Kayınvalidemin dedikodusundan bıktım...

sahtehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
443
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar.. Benim gibi sorun yasayan varmı cok merak ediyorum.. Kayınvaldemin yanına ne zaman gitsem ne zaman aynı ortamda bulunsak sürekli birilerini anlatmaktan zevk alıyor sanki... Dünde komşunun kocası olmustu lise 1 giden cocugu var kız.. Daha 4 gunluk olmus adam kaynanam basladı ıste kızını gecen sene kacırmıslar yok tecavuz etmıslerde ort bas etmıs aılesı kımse bılmıyormus falan.. Eşim kızdı anne babası yok genc kız nıye soyluyorsun dıye... İşte kayananmda sakın kımseye soylemeyın aman hee dıye uyardı bizi.. Yazık gunah degılmı senınde torunun var yetım kalmıs o kız olay gercek bıle olsa ne gerek var soylemeye nasıl vebaline giriyor anlamıyorum.. Kaynanam boyle yaptıkca sinir oluyorum kendini soğutuyor yanınada gıtmek ıstemıyorum..

Son düzenleme:
benım basımdada var bıraz öyle belkıde daha fazlası mesela bırı yuksekden düşmüştür onun hakkında şöyle konusur ''' bu mıllet ne kadar geri zekalı oraya cıkılmayacagını bılmıyor sankı ben cokmu sivri zekalıyım ne''' gibi laflar ama cok korkuyorum süreklı okadar buyuk konusuyorkı kendısıne vurmazsa en sevdıgıne vurur buyuk konustugun sey derler ya kocama yada diğer ogullarına vurmasından korkuyorum... ALLAHIM cocuklarını korusun ama o mılletle dalga gecerek konusuyorya vurasım gelıyor ınsanlık halidir hersey olabılır derim yok mıllet cok gerı zekalı bır tatılım vardı kendımı resmen salak hıssetım evde işe basladım stres denen sey kalmadı valla

Aynen oyle bizimkisi resmen mahallenin muhtarı herşeyden haberi var.. Sözde herkes onu gözetler ama tersidir her zaman..

Bak bu huy benimkinde de çok fazla. Eşimin arkadaşı motor kazası geçirip, hayatını kaybetmiş. Kayınvalidemin yorumu ''Zorlamı bindirmişler. Kullansaymış beynini binmeseymiş''. Haberlerde izleriz kredi kartı mağduru intihar etti.3 çocuğu sokaklarda kaldı. ''Salak dolu dünya. Harcarken iyiydi tabi''. Çıldırıyorum bazen. Kadında vicdan,merhamet sıfır. Anlamadım anlayamayacağım gitti...

Son düzenleme:
Eşin ne diyor bu duruma ona rahatsız olduğunu söylüyormusun peki?

Valla zor biizmkiler de dedikoducu meraklıdır çok ama seninki kadar değil ama falanca şöyle falanca böyle diye ama allah korkusu vardır kınamazlar kimseyi ama ben bile bu halde olduğu zaman tahammül edemiyorum hemen odadan çıkıyorum dinlemiyorum bile ama senin kayınvalidende dediğin gibi o kız böyle bir olay yaşamış bile olsa yazık günahtır yetimdir allah var yukarda allah yardımcın olsun....

Ay söylesem ne olcak annemın agzınımı tıkayayım diyecek... Onu susturmak büyük zanaat beceremez kimse o konsurken yanından gitsem dinlemesem hemen eşime gelinin neyi var ona surat yaptıgımı sanacak

Beterin beteri var dua etki eşin ile seni birbirinize düşürmüyor

canım hepsi aynı sanırım benimkide tanıdık tanımadık herkesin dedikodusunu yapıyo biz eşimle dinlemekten yoruluyoruz artık en nefret ettiğim şeydir benimde dedikodu o yüzden telefonla bile aramıyorum bi başlıyınca susmuyo.

herzaman söylerim;size bir başkasını kötüleyen,sizide muhakakak bir başkasına kötülüyordur;

dedikoducu insanlar bunu hastalık haline getirirler,dedikodu yapmadan durmak,onlar için yemek yemeden yaşamak gibidir,dedikodu yapmadan hayattan zevk alamazlar....

hiç sevmem bu tip insanları...hiç..bilirim ki benide muhakkak anlatıyorlardır..

Aynen öyle bende eminim arkamdan neler dönüyordur neler.... Ben en iyisi gözlüklerimi takıyım:103:

Benim kayınvalidem de sağolsun dedikoduyu çok sever..ama benim daha çok sinirimi bozan eltimi gelip bana anlatması,geçenlerde ağza

alınmayacak laflar etti eltim için,kendimi zor tuttum birşey dememek için,eltime de söyleyemedim çünkü söylersem çok büyük tatsızlık

çıkacak..içimde şişti kaldı,sanırım en doğrusunu yaptım :44: EŞİME DEDİM ANNENE SÖYLE GELİP BENİM YANIMDA MİLLETİ ÇEKİRTİRMESİN DİYE!!!

Bir daha olursa susturucam ama

Son düzenleme:
Bu konuyu okuyunca bir konu aklım geldi. "kaynanam neden benimle dedikodu etmiyor" konusu. bizede birşey yaranılmıyor.

bende sevmem dedikoduyu. ama naparsın bazısı kaç yaşına gelmiş seviyor... bu yaştan sonra dedikodunun zararlarını anlatsanız ne fayda eder ki.

Ben eltim hakkımda birde akrabalarım hakkında hayatta konusturmam... Banada o yuzden komsularını anlatır.. Eltim bir tanedir gözümde... İkimiz o yuzden beriz oda benı savunur her zaman gorumcelerımde kaynanamda catlar bu durumdan

Gelinede hiçbir şekilde yaranılmıyomu demek istiyosun yani Eğer başkalarına anlatıp sana anlatmıyosa bende uzulurdum herhalde daha kotu seyler dusunurdum belkı ama hıc yapmıyosa opup başıma koyardım

ah kızlafr ahhh benimkinin dedikodusu o kadar ileri boyuttaki düşünün oğlunun yani eşimin dedikodusunu bana benimkini ona yapıyoo kendi öz kızlarını ne zaman
arasam bana kötülüyo ama biz eşimle alıştık evliliğimizin ilk aylarında dedikoduları yüzünden dolduruşşa geliyoduk ikimizde birbirimize çatıyoduk amaa 2 buçuk sene oldu
evleneli artık onu duymuyoruz bile kendi haline bıraktık anlayacağınız

benim de eltimle aram çok iyidir,ama şöyle bir durum var ki başlarda aranız çok iyi olsun diyorlarken şimdi çekemiyorlar ve eminim beni de ona anlatıyorlar..

bir daha konuşmasını bekliyorum

aynen aşağılama huyu cok ve kendımı kötü hissedıyorum süreklı ve yuzunu göresim yok artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…