Acikcasi benim basima böyle bir sey gelmis olsaydi tam olarak ne yapardim bilmiyorum... Galiba hanimefendiligimi korumaya calisirdim, sabirli olmakta fayda var, sonucta sabrin sonu selamettir diye bosuna dememislerTabi olay insanin basina gelmeden bunu söylemesi kolay diyenleriniz mutlaka vardir, haklisinizda..
Bu arada bakici varken neden anneler isin icine karistirilmis onuda tam olarak anlayamadim, ama herhalde gecerli bir nedeniniz vardi..
Kayin validenizle olan tlf görüsmenizi simdi okudum ve sunuda eklemek isterimki, cok agresif reaksiyonlar göstermeniz size zarar verebilir. Bu kadar sert bir cvp vermeye belkide kendinizce nedenleriniz yeterli ama inanin bu derecede agresiflik sizin icinde hic iyi degil.. Umarim bundan sonrasi icin yaptiklarinizda ve kararlarinizda daha sakin ve ilimli olabilirsiniz.. Allah hakkinizda hayirli olani nasib etsin.. Allah bol bol sabir veriri insallah, -ki sizde üzerinizden bu agresifligi atabilesiniz
Hosca ve dostca kaliniz..
HANIMEFENDİLİĞİMİ BEN ÇOK KORUDUM CANIM...ÇOOOOKKKK...HERNEYSE AYNI ŞEYLERİ SÜREKLİ YAZMAKTAN YORULDUM..DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA YETERİNCE YAZDIM ZATEN...
AGRESİFLİK KONUSUNA GELİNCE...YAPI OLARAK AGRESİF BİRİ DEĞİLİMDİR..GÜNLÜK HAYATIMDA İŞ HAYATIMDA KOLAY KOLAY SİNİRLENEN BİRİ DEĞİLİM..KALDIKİ KAYINVALİDE OLAYINDA BİLE ARTIK O BENİM SON NOKTAMDI...AMA ŞU VAR PATRONLARIM BİLE CESUR YÜREKLİ OLDUĞUMU SÖYLERLER...HİÇBİRŞEYDEN KOLAY KOLAY ÇEKİNMEM VE KOLAY KOLAY TAVİZ VERMEM..HATTA ŞU ANDA ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİNİN YÜZDE 60 INI BEN BULMUŞUMDUR...TUTTUĞUMU KOPARTAN BİR KARAKTERİM VAR.GEREK EŞİM GEREK AİLEM GEREK ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM VE PATRONLARIM BENİ ÇOK İYİ BİLİRLER..YALNIZ KAYINVALİDEYE KARŞI SAKİN OLAMIYORUM..VE EBEDİYENDE OLAMICAM..O AYRI BİR OLAY..ÇÜNKÜ O İNSAN DEĞİL...İNSANİ DAVRANIŞLARDAN ANLAMIYOR..UZAYDAN GELMİŞ SANIRIM ...FARKLI BİR KAFA YAPISI VAR..HERKESİN BEYNİ DÜZ ÇALIŞIRKEN ONUN BEYNİ TERS ÇALIŞIYOR...AĞZIMLA KUŞ TUTSAM bile ARAYIPTA ''kızım kusura bakma '' demezdi..bak edepsizlik yapınca nasıl arıyor..demiyorki gelin bana bunu yaptı birdaha ölsem gitmem onun evine...demiyor işte..ben napıyım istediği buysa...kayınvalideye karşı ne felsefe ne psikoloji ne sosyoloji hiçbirşey işlemez..hiçbir sınıfa girmez o...bugün mesela işyerimde gülüyorum eğleniyorum akşam eşimle evde de öyle..ama kayınvalide konusu olunca çıldırıyorum..yüzsüz..işte belki bu yüzden bir psikolojik destek alabilirim...ama alacağım varsada KAYNANAM İÇİN BU DURUMU KENDİME YAŞATMAM..O BUKADAR ETKİLİ DEĞİL HAYATIMDA DİYE KENDİMİ TELKİN EDEREK 1 AY DA TOPARLARIM KENDİMİ..YETERKİ GELMESİN...ARTIK NEFRET EDİYORUM ÖYLE BÖYLE DEĞİL....PSİKOLOJİDE VARDIR MUTLAKA BUNUN BİR adı...