Kayınvalidemin canına okudum

Ailecenek aranızda saygı kalmamış,yüz göz olunmuş.

Peki bu olayın evliliğine vereceği zararları hiç düşündün mü?

Eşin ne diyecek bu duruma?

@kelebe_k ikiz cocuk büyütmek sorumluluk ister mutlaka zorlanıyorsundur ama zaten yolunda gitmeyen bir evliliğin vardı son yaptığın icinden cıkılmaz bir hale getirmiş.

Madem Kayınvalideni istemiyorsun annenle bakıcı baksın. Onu aşağıladığını vs hissetmiştir belki ve annene patlamıştır.

Haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini.

valla kim bilir ne demiştir...de böyle onun seviyesine düştünüz........neyse hayırlısı inşallah eşinizle aranız çok açılmaz ama böylelerinden laftan anladığı yok belki artık ayağını denk alır

Hem kendiniz,hem eşiniz için hiç hoş olmayacak şekilde kontrolsüz davranmışsınız.

k.v nin yaptığı her ne kadar hoş olmasa da öyle bağırmanız hele ki sokak ortasında!...
hiç kimseye yakıştıramadığım bir üslupnedeni her ne olursa olsun bir anneye bağırmayı
hiç doğru bulmuyorum kaldı ki bu sizin hayatınızı birleştirdiğiniz adamın annesiyse...
çocuk bakmayı bilmiyor demişsiniz ama eşinize kim bakmış büyütmüş o zaman:26:
sizin de çocuklarınız varmış bi düşünün gelininiz ya da damadınız size aynını yapsa
tepkiniz ne olurdu ve bu duruma karşı da oğlunuz ya da kızınız eşinin yaptıklarına
sesini çıkarmasaydı kim bilir ne kadar üzülürdünüz değil mi şimdi eşiniz bu duruma
ne der bilmiyorum ama tepkisiz kalırsa yazık diyorum başka da bişey diyemiyorum
kızabilirsiniz anliyorum ama bunu pekala aile içinde konuşarak belki surat asarak
belli edebilirdiniz,sokak ortasında çıngar çıkararak asla değil

diger konularada baktimda zaten kaynananizdan pek haz etmiyorsunuz...
annenizin tutumunuda yanlis buldum...
kayinvalidenizle anlasamiyor olabilir ama sizin kayinvalidenizle araniz bozulmamasi evliliginiz ve huzurunuz dahil tavrinizin degismemesi acisindan,
bazi seyleri soylemeyebilirdi...cunku artik baba evinden ciktiniz ve esinizin aileside sizin aileniz oldu...

Son düzenleme:
haketmiş anlaşılan benim anneme hakaret edecek bende susup yutucam öylemi. bana yapılana susuyorum ama anneme yapılana bende susmazdım.
Kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum. antikaynana oldum çıktım iyice bu ve bunun gibiler yüzünden. Rabbim iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim

Bakıcının sözleriyle iki tarafı da dinlemeden kayınvalidenizi yargısız infaz etmissiniz..Kayınvalideniz değil siz rezil oldunuz mahalleye ..Peki ya eşiniz?O ne diycek?Resmen evliliğinizi büyük bir tehlikeye atmışsınız ...
Bütün bunların dışında çocuk bakıcınızla özel konularınız konuşmayın,konuşturmayın da..

Dinsizin hakkından imansız gelir bence iyi yapmışsın,bilirim insanı o çıldırtma noktasına getirirler,hep onlar yaşlı diye yapılan onca hataya birgün dur demek gerek bunu yaşamayan seni ancak kınar !bazıları eğilmez demir gibi ,zaten o büyüklüğünü bilse seni idare etse sen zaten bu noktaya gelmezsin,iyi olmuş ,haddini bilsin,hayat şartları zor

Haddini bildirmek bu değil ema.. Asla bu değil..Hanımlığından ödün vermedende haddini cümlesi herneyse bildirebilirdi.

