Çirkinleşerek yorum yazan arkadaşlar var ise şikayet edebilirsiniz
sevgiler diyeceğinize konuyu kapattırın o zaman, tekrardan her yorum v-cevap vermeyin.
Siz hareketinizin yaptığınızın doğru(!) olduğunu ve hala doğruluğunu savunuyorsanız
k.k üyesi olarak tabiki yorum yapacağım.
Siz bu konuyu belkide öfke anında açıp paylaştınız sinirinize, gerginliğinize
diyecek lafım yok ama bana göre yaptığınız her kesin yaptığı ve yapacağı bir davranış biçimi değil!
Toplum içinde yaşıyorsak bizi biz yapan değerler var sizin yaptığığınızda bana göre çok yanlış,
kusura bakmayın ama
açık formda kim ne isterse kendi düşüncesini olaya bakış açısını yazabilir, saygı içerisinde.
Konu açıyorsak karşıt düşünceleri engellememk lazım!
Size destek vermedik diye kızmanıza size uymayan her yoruma ters cevap vermenize gerek yok(!)
Umarım şu öfkenizi yener ikizlerinizle beraber çoook mutlu olursunuz.
sevgiler diyeceğinize konuyu kapattırın o zaman, tekrardan her yorum v-cevap vermeyin.
Siz hareketinizin yaptığınızın doğru(!) olduğunu ve hala doğruluğunu savunuyorsanız
k.k üyesi olarak tabiki yorum yapacağım.
Siz bu konuyu belkide öfke anında açıp paylaştınız sinirinize, gerginliğinize
diyecek lafım yok ama bana göre yaptığınız her kesin yaptığı ve yapacağı bir davranış biçimi değil!
Toplum içinde yaşıyorsak bizi biz yapan değerler var sizin yaptığığınızda bana göre çok yanlış,
kusura bakmayın ama
açık formda kim ne isterse kendi düşüncesini olaya bakış açısını yazabilir, saygı içerisinde.
Konu açıyorsak karşıt düşünceleri engellememk lazım!
Size destek vermedik diye kızmanıza size uymayan her yoruma ters cevap vermenize gerek yok(!)
Umarım şu öfkenizi yener ikizlerinizle beraber çoook mutlu olursunuz.
Son düzenleme: