Kayınvalidemin canına okudum

Kocan niye gitti anasına anlamadım..durduk yerdemi ?

kelebek valla kendimi gerizekalı gibi hissediyorum yardım et fikirlerine ihtiyacım var...........evet öyle durduk yere gitti..............karın beni hasta etti sen beni sildin ben hastayım diye diye kandırdı....ve salak koca gittti..........o kadar kızgınımki evlendiğim günden beri hayatı zehir etti bu kadın............kocam beni hem haklıbuluyo ama yinede o karının eteğinden düşmüyo artık çok çaresizim......dilekçe yazdım biraz önce............bu kadından ötürü bi daha canımı sıkarsa işleme koydurcam................gitsin anasının kucağında yaşasın ne yapayım....soğan erkeği ya.............

ve kelebek inanırmısın canım bizim çocuğumuz olmuyodu tam 4 yıl kızımın yolunu gözledim ........................sperm düşüklüğünden bi doktor....doğa sizi elemiş demişti çok zor günler yaşamıştık ....ve ben hiç bişey olmama rağmen kendisi için bir sürü zorluklara katlandım .................ama benim her türlü hormonum normalerin çok üstünde 4?4 lük demişti doktor am Allah işte vercek ya çocuğumuz normal yoldan oldu........................bunalara rağmen kızımı ve beni bırakıp anasına koştu gene...... bııııktııım.............iyilikle olmuyo kötülükle olmuyo susuyorum olmuyo............çıldırcam artık..........

merhaba arkadaşlar...bana yardım edin ne olur...genelde bildiğiniz üzere kaynanalar çok değerli oğullarını kıskanırlar ama benim kaynanam istisna annemleri kıskanıyor anneme her gidişimde veya annemler bana geldiğinde küsüyor her lafa alınıyor...küstüğüyle kalsa yine ii garip garip hareketler yapıyor evlerimiz karşı karşıya ben kapımı açtıgım zaman hemen kapısını açıyor benim evi dikizliyor geceleri duvara vuruyor bağırıyor sizce ne yapmalıyım?benim gibi olan var mı hiç sanmıyorum ama...ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kafayı yiyecem yardım edin ne olur

Belki haklısın..eşimin yanında annesi hakkında konuşmam doğru olmaz..

Ama sırf kayınvalidem barışmayı istiyor diye bende barışacak değilim...herşey okadar tazeki daha..bıraksınlarda bi sindirelim yutalım yaşadıklarımızı...

bence de barışmak için acele etme ama evdekilerle de paylaşma soğusun konu en iyisi..

merhaba arkadaşlar...bana yardım edin ne olur...genelde bildiğiniz üzere kaynanalar çok değerli oğullarını kıskanırlar ama benim kaynanam istisna annemleri kıskanıyor anneme her gidişimde veya annemler bana geldiğinde küsüyor her lafa alınıyor...küstüğüyle kalsa yine ii garip garip hareketler yapıyor evlerimiz karşı karşıya ben kapımı açtıgım zaman hemen kapısını açıyor benim evi dikizliyor geceleri duvara vuruyor bağırıyor sizce ne yapmalıyım?benim gibi olan var mı hiç sanmıyorum ama...ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kafayı yiyecem yardım edin ne olur

Neden vuruyor ne diye bağırıyor?:44:

ve kelebek inanırmısın canım bizim çocuğumuz olmuyodu tam 4 yıl kızımın yolunu gözledim ........................sperm düşüklüğünden bi doktor....doğa sizi elemiş demişti çok zor günler yaşamıştık ....ve ben hiç bişey olmama rağmen kendisi için bir sürü zorluklara katlandım .................ama benim her türlü hormonum normalerin çok üstünde 4?4 lük demişti doktor am Allah işte vercek ya çocuğumuz normal yoldan oldu........................bunalara rağmen kızımı ve beni bırakıp anasına koştu gene...... bııııktııım.............iyilikle olmuyo kötülükle olmuyo susuyorum olmuyo............çıldırcam artık..........

senin adına çok üzüldüm cidden...kocanda bi tuhafmış yani...hem seni haklı buluyor hemde bu davranışı yapıyor...
hangi iyilik karşılığını bulmuşki bugüne kadar..sen fedakarlık yaptığınla kalırsın..o yüzden herkes ederi kadar..
kocanı aruyorsun iplemiyor gibi davranıyor ve seni dahada çıldırtıyor..arama ozaman bırak ne hali varsa görsün..boşanma dilekçesinide yırt at bence..blöf gibi anlaşılır..gerçekten boşanmayı istediğinde ve buna karar verdiğinde hazırlarsın dilekçeni..

