Kayınvalidemin dedikodusundan bıktım...

al bendende o kadar tüm kötü şeyler gibi buda mevcut kaynanam da ya bu arada hiç bi kaynana melek diil ark sen bi öte git de gör ne melek ne melek

ayy bu kaynanaların hepsi aynı demekki..
benımkıde bi şeyi 10 kere ayyy fatma cok şişmanlamış (genç kız) agzı yüzü bozulmuş çok çirkinleşmiş falan haftada bır söyler aynı şeyi en sonunda dedim yeter 2de birde aynı seyı söyleme günaha giriyosun kapadı çenesini bakalım daha söylicekmi.
o konuştukça oyle çirkin çirkin içindekı pislikler akıyo resmen merhametsiz şey..

sahtehayat,kadın aaaa dese konu açmışsın,bütün açtığın konular kaynananla ilgili

valla canım kayınvaliden şöyle güzelinden iyi bir uyarıyı haketmiş,hatta biraz sert çıkışılmayı da haketmiş bence.çok ayıp ya,niye söylüyorki bunu size?başkalarına da anlatmaz inşallah,küçücük kız zaten ardarda travma yaşamıştır,bir de adının çıkmasının(tecavüz etmişler diye) günahını nasıl alacakki kayınvaliden?

böyle kendini bütün günahlardan sakınıyordur da allah bilir,namazında niyazındadır.gıybet bizim ülke kadınlarının ata sporu gibi bişey ya. dedikodu yapılır ama böyle ufak tefek,ama başkalarının hayatını zindan edebilecek konulardan sakınılmalı ya.hem vebali ağır hem de ahlakın hiçbir türlüsüne uymuyor.
(not:tarihi bi yere kaydet sahtehayatcım sana hak verdim bugün ama kesinlikle sinirlenmekte haklısın)

Ben uyarsam kıyamet kopar suratı düşer olurmu hiç onda konuşma özgürlüğü var Öyle birşey bile olsa büyük olduğu için ört bas etmesi lazımdı kaynanamın kalkıp oğluna bana anlatması cok saçma karşındakinin genç kız oldugunu unutuyor oğluna anlatmasıda ayrı sacma tabi bu kız sürekli göz önünde olan biri eşim onu her görünce aklına gelcek yazık günah değil mi ? Düşüncesiz kayınvalidem malesef başkaa şeylerde çok ince hesap yapar ama işine gelmeyince yapmaz... Bu arada kaynanamda evinde namaz kıldıgını hiç görmedim ama biryere gittiğimizde annemlere mesela ezan okunur bakarım namaz kılıyor tövbe töveb günaha gircem sabah sabah ama öyle :100:

Aynen oyle bizimkisi resmen mahallenin muhtarı herşeyden haberi var.. Sözde herkes onu gözetler ama tersidir her zaman..

Aynen canım bir mahallenin muhtarida bende var hepsi aynı bunların yaa herseyden haberi var sinir eder insanı gözümün icine baka baka lafta sokar bari ben yokken söyle ne söyleyeceksen offf ya herseyi kocamın hattına çekiyorum

ya o herkesın başında var sen neden problem edıyorsun kı cok rahatsız olduysan onunla aynı ortamda bulunmamaya ozen goster yanındayken dedıgındede gülüp geçç

öff arkadaşlar ya. bu dedikodu fena birşey. bende bugün yaptım ve acayip pişmanım .ne yapmalıyım nasıl bir tövbe etmeliyim. söyleyin ve yardım edin lütfen.
hatta olayı anlatayım.
biz pc de kodlarla programm yazıyoruz, kodları kendimiz yazıyoruz.
neyse, ben ve bir arkadaşım ileri düzeydik, ancak diğer herkes ilk düzeydi. neyse bu arkadaşların içlerinden birisi bir anda çok ilerledi, çok iyi yapmaya başladı her şeyi. bende diğer ileri düzey olan arkadaşa bak iyi çalış,kız yeni geldi seni geçicek düzeye geldi dedim. arkadaşta dediki ""o arkadş kopyala yapıştır yapıyor iyi bak" dedi. gerçekten bugün sınav yaptık ve program kodlarını yazmıyor, kopyala yapıştır yapıyordu gizlice, bakınca farkettim. bende bunu kursta "ilerleyemiyorum yapamayacağım" diyen

arkadaşa" boş ver takma kafana iyisin dedim, en azından yalan söylemiyorsun dedim. şu an olman gereken düzeydesin " dedim ve o arkadaşın yaptığını anlattım ve şu an inanılmaz pişmanımmm. o arkadaştan nasıl özür dilemeliyimm. kendimi kötü hissediyorum

Son düzenleme:

siz dedikodu nedir bilmiyorsunuz galiba??? dedikodu duyduğuna eklemek, hatta duymadığı ve görmediği şeyleri olmuş gibi anlatıp iftira atma terbiyesizliğidir. sizin yaptığınız dedikodu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…