Kayınvalidemin çocukluğu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ay87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Off off benimde yeğenim var ve annemle ölümüne seviyoruz onu, bizim gelinde sizin gibi düşünüyorsa vay halimize. Lütfen biraz empati yapın. Bende hamileyim vede Rabbim nasip ederde kucağıma alabilirsem bebeğimi kayınvalidemle ilgili durumlarda sürekli kendi annemin torununa olan sevgisini aklıma getirmeye çalışacağım [SUP][/SUP]

Konu sahibi arkadaşım daha şimdiden kuruntu yapıp canını sıkma lütfen.Sonuçta oda babaannesi çok büyük bir özlem yaşıyodur.Zaten çocuk onları yabancılayacaktır.Seni sürekli yanında isteyecektir.O yüzden senin ev işi ve yemek yapman zor biraz.Hem on günde yemek yapsan ne olur.Beğenmezse siz yersiniz.Şimdiden kuruntu yapıp canını sıkma.:2:

ne güzel kadın can atıyor,dört gözle bekliyor gelmenizi.
torun özlemiyle tutuşmuş kaynanan.ne var ki bunda

10 gün için bu kadar stres fazla gibi geldi bana....
hem torununu seviyor senide seviyor anladığım kadarıyla...
ahhhhhh aaaaaahhh benim görümcem fln beni böyle sevse hergün giderim

Son düzenleme:
k.valideniz bence iyi niyetli fakat ilginin dozunu birazcık ayarlayamayan biri..o da belli bir yaştan sonra normal karşılanabilir.sadece 10 gün için bu kadar dert yapmaya değmez.bence k.validenizin değerini bilin ve bırakın doya doya sevsin torununu..bizlerin de çocuklarımız var,zamanın ne getireceği belli mi?

çocuğun konusunda prensipli davranırsan kimse istemediğin birşey yapamaz. bu iş sende biter. kalbini kırmadan kurallarını uygulamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…