eşin geldiğinde hiç konuşma..mecbur kalmadıkça hiç konuşma..madem konuşarak çözemiyorsun ozaman konuşma..gittiği yere kadar..
sana açıklama yapmak istese bile dinleme..özür dilesede kabul etme..bağırıp çağırsa bile sakın sen cevap verme..sus sadece...
ve bunu uzun bir süre yap..gerçi c-zordur sabır gerekir ama bunu yap bence...seni adam yerine koymadan anasına gitmek nasıl oluyormuş, sen aradığında seni umursamamak nasıl oluyormuş , daha doğrusu adam yerine konulmamak nasıl oluyormuş görsün...

öyle canım cicimle, yada kıyameti kopartmakla çözeceğini sanmıyorum..resmen seni iplemiyor gibi davranmış...aynı davranışı sende ona yap.. ama kat kat fazlasını yap..ne demişler çivi çiviyi söker..

senin adına çok üzüldüm cidden...kocanda bi tuhafmış yani...hem seni haklı buluyor hemde bu davranışı yapıyor...
hangi iyilik karşılığını bulmuşki bugüne kadar..sen fedakarlık yaptığınla kalırsın..o yüzden herkes ederi kadar..
kocanı aruyorsun iplemiyor gibi davranıyor ve seni dahada çıldırtıyor..arama ozaman bırak ne hali varsa görsün..boşanma dilekçesinide yırt at bence..blöf gibi anlaşılır..gerçekten boşanmayı istediğinde ve buna karar verdiğinde hazırlarsın dilekçeni..

eşin geldiğinde hiç konuşma..mecbur kalmadıkça hiç konuşma..madem konuşarak çözemiyorsun ozaman konuşma..gittiği yere kadar..
sana açıklama yapmak istese bile dinleme..özür dilesede kabul etme..bağırıp çağırsa bile sakın sen cevap verme..sus sadece...
ve bunu uzun bir süre yap..gerçi c-zordur sabır gerekir ama bunu yap bence...seni adam yerine koymadan anasına gitmek nasıl oluyormuş, sen aradığında seni umursamamak nasıl oluyormuş , daha doğrusu adam yerine konulmamak nasıl oluyormuş görsün...

öyle canım cicimle, yada kıyameti kopartmakla çözeceğini sanmıyorum..resmen seni iplemiyor gibi davranmış...aynı davranışı sende ona yap.. ama kat kat fazlasını yap..ne demişler çivi çiviyi söker..

sağol canım...dediklerini uygulamaya çalışcam...................gelişmeleri yazarım sana................

şimdi bu kadını kocası dövse inanın kabahat değil hatta devlet özel adam bulmalı böyle yapan kadın erkeği köteklemek için

şimdi bu kadını kocası dövse inanın kabahat değil hatta devlet özel adam bulmalı böyle yapan kadın erkeği köteklemek için

o nasil bi üsluptur öyle??? sebep ne olursa olsun, dayagin bi suc oldugunu anlayin da ondan sonra yorum yapin.. ne demek dövse kabahat degil??? siz sanirim aliskinsiniz dayak yemeye... nasil bi devlet anlayisidir ki böyle yapani dövmesini arzuluyorsunuz??? yazik gercekten cok yazik.. kadinlar öyle hale getiriliyor ki birakin kavga etmeyi katil olsa yeridir... bu durumu yasayan arkadasin ne hale geldigini kimse bilemez.. insan kendine yapilan hakareti, kötülügü kaldirir da, ailesine hele de annesine yapilani yutamaz.. demekki sizin annenizin basina böyle bir sey gelse anneninizi ilk atan siz olacaksiniz...

ohhh agzına sağlık yaptıklarını okuyunca rahatladım ,keske bende sneın kadar cesaretli olsam,benım kaynanam resmen iki ayaklı seytan,ben böyle birsey yapsam mahallesınde bagırsam cagırsam oğlu beni bosar ayrıca vurur hatta

SEN BEKAR BİRİSİN........................bekara karı boşamak çoook kolaydır.....umarım bizim yaşadıklarımızı yaşayıp annene ailene dil uzatılması hakaret edilmesi gibi durumlarla karşılaşıp buralarda dert yandığını okumayız................

