- Konu Sahibi nickminkenari
-
ben akşam okudum ve bugün yaptım gerçekten tadını beğendim yoğurtladım yedim bir tabak çok tok tutuyo ..ama 1 ay yapılabilirmi bıkarmı insan bilemem ben kendimi bildim bileli hiç listeye bağlı diyet yapmadım hiç sevmem kendim ayarlar yaparım diyetimi..sıkılmassam devam etmeyi düşünüyorum ayrıca salata falan yenmicekmi hiç??? ben salatada koymayı düşünüyorum..şuan 59kg bakalım bir hafta geçsin devam edersem yazarım bende sonuçları..
seherjik acaba bakliyatlari duduklu tencerede pisirebilirmiyiz sonra tika basa tahminen 2 bardak
bakliyat oglen ogununde yeterlimi yoksa cokmu kayinvaliden bizi bilgilendirebilirmi sagol .
öğle ve akşamları ne kadar yiyorsun bu çobadan herhangi bir ölçüsü var mı
tebrik ederim canım senin adına sevindim inşallah geri almazsın
birşey soracam hergün çorba yemek bıktırmıyor mu ? bir söz var bal yiyen baldan usanmış diye ayrıca başka besin gurubundan almadığın için sağlıksız olmuyor mu çünkü 1 ay uzun bir süre
süt yoğurt ,et vs de tüketiyor musun arada cevaplarsan sevinirim
spor çok önemli insanın hayat boyu yapması gerekiyor bence spora tailde de devam etmeye çalış
merhaba kıslar bişi sorucaktım bu çorba sizde gaz ,şişkinlik yaptımı sonra zor durumda kalmayalım bende ona göre yapıcam öptüm hepinizi şekerler..
merhaba kıslar bişi sorucaktım bu çorba sizde gaz ,şişkinlik yaptımı sonra zor durumda kalmayalım bende ona göre yapıcam öptüm hepinizi şekerler..
meraba seherjik öğünlerde yalnızca bu çorbadan mı içiyorsun yani yatığın yemeklerden felan da yiyomusun bi kaç kaşık da olsa ,birde sulumu kalıcak yoksa suyunu süzdürcezmi
seherjik cevabını bekliyorum canım
ya bişey sorucam ee bu çorbayla kilo verdik diyelim peki ömürboyumu yapıcaz bırakınca ya kilo alırsak ne yapıcaz
yada bunların yerine çorbayı sadece bulgurla yapsak olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?