Benim anneme böyle birşey yapılsaydı asla ama asla affetmezdim..

tebrik ederim...
umarım bundan sonra rahatsız etmez seni..
bazen patlama noktası vardır insanların o noktaya kadar getirmemek gerekir sonra böyle alırlar adamın havasını..
umarım eşinle aranda sorun olmaz bu....
madem haklısın için rahat olsun

belliki bir şeyler dolmuş dolmuş patlamış sizde...diğer konularınız hakkında bilgim yok ama ortada anlaşmazlıklar varken çocuk olayına
ne anneyi ne de kayınvalideyi karıştırmak pek mantıklı değil gibi...hem bakıcı da varmış,
bazen susmak en iyi cevaptır ama her zaman değil karşındaki anlamıyorsa konuşulmalı ama mahallede bağırmak biraz bana garip geldi,
tabi önemli olan senin düşüncelerin için rahatsa gerisini boşver.

cnm sabır taşın çatlamış artık ama bi anlık sinirle buralara gelmiş.pişman değilsen sorun yok rahatladıysan madem.ama o değil bence siz rezil olmuşsunuz maalesef.haklıyken haksız durumdasınız millet kaynanayı diil sizi kötü görür
çocuklara bakıcı geliyormuş anneleri neden 3 günde bir baktırıyosun onu anlamadım cnm
bu arada eşinden boşanmışmıydın ?

Son düzenleme:
yazmim yazmim diyorummm yine yazacamm
konu sahibinin ki annede esininki anne degilmi ne degisti simdi ha kaynanasi annesine laf soylemis ha konu sahibi kaynanasina...ne degisti ikiside ayni durumda simdi ki konu sahibini annesi kendi meselesini kendi halletmeliydi kizinin huzuru icin ya susmaliydi yada haddini kendi bildirmeliydi o zaman kimse konu sahibine birsey diyemezdi ama simdi annesi ikinci planda ve olay kaynana gelin arasinda buyuyecek ve kaynanasini kizina sikayet eden annenin kizinin huzuru bozulacak olacagi bu...

esnın tepkısını gercekten cook merak edyrummm soncada aılece rezıl olmussunz ne kadar hak etsede dıdarda hos olmamıs

SEn Pişman Değilsen, Bana Laf Düşmez.. Sadece Ağzına SAğlık Derim..
Ama Ben Olsam; En Kral Dayılık Efendilik Der, Kimseyle İt Dalaşına Girmezdim..
Onun Gibi Bir İnsanın Seviyesine Kendimi Hiç Düşürmezdim..
El Bilmez Sizin Ne Yaşadığınızı..
İçi Seni Dışı Beni Yakar Hesabı..
Asla Hesap Sormayacağım KAyınvalideni Sevmiyorsun da Niye Baktırdın Diye..
Mecbur Kalmışsın Belli ki..

Neyse Umarım Şimdi İyisindir..
Eşinle Aran Açılırsa İşte Asıl O Zaman Üzülürüm..

Sevgiyle Kal..

yok kaynana çocuklarına anlatacak çocuklar geline küsecek işte kaynana nelere sebep oluyor idare edemediğinden gelini , oğlu anasını pohpohlamaya alışkın ya aynı hareketi gelinden bekliyorlar yaşını başını almış yaşlı insanlar,düşman başına vermesin bunları

kelebek yok ki cvplasın ama eşin ne diyecek yaptıgına bazen hakediyor o kaynanalar bende bagırarak konuştum 1 kerekaynanamla beni evden kovdu eşimle boşanmamı istiyor susarken de iyi olmuyoruz bagırıncada ve halen konuşmuyoruz ama beni delirten gözlerimin içine bakarak bana iftira atması ama ben okadar sinirli iken bile sen şölesin sen bölesin demedim sen neden böle söledin neden dedim onun sölediklerini acıklamasını yapmasını istedim oda bana anlamsız tutarsız şeyler söyledi.ve sonuç kovuldum eşimde kovuldu ama sonra onlar barıştılar ama eskisi gibi degiller eşim benden taraf ilk tartışmada böle yapıyorlarsa sonraları ne yaparlar bilemiyorum dedi annemle babamı bu yaşımda tanıyorum dedi ve 4 senedir susuyordum.

Annenizle kayınvalideniz arasında tam olarak ne geçti bilmiyorum ama Annesine ve kayınvalidesine güvenerek çocuk yapanlara sinir oluyorum. Kimseye güvenerek çocuk yapılmaz sonrada bakmak istemediler mi onlar kötü oluyorlar. Mecbur değiller sonuçda sizin çocugunuza bakmaya. Çalışmayın oturup çocugunuza kendiniz bakın. Kimsede birbirine düşmesin.

Kelebek bu saatten sonra keşke demenin bir anlamı yok ama dışarda değilde evine gidip konuşsan sert bir dille uyarsan bence de daha iyi olurdu bende eşinin tepkisini merak ediyorum şu an sanırım yeni bir kriz kapıda... Bakıcı varsa ne k.v. Ne de annenin gelmesine gerek yok bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…