canım hiç değişil gelmesin ben bunun örneklerini çok duydum çok gördüm, yakın bi arkadaşımın annesi boşanma hikayesini anlatmıştı, yıllarca kocasından da kayınvalidesinden de çok çekmiş, kaynanası sürekli ben oğluma şunu alacaktım bunu alacaktım diyip duruyomuş,kocaman 2 kız torunu var kadının hala bu muhabbetleri yapıyomuş düşünün,oğlunu fitleyip çocukların gelinin üstüne salıyomuş, bi bayram günü kayınvalidesi gene sinirini bozunca annesi arkadaşıma demişki: kardeşini al çık dışarı, kızlar çıkmışlar bizim hatun kv'yi omuzlarından tuttuğu gibi duvardan duvara çalmış sen benden ne istiyosun diye al demiş oğlunuda boşuyorum, ve boşanmış, kadın şimdi her anneler gününde arıyo, bayramlarda arıyo hediyeler alıyo boşadığı adam yıllardır totosundan ayrılmıyo, deveyi diken ...demişler çok inanırım bu söze
Anlattığın olaydaki bayan belli ki herşeyi göze almış zaten..Kocasını gözden çıkarınca da "giderayak kaynanamı da döveyim, içimde kalmasın"diye düşünmüş olmalı..
Boşandığı adam hakkında ne desem boş, zaten davranışları nasıl bir insan olduğunu anlatmaya yetiyor..
Madem karısını bu denli seviyordu, zamanında annesinin dolduruşuna gelip, yuvasının dağılmasına sebep olmadan önce karısına, evine sahip çıksaydı..