- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
görümcem çalışmıyor ki ev hanımı
söyledim kızlar bi kadın tutalm ben yapamayacağım kas ağrısı çekiyorum dedim. yok birini tutmaya gerek yok ben silerim olmazsa gorumceni çağırırım eşimin teyzesinden bahsederek onu çağırırım gerekirse dedi.ısrar ettim gerek yok dedi.
söyledim kızlar bi kadın tutalm ben yapamayacağım kas ağrısı çekiyorum dedim. yok birini tutmaya gerek yok ben silerim olmazsa gorumceni çağırırım eşimin teyzesinden bahsederek onu çağırırım gerekirse dedi.ısrar ettim gerek yok dedi.
görumcem varken asla yapmam. gorumcem olmasaydı yapardım ama bence sızden once kızı düşünsün annesının camlarını. işi varmışmış.sizinde işiniz olsun o zaman. kı ben şu an evdeyım ama görumcem varken genede silmem
dfaha neler duycaz bakalım
hem çalış
hem kendi evine
bide kv evine iş yetiştir
kim alıştıyor bu kv leri böyle
diye düşünrdüm
aferin sana
geçen yıl yaptıysan bu yıl da yap
eline mi yapışır
sonra diğer kv lerde
filancanın gelini yapıyor diye
kendi gelinlerine yüklensin
cidde aferin
Bence yapman lazım. Aynı şehirde yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla sadece misafirsiniz orda. Uzun da kalıyorsunuz belli ki. Bayram temizliği her evde illa ki yapılır. Misafir gelip gelmemesi önemli değil. Siz de bayram temizliği zamanı ordasınız ve yapmanız gerekir diye düşünüyorum. Bırakın kayınvalideyi yedi yabancı olsa evinde kaldığınız insana yardım etmeniz gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?