Hiçbiriniz bana onay vermeyeceksiniz biliyorum..aslında bende kendime yakıştırmam..ama öyle birşey yaptımki...inanılır gibi değil...
Ama bana resmen yaptırdılar..kışkırttılar beni...mahallesine gittim kaynananın avaz avaz bağırdım balkonlara camlara çıkmayan insan kalmadı..rezil ettim onu....4 senenin acısını çıkardım..pişmanmıyım..değilim....
çingenelik resmen yaptığım..ama yinede pişman değilim..yaptırdı..zorla kaşındı bana bunu yaptırdı..rezil oldu mahallesine..eminim şimdi sokağa çıkamıyordur..sabret sabret nereye kadar....
Annemi çekemiyor annemle uğraşıyor..6 aydır çocuklarıma annem tek başına baktı..bakıcı bile istemedi..kaynana delisi ben yalnız bakamam diye ona bakıcı bile tuttum..3 gün o üç gün annem bakacaktı..kendi istedi zaten bakmayı..ama çocuk bakmaktan pek anlamadığı için anneme dedimki anne sen bir kaç gün kaynana varkende gel biraz senden öğrensin dedim..kaynana bir gün geldi baktı annemle..ikinci gün geldi kıyamet koptu...bakıcı diyorki zaten dolu gelmişti ortada kavga edecek hiçbirşey yoktu..resmen durduk yerde kavga çıkardı ve annene ağzına geleni söyledi..annende hiçbişey demedi seni allaha have ediyorum dedi..hiçbirşey söylemedi ama kaynanan nerdeyse apartmanı ayağa kaldırdı dedi..
Bu bir değil iki değil..annem ağlayarak beni arayınca apar topar eve gittim kaynana kaçmış...
Gerizekalı ne sanıyor ..anneme ettiği lafları ben yutarmıyım..hemen mahallesine gittim...
Onu bir güzel rezil ettim ve pişman değilim..aslada pişman olmayacağım...
Hep aman millet ne derlerle yaşamıyormuyuz?
Hayatımızı biz değilde Millet yürütüyor Mübarek.
Aman insanlar neder,aman komşum şunu der,kocam üzülür,annesidir babasıdır,dıdısının dıdısıdır..vsss...vs....sus sus nereye kadar iştee sonuç: son Safa Burayaaa kadar
Haketmiş herkes haddini bilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?