Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum. :)
kayınvalidemin askerdeki oğlunu arayıp, ben düşük yaptım hala da çok kanamam var demesi normal mi sizce?
Peki adet günlerinden bahsedip en ince ayrıntıya kadar oğluna anlatması?
Benim yanımda kocasıyla yatak muhabbetlerini açması?
Eşimin aklı başına geldi ama çok geç kaldı. Ailesinden nefret ediyorum, onlarla ilgili hiçbir şeye tahammülüm yok. Hatasını anladı ama evliliğimin 6 ayı cehennem oldu.
Eşimin aklı başına geldi ama çok geç kaldı. Ailesinden nefret ediyorum, onlarla ilgili hiçbir şeye tahammülüm yok. Hatasını anladı ama evliliğimin 6 ayı cehennem oldu.
Kayınvalidemle arama mesafe koydum. Aramıyorum, gitmiyorum görmüyorum. Gitmek de istemiyorum.
Daha önce de çok kez mesafe koydum ama pek işe yaramadı. Bir süre iyi gitti. Kayınvalideme kızgınlığım geçiyordu, herşey düzeliyordu sonra yeniden altüst oluyordu.
Zaten çok dengesiz bir insan. Yapıyor ediyor sonra ben seni kızım gibi seviyorum deyip duruyor. Gördüğünde sarılıp çpüyor, iltifatlar ediyor. Etrafındakilere de beni çok sevdiğini anlatıyor. Eşime de sürekli gelinimi çok özlüyorum diyor. Sürekli görüşmek için çok ısrarcı.
Eşimle aram iyi şu an. Yine de her an ailesi yüzünden bir sorun çıkacak diye korkuyorum. Diken üstündeyim diyebilirim.
Eşim ailesiyle görüşmemi istiyor hal. Ne hakla istiyorsa.
Ben 23, eşim 27 yaşında. Ben olacakları tahmin ediyordum ama bu kadarını asla tahmin edemezdim. Eşim hep beni asla ezdirmeyeceğini söylüyordu. Aslında asıl sorun kayınvalidemin sinsiliği. Eşimin yanında bana melek gibi davranıyor, ne yapıyorsa o yokken yapıyor. Eşim de bana inanmıyordu. Kadın o kadar sinsi ki herşeye inandırıyor eşimi.
Ya cok ozur dıleyerek bazı seyler yazmak ısıyorum.Ben gercekten bu pırıl pırıl genc kadınlarımızı hıc anlamıyorum.Neden kendınızı bu kadar ezdırıyosunuz en bastan bellı hersey nıye ınatla daha evlenmeden sızı kıran yıpratan ınsanlarla bı hayat kurmayı planlıyosunuz.Ama son zamanlarda o kadar cok goruyorum kı sızın gıbı kadınları nasıl ıcım yanıyo anlatamam.Bu dunyada kac mılyar erkek var haberınız var mı?Neden kıymetınızı bılmeyen sıze ıftıra atabılen hatta sıze fızıksel sıddet uygulayan bır erkeklesınız.Lutfen esım cok ıyı annesı yapıyo herseyı demeyın ınanın esınız sızın ona verdıgınız degerın bınde bırını sıze verse k.vnız ne agzını acabılır ne de araya fıtne sokabılır.Lutfen en azından bu donemde cocuk yapıp onu boyle sorunlu bır aıleye getırmeyın oncelıkle karı kocalıgınızdan emın olun daha sonra anne baba olmaya nıyetlenın.Kendı degerınızı anlamanıza ve hayatınızın her bır sanıyesının ne kadar kıymetlı oldugunu ıdrak etmenızde umarım Allah yardımcınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?