ya siz kadın adı altında erkek üyemisiniz.....................çünkü dayak kelimesini ve konuyu okuyan hiç kimse yazmaz................hayvan bile dövülmez çok ayıp bide eğitimcisiniz.............................yazık okuduğunuz okula yazık annenize yazık ailenize..............ayııp çook ayıp

valla canım yaptğının tabiki doğru oldugunu söyleyemem ama insanı cileden cıkardıkları kesin benimde ikizlerim var 19 aylık bu 19 ayın belki 2 ayı kayınvalidem bakmıstır geri kalanında hep annem bakıyor ki 1 seneside yardımcımız vardı simdi annem onuda istemiyor tek bakarım falan diyor ama bir türlü kayınvalideme yaranamıyoruz çocuklar hasta olsa 100 gr verseler iyi bakılmadığını ima edip anneme laf sokuyor bir gün hiç utanmadan esimin yanında annemi bana kötüledi bana 15 gün annen 15 gün ben bakıyım cocuklara dedi bende olmaz oyle zor olur dedim çünkü hem çocuklara bakısın:1::1::1::1:ı beğenmiyorum hemde cocukların pisikolojisi bozuluyor anneme alısıyolar onun yetistirme tarzına ki ben bunu tavsiye ediyorum sonra o gidecek kayınvalidem gelecek ona alısacaklar çocuklar dengesiz olacak istemedim olmaz dedim bağrındı cağırdı hic sesimi cıkarmadım kalktım sigara yaktım iceri gittim esim de bisey demedi bana hak verdi anneside kaldı oyle ama ne yapıyım neler neler hic ağzımı acmadan oyle olmaz dedim diye nerelere getirdi olayı allahtan esim bana tavır yapmadı o kötü oldu annesiyle bana fırsat bırakmadı ooffff bende ne doluymusum :1:

günümüzde yol yordam, edep haya, saygı, nezaket, sevgi, hürmet bilmeyen insanların karşısında susmak
onlara bu hatalı davranışlarının devamını getirecek biçimde pekiştirici cesaret verir.

kötü karşısında susan, onlara gem vurmayan, uyarmayan, alt etmeyen herkes
kötülüğü yapan kişi kadar kötülükten mesuldur.

bundan mütevellit edeplilerin, edepsizlerin karşısında her zaman daha cesur olması lazım.

engellemediğiniz kötülüklerden mesulsunuz.

huzursuzluk yaratan insanları, etkisizleştirmek hepimizin sorumluluğudur.

bu herkesin kulağına küpe olsun.

Son düzenleme:
günümüzde yol yordam, edep haya, saygı, nezaket, sevgi, hürmet bilmeyen insanların karşısında susmak
onlara bu hatalı davranışlarının devamını getirecek biçimde pekiştirici cesaret verir.

bundan mütevellit edeplilerin, edepsizlerin karşısında her zaman daha cesur olması lazım.

BENCEDE ÇOK HAKLISIN....HUZURSUZLUK YARATAN İNSANLARI ETKİSİZ HALE GETİRMEK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU....

BUNDAN MÜTEVELLİT DİYORUMKİ

böyle kaynanalara toplu katliammmm şart... :52: :52: :52: :52:

eline ,zekana sağlık bu söze eklenecek birşey yok

ağzına sağlık valla bende olsam anneme laf söyleyenin hakkndan gelirdim kaynanaysa haddini bilmeli anneni ezdirmediğin için helal olsun valla

sokak ortasinda bagirip cingar cikartmaya kimse merakli degil
hanfendiligini seviyesini her insan sabrettigi kadar korur
baska alternatifler tabiiki vardi
ama isin icine aile girince ve sabir tukenince bu yasanan olay
cok asiri durmuyor
millete rezil olup olmamakta sorun degil bicak kemige dayaninca
herkes ailesini korumali
annesine babasina laf soyletmemeli
cok konu okuduk "esim aileme kufur ediyor, esimin ailesi aileme hakaret ediyor gorusturmuyor"diye
sikca yapilan yorumlar ise "onemli olan yuvan" yada "sabret"
insan kendi ailesine goz gore gore laf soyletirmi?
benim annem fedakarlik yapacak ama kayinvalidem onu aglatacak
yemisim mahallesini hanfendigilini
ben hak etti diye dusunuyorum
tek tavsiye arkadaslarin dedigi gibi bu konuyu gundeme getirmemek
ev icerisinde..
olurda esiniz ikna etmeye calisir gorusmeniz icin
yada elestirmeye kalkar "anneme bagirmamaliydin boyle yapmamaliydin" diye
sakin cevaplarla kestirip atin tartismaya girmeyin..

Back
X