• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidemin degismesi

eşinin ölümünü atlatamamış huysuzlaşmış teyze..bunlar çok normal..size gelmiyor ama orda kalmaya mecbur tutuyor..o zaman acaba evi tadilata mı soksanız benim anaannemlerin evide öyleydi banyoya bir klozet takıldı mutfağıda içeri aldılar belki evi tadilata sokarsınız daha yaşanılası bir hale gelir bu sürede de sizde kalmaya mecbur oolur..öbür türlü ne kadar zora soktuğunu düzgünce ısrarla bıkmadan anlatın.

Aslinda soyle bi durum hem cocuklarim icin hem k.v icin istiyorum .asla evini kucumsedigimden degil.oturdugum evde zaten haklari var.onlar olmasa zaten alamazdik o evi cok destek ciktilar. K.v cok usur hep iki buklum oturuyor soguktan. Normal tabi mutfaga git tuvalete git usutuyor kadin ayaklari agriyor bu yuzden . Cocuklarimda tek odada tikilip kaliyor orda oldugumuz zamn istedigin zaman banyo yapamiyorsun .kazan yanacakta oyle yikanacan bu zor iste .

eşinin ölümünü atlatamamış huysuzlaşmış teyze..bunlar çok normal..size gelmiyor ama orda kalmaya mecbur tutuyor..o zaman acaba evi tadilata mı soksanız benim anaannemlerin evide öyleydi banyoya bir klozet takıldı mutfağıda içeri aldılar belki evi tadilata sokarsınız daha yaşanılası bir hale gelir bu sürede de sizde kalmaya mecbur oolur..öbür türlü ne kadar zora soktuğunu düzgünce ısrarla bıkmadan anlatın.
Ev tarihi eser konumunda yikilamiyor odalar yanyana degil dusun bahce ortada salon bi tarafta karsidada mutfak birlestirilmiyor. Zaten tadilat yaptik bu yaz her oda yeni gibi oldu ama iste nereye gitmek istesen once bahceye cikcan

Ev tarihi eser konumunda yikilamiyor odalar yanyana degil dusun bahce ortada salon bi tarafta karsidada mutfak birlestirilmiyor. Zaten tadilat yaptik bu yaz her oda yeni gibi oldu ama iste nereye gitmek istesen once bahceye cikcan
tarihi eser kapsamındaki evlere çivi dahi çakılamıyor siz nasıl becerdiniz onu o zaman bir kalorifer döşetseniz doğalgaz var mı hangi şehir orası..konya da da eski evler hep dediğiniz gibi ama çoğu yıkılıyor duranlarda da kat kaloriferlerinden var çoğunlukla.

tarihi eser kapsamındaki evlere çivi dahi çakılamıyor siz nasıl becerdiniz onu o zaman bir kalorifer döşetseniz doğalgaz var mı hangi şehir orası..konya da da eski evler hep dediğiniz gibi ama çoğu yıkılıyor duranlarda da kat kaloriferlerinden var çoğunlukla.
Zaten dis cephe ayni ici tadilat yapildi k.babam vefatindan once kalorifen dosetmisti ama isinmiyor. Asagida sadece salon var yukarda iki oda var ama hic isinmiyor odalar salonu en azindan sobayla isitabiliyoruz . Kalorifer kazani disarda dogal olarak borular isinmiyor evin icine yetisene kadar .

biraz da eşin konuşsa belki yerdımı olur ya da zaten konuşuyordur annesi sonuçta :KK51::KK51:
Pes etti esim artik. Su an kabul ettigi tek sey bir kiz ogrenci . Eger bi ogrenci bulursak yukardaki odalardan birini ona verecek kira almiycak Maddu bisey istenmiyor bizimde istedigimiz sadece gece yalniz yatmamasi. . Sadece bunu kabul ediyor ama ogrenci de bulamadik. hala ariyoruz.

Yazik kadin depresyonda olabilir. Suç esinde. Evinde kal artik bence. Kadin biraz kafa dinlesin.

rabbim sizinde karşınıza sizin gibi insanlar çıkarsın..
konuşmak işe yarar belki ama onun açısından..
ne bileyim bari kışı bizim evde geçir bizde rahat edelim babamda üzülmez bu şekilde deseniz..
kadın haklı acısı yeni sanki evvi bıraksa eşinide bırakıp gidecek.. kokusu kalmıştır ayak izleri vardır.. kimbilir neleri düşünüyor hani bencillik değil onunki... yılların sevgisi güveni yaşanmışlığı.. hadi kalk çık olmaz zor..
korkar yıllarca yanında bildiği adamı sessiz sedasız buz gibi görmenin acısını yaşamıştır...
sizin yüreğiniz okadar güzelki bence anlatabilirsiniz iknada edersiniz..

Yazik kadin depresyonda olabilir. Suç esinde. Evinde kal artik bence. Kadin biraz kafa dinlesin.
Biz kendi istegimizle gidip kalmiyoruz zaten. Kadin yalniz yatamiyor korkuyor. Esimde annesini yalniz birakmak istemiyor bu suc mu?zaten gidecegim gun aksam gidiyorum kadinda bizden bikmasin diye ama hergun de eve git aksam yatmaya gel yapamam esimde calisiyor bu kadar yogunluguda kaldiramayiz.gidince kaliyoruz mecbur kalmamiz gerektigi kadar

rabbim sizinde karşınıza sizin gibi insanlar çıkarsın..
konuşmak işe yarar belki ama onun açısından..
ne bileyim bari kışı bizim evde geçir bizde rahat edelim babamda üzülmez bu şekilde deseniz..
kadın haklı acısı yeni sanki evvi bıraksa eşinide bırakıp gidecek.. kokusu kalmıştır ayak izleri vardır.. kimbilir neleri düşünüyor hani bencillik değil onunki... yılların sevgisi güveni yaşanmışlığı.. hadi kalk çık olmaz zor..
korkar yıllarca yanında bildiği adamı sessiz sedasız buz gibi görmenin acısını yaşamıştır...
sizin yüreğiniz okadar güzelki bence anlatabilirsiniz iknada edersiniz..
Cok haklisiniz 35 yillik evlilige ragmen o kadar imrenilecek bir kliskileri vardi ki hemen sindirmesi kolay degil. Zaten oturup normal seylerden konusurken bile baban olsaydi simdj boyle derdi. O olsa kizardi sana o burda olsa soyle yapardik diye soyluyor hep. O kadar etkileniyorki insan . Evlendikleri ilk gunde beri ayni evde ne kadar cok anilari vardir .ben bunlari anlayabiliyirum. Bu yuzdeen sabirla bekliyoruz atlatmasini cok zor olsada . Bu simdilik boyle devam edecek sanirim. Paylasmak istedim cunku bazen o kadar daraldigim anlae oluyorkj anlatamam.

Biz kendi istegimizle gidip kalmiyoruz zaten. Kadin yalniz yatamiyor korkuyor. Esimde annesini yalniz birakmak istemiyor bu suc mu?zaten gidecegim gun aksam gidiyorum kadinda bizden bikmasin diye ama hergun de eve git aksam yatmaya gel yapamam esimde calisiyor bu kadar yogunluguda kaldiramayiz.gidince kaliyoruz mecbur kalmamiz gerektigi kadar

Ne bu suc mu filan aman naparsan yap kal o zaman ne soruyorsun

Cok haklisiniz 35 yillik evlilige ragmen o kadar imrenilecek bir kliskileri vardi ki hemen sindirmesi kolay degil. Zaten oturup normal seylerden konusurken bile baban olsaydi simdj boyle derdi. O olsa kizardi sana o burda olsa soyle yapardik diye soyluyor hep. O kadar etkileniyorki insan . Evlendikleri ilk gunde beri ayni evde ne kadar cok anilari vardir .ben bunlari anlayabiliyirum. Bu yuzdeen sabirla bekliyoruz atlatmasini cok zor olsada . Bu simdilik boyle devam edecek sanirim. Paylasmak istedim cunku bazen o kadar daraldigim anlae oluyorkj anlatamam.
konuşmazsak olmaz zaten.. sen şikayet olarak yazmadın.. bence bunca iyi niyetle güzelcene bi kez daha konuşun.. en azında kış aylarını sizinle geçirmesi için.. sizin için yada en azından babanızın mutlu olacağını anlatın...sevdiği bir kaç şeyi alsın mesela yanına.. ama gerçekten siz çok güzel bir mükafat alacaksınız..

Ne bu suc mu filan aman naparsan yap kal o zaman ne soruyorsun
napsın allah aşkına oturup kaynanaya kocaya lafmı saysın.. ne çok alıştık bu duruma aksi garip geliyor ya.. kadın darlanmış içi sıkılmış anlatmış.. illa sizin duymak istediklerinizi mi söyleyecek.

Bazi uyeler o kadar yargilamaya alismiski oyle yorumlar okuyorumki diger konularda yok senