cıktı tayini..Haziranda evlendiler, güya düğünden sonra çocugun anne babası köye gidicekti bunlar da kızın es durumu belli olalana kadar o evde kalacaklardı..Kızı ne balayına götürdü, ne de anne babası köye gittiler.Kızcagız düğünden sonra onlarla yaşamaya başladı..Kuaföre bile gidemezsin demeye başlamış..
Kızda artık dayanamamıs ve babasının evine döndü, 40 günde bitti evliliği, ve şimdi diyo ki keşke nikah var diye bu kadar alttan almasaydım, o zaman bitseydi..Sende seni ne nasıl mutlu edecekse onu yap..
bu anlattıklarına dayanarak anlaşılıyor ki aslında nişanlın öyle çok tü kaka bi adam değil...
sadece bu olayda gözleri açılmamış ve açılması zor..
ama bu olay bütün balayı yüzük ve gelinlik meselesinden çook daha önemli yani
seni nankör hissettirmesi bence çok normal çünkü bu zamana kadar hayır dememiş gitmiş en önemli meselede hayır diyor...