kayınvalidemin bize almak istediği ev!

Ayy,cevap ver tabii..Merakta kalmasın,aklı sende kalmasın Allah korusun çok tehlikeli.. Benim eşimde subay ve operasyonlara çıkıyor. Kavga bile etsek,çok büyük tartışmalarda yaşasak operasyona gideceği gün uzatmıyorum,huzurla gitsin diye sarılıp dualarla uğurluyorum,yoksa aklı bende kalıyor..Allah korusun gece ay ışığı bile yokken mayınlı arazilerde dolaşıyorlar.. Allah yardımcıları olsun. :72:

allah korusun:( amin allah yardımcıları olsun. onu ve bütün askerleri korusun rabbim

aile apartmanından ev almak mı, sakın yapmayın.
hem oturmayacakmışsınız, kiraya da verdirtmezler. apartmanda yabancı olmasın diye.
aileden birileri oturur artık.,kira da alamazsınız.

Alllah eşinin ve bütün askerlerimizin yardımcısı olsun.

ya canım kusura bakma bu kadar kesin ve net şeyler söyledikten sonra bunu babana nasıl söylemezsin!

adamı neden arattırıyorsun bilmiyormuş baksana sen ne diyorsun baban bilmeden arıyor

nişanlın ne düşünecek? kızı vermek ,için peşimde dolaşıyorlar demezler mi!

lütfen ailenle koordineli bir şekilde yap yapacaklarını kocaman insanları nişanlının ve ailesinin gözünde mağdur etme küçük düşürme çok kızdım sana şuanda...

arkadaşım çooook güzel söylemişin ağzına sağlık. bende babaya üzüldüm. bi taraftanda düşündüm neden baba arıyoki? arada bişey olduğunu bilsin yada bilmesin damadın aramayıp bayramlarını kutlaması gerekmiyo mu ?

arkadaşım çooook güzel söylemişin ağzına sağlık. bende babaya üzüldüm. bi taraftanda düşündüm neden baba arıyoki? arada bişey olduğunu bilsin yada bilmesin damadın aramayıp bayramlarını kutlaması gerekmiyo mu ?

babamın öyle küçük büyük ayırt etme huyu yoktur canım bayram kutlamalarında. deli deli arar herkesi sinir olurum. sen büyüksün ağırlığını koy baba diyorum yok gitmiş aramış on kere töbe töbee

naptin canim ne konustunuz ??

benimki sabahtan beri ben eşeğim ben deyip duruyor. gece 11e kadar yalvardı mesaj at cevap ver diye. yarın operasyona çıkmasa yazmazdım ama dayanamadım başına bişey gelir allah korusun. ailesine kırıldığımı söyledim. beni adam yerine koyup fikrimi sormadıklarını, emirvaki yapıp ev sahibiyle ve bankalarla konuştuklarını, bunlara ne kadar üzüldüğümü bir bir anlattım. ve o evle ilgili artık tek kelime duymak istemiyorum dedim. sakın bana kimse bi daha o evden bahsetmesin dedim.

benimki sabahtan beri ben eşeğim ben deyip duruyor. gece 11e kadar yalvardı mesaj at cevap ver diye. yarın operasyona çıkmasa yazmazdım ama dayanamadım başına bişey gelir allah korusun. ailesine kırıldığımı söyledim. beni adam yerine koyup fikrimi sormadıklarını, emirvaki yapıp ev sahibiyle ve bankalarla konuştuklarını, bunlara ne kadar üzüldüğümü bir bir anlattım. ve o evle ilgili artık tek kelime duymak istemiyorum dedim. sakın bana kimse bi daha o evden bahsetmesin dedim.

çok iyi söylemişsin tebrik ediyorum.

inşallah fikri değişir ama süründürme operasyonuna devam et bence biraz daha

çok iyi söylemişsin tebrik ediyorum.

inşallah fikri değişir ama süründürme operasyonuna devam et bence biraz daha

aynen canım devam ediyorum yüz vermiyorum. evlilikten korkmaya başladım dedim. eğer sen ailenle benim aramda denge kuramazsan bu iş çok zor yürür dedim. gerçekten de endişeleniyorum. ailesi bu şekilde her şeye maydonoz olmaya devam ederse işimiz var. artık karar verdim kızlar ne derlerse susup oturmuycam. saygı sınırları çerçevesinde cevabımı vericem kayınvalideme ve kayınpederime. olmuyor böyle çocuk sanıyorlar bizi hala. 24 yaşında koca insanlarız ya kendi evimizi barkımızı kuruyoruz bi rahat bırakın dimi. ama sanmıyorum hiç çekmiycekler ellerini oğullarının üzerinden...

o ne dedi peki bunların üstüne?

olucak görüceksin herşey güzel olucak dedi. ama babasından korkuyor ya:( biz o evi almıycaz bile diyemedi. annesine söylemiş, o da babasına ileticek. ya nie bu kadar tırsıyo babasından sanki. neyse daha yolun başında her istediklerini yaptıramıycaklarını görmeleri iyi oldu en azından.

Back
X