İlk başlarda çok üzülüyordum tabi hala daha üzülüyorum ama artık karar verdim canımı yakmaya çalışanın canını yapcam artık töbe yaaa aileyi geçtim komşularında tutuyo derdi geçende geldi bi tanesi girdi eve buyur oturalım teyze dedim ne dese bana biz hocaya sordukta çocuğu olmayanlar devamını dinleyemedim bu cümleyi duyunca neymiş kocam 40 hurma alacakmış bu 40 hurmaya 40 tane bi dua okuncakmış sonra o 40 hurma bana geri dönecekmiş sanki ben ona dedim ki bizim böyle bi derdimiz var bi bildiğin olursa söyle doğru ben pk luyum ama onlara böyle birşey demedim daha belli bi durum yok Dr bile gitmedim henüz ben bu konuda yaşım 25 bir sene daha geçsin telaşlanırım tabi neden olmuyo diye ama benim bile bu konuda bilgim yokken onlar çok biliyo benim hakkımda dedim şu an Dr öyle birşey demedi bize bi sorun yok dedim diye diye sorun yaratacaklar strese girdim sırf milletin ağzı kapansın diye bi Dr gitcem derse evet olmaz tedavi lazım o zaman diyecem rahatlayın olmuyormuş sinir yaptım yine yaaaaa