Annemi çekemiyor annemle uğraşıyor....
ama çocuk bakmaktan pek anlamadığı için anneme dedimki anne sen bir kaç gün kaynana varkende gel biraz senden öğrensin dedim....
Sizle uğraşamayacağım vs. Ne kadar çirkin, koşarak uzaklaşıyorum zira saygının olmadığı bi'alanda cevap yazmak yersiz. İyi akşamlar.
Hiçbiriniz bana onay vermeyeceksiniz biliyorum..aslında bende kendime yakıştırmam..ama öyle birşey yaptımki...inanılır gibi değil...
Ama bana resmen yaptırdılar..kışkırttılar beni...mahallesine gittim kaynananın avaz avaz bağırdım balkonlara camlara çıkmayan insan kalmadı..rezil ettim onu....4 senenin acısını çıkardım..pişmanmıyım..değilim....
çingenelik resmen yaptığım..ama yinede pişman değilim..yaptırdı..zorla kaşındı bana bunu yaptırdı..rezil oldu mahallesine..eminim şimdi sokağa çıkamıyordur..sabret sabret nereye kadar....
Annemi çekemiyor annemle uğraşıyor..6 aydır çocuklarıma annem tek başına baktı..bakıcı bile istemedi..kaynana delisi ben yalnız bakamam diye ona bakıcı bile tuttum..3 gün o üç gün annem bakacaktı..kendi istedi zaten bakmayı..ama çocuk bakmaktan pek anlamadığı için anneme dedimki anne sen bir kaç gün kaynana varkende gel biraz senden öğrensin dedim..kaynana bir gün geldi baktı annemle..ikinci gün geldi kıyamet koptu...bakıcı diyorki zaten dolu gelmişti ortada kavga edecek hiçbirşey yoktu..resmen durduk yerde kavga çıkardı ve annene ağzına geleni söyledi..annende hiçbişey demedi seni allaha have ediyorum dedi..hiçbirşey söylemedi ama kaynanan nerdeyse apartmanı ayağa kaldırdı dedi..
Bu bir değil iki değil..annem ağlayarak beni arayınca apar topar eve gittim kaynana kaçmış...
Gerizekalı ne sanıyor ..anneme ettiği lafları ben yutarmıyım..hemen mahallesine gittim...
Onu bir güzel rezil ettim ve pişman değilim..aslada pişman olmayacağım...
sygıdan siz mi bahsediosunuz....demin konu açıksa konu sahibi istemese de bn yorumumu yazarım tarzında konuşuyo sonra da saygı mı diosunu...ne çelişki....
Dikkate davet ediyorum. Ben konu açık insanlar haliyle tüm yorumları okumuyor, konu sahibinin yorum istemiyorum demesi gözden kaçmış olabilir dedim. Tanımadığım birine saygısızlık edecek bir seviyede değilim çok şükür bu da dip not olsun.
konu açık mı açık diye yaazan siz değil pc galiba yhni şurda demek istiyosunuz ki konu açıksa knu sahibnin dediğinden banane ben yorumumu yaparım....sonrada bana saygı dersiniz ......tanımaya gerek yok...daha 2 dakka önce yazdığını unutuyosun...nessee....
Oy dağlar. Demek istediğim "konu açık mı açık insanlar haliyle yoruma açık diye okumadan yorum yapabiliyorlar, gözden kaçmış olabilir" anlamında konu açık mı açık dedim. Kaldı ki burda yapılan yoruma karşılık siz saçmasınız vb. hakaret edemezsiniz kimseye, hiçbir şey size bu hakkı tanımıyor.
böle yazıcağından o kadar emindim ki.....sizin gbbi insanların ruhunu bilir ben uzatmycam ama ...özekliklle sen gerçekte öle saçmasın ki....ayrıca bu hakaret değil bir gerçek ...bant yemek istemiyorum gerçekten...yoksa sana söliycemi bilirim bn nesse....
bn konuyla ilgili yorumda mı bulundum jnm.....??? tabi ki herkes konu açık olduğu surece herkes yorum yazar ama kız belirtti istemediğini ...e anlayış nerde kaldı o zaman ?
ama son bikaç sayfa okunur dimi....bnim en azından sadece ulübüm saçma....ok? hadi uğraşamycam tek tek sizle kafanıza göre..
böle yazıcağından o kadar emindim ki.....sizin gbbi insanların ruhunu bilir ben uzatmycam ama ...özekliklle sen gerçekte öle saçmasın ki....ayrıca bu hakaret değil bir gerçek ...bant yemek istemiyorum gerçekten...yoksa sana söliycemi bilirim bn nesse....
hem baq senden başka kimse alınmadı ..demekki sende sorun ....
amann arkadaşlar..olayın üzerinden 1 sene geçti..bence yorum yapmayı bırakın..zaten mesaj gönderdim bu konunun kapatlması için..eminim en kısa sürede kapatıcaklar..
üzerinden yıl geçmiş bir olayın yorumunu yapmak saçma geliyor bana....ozaman yeni doğum yapmıştım..şimdi çocuklarım 1,5 yaşına girecek nerdeyse..dediğim gibi üzerinden kaç bayram geçti çocukların doğum günleri oldu vs vs..tabiyki böyle durumlarda hep görüşüldü..ama onu hiçbirzaman affetmeyeceğimi çok iyi biliyor...
herkese yuvalarında mutluluk ve huzur diliyorum..
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?