Kayınvalidemin bizimle oturmak için sürekli baski yapması.

Saçma geldi bana. Soruma soruyla karşılık vermiş yazan kendisi soran yine kendisi. Ulen forumda doktorların bile kaynana baskısı yediğine şahit olduk
Aynen.Annemin komşusu karı koca doktor.
Kaynana kapı önünde bagra bagra delirdi.
Nebicim gelinsin sen.
Bir işin var başka halta yaramazsin diye.
Ve o kaynana ile şuan bu kadın aynı evde yaşıyor.
Oğlan da aynı kafa.
İkisi de aile hekimi.

Kayınvalidenizle konuşurken laf arasında ankaraya taşınma planınız varmış eer kararlıysanız size ev bakmaya başlayalım falan deyin asla yanınızda iatemediğinizin sinyallerini bizzat siz verin bence

Öğretmen olduğunuza emin misiniz yazmışsınız ya. İşte öğretmenlerin farkı nedir ?
Sürekli gil kullanmış yani ogretmense biraz daha böyle yerlerde kullanılan temiz Türkçeyi kullansa iyi olur....

Yoksa öğretmen ari ırk mensubu değil bir öğretmen olarak naçizane fikrim.

Sürekli gil kullanmış yani ogretmense biraz daha böyle yerlerde kullanılan temiz Türkçeyi kullansa iyi olur....

Yoksa öğretmen ari ırk mensubu değil bir öğretmen olarak naçizane fikrim.
Bir ogretmen olarak da ben size uyarayim o zaman o naçizane değil nacizane doğru kullanımı Yaa olabilir böyle şeyler ,derdini anlatmaya yönelmiştir .Şu her konuda dil bilgisi ve yazım kurallarina takılanlara da ayar oluyorum .

Şu an Sitres bastı .Bir hata yaptım mi diye

O benim klavyemin naçizane fikri olmuş....

Durduk yere yeni evli ogluna baskına gelir gibi cat kapi gelmesi, evine yerlesmeye calismasi falan... ne bilim oglunu gelininden kiskanan ruh hastasi kaynana izlenimi uyandırdı bence. Tek sebebi bu olabilir gibi duruyor. Dokunduguna sarildigina hatta yatak odana müdahale etmek icin yaninda bulunmak istiyor bence

Çiçek gibi Balıkesirden kaçıp Ankaraya gelmeye çalışandan korkacaksın. Tamam Ankara güzel de memur şehri, eskiden avm gezip duruyorduk Covidde o da kalmadı.

Kayınvalide mi gelmek istiyor, kayınpeder mi? Yoksa her ikisi birden mi?

Benim aklıma bir hastalıkları varsa size baktırmak istemeleri veya oğullarına aşırı bağımlı olmaları geldi.
Eşiniz yıllarca onları biliyor, neden gelmek istediklerini iyi bildiği için bu kadar net reddediyor.

Bu süreçte madem ki eşiniz karşı, eşinizi yanınıza alın ve net hayır diyin. Olur da eşiniz yumuşarsa cinnet geçirirsiniz, şimdi o hayır derken oturup eşinizle kavga etmenin alemi yok.

Siz bişey derseseniz yeterince etkili olmaz, eşiniz konuşacak. Kesin bi şekilde reddedecek ve bunun lafı bidaha edilmeyecek diyecek. Eşiniz bunu, bu şekilde yapmadığı için, siz dokuz doğuruyosunuz. Eşinizle konuşun gerekeni yapsın. Yoksa iyice yüz bulurlar. Eşiniz açsın ağzını, yoksa onların ağzı başka türlü kapanmaz. Sorun eşinizde.

Ankara'ya çok taşınmak istiyorsanız size bir ev tutalım orda yaşayın deyin.
Ama ben kimseyle birlikte oturmak istemiyorum diye net bir dille ifade edin.

Benim bile gidip bu kayınvalidenin elini öpesim geldi :)

Bizimle birlikte yasamak istiyorlar ama benim aklim aslaaa almıyor
diyin direk sizin gerçekten derdiniz nedir
bu hep söylenir ev ev üstüne olmaz diye
ben anlamadım şuan için sizi seviyorum ben nefret mi ettirmeye çalışıyorsunuz
yıl 2021 ilk defa sizde duydum böyle bişeyi

evime çat kapı geliyorsunuz zaten çalışan insan olmama rağmen onu bile idare etmeye çalışıyorum vs
sert çıkmazsanız tepenize binecekler

Açıkça ben kabul etmiyorum deyin , eşinize de rest çekin sen ailenle konuşmazsan bavulumu toplar giderim deyin , eşiniz ikili oynuyor bence size başka ailesine başka konusuyor, Esiniz onlara yeşil ışık yakmasa bu konuyu dillendiremezler, yahu öğretmensiniz ikinizde niye susuyorsunuz, onların sizin yanınızda ne işleri var , benden demesi şuan susarsanız işler sarpa saracak sayın meslektaşım, sakın susmayın bu konuda kararlı olun korkmayın..

Doktor geline zerre acımadım açıkcası kedine değer vermeyene kimse vermiyor .
Vizyonsuzluğun bu kadarı da çok fazla

kendi kv si de ona öyle yapmış.
hele çocukları küçükken, telaş edersin daha çok yorulursun, ne zaman yardım istersen o zaman çağır dermiş.
İste bu aileden gelen görgü meselesi.
Benim kaynanam kaynanası ile birlikte yaşamış.
Kadının kafasinda gelin hizmet eder.
Gelinin oturması boş boş kadına aşırı tuhaf geliyor.
Aşırı huysuz.
Benim eve temelli gelse mesela bavulumu alır çıkar giderim.

kendi kv si de ona öyle yapmış.
hele çocukları küçükken, telaş edersin daha çok yorulursun, ne zaman yardım istersen o zaman çağır dermiş.
Ahh ahh işte bize denk gelmiyor ki böylesi :))
Valla gıyabında çok sevdim bayanı ALLAH ona güzellikler versin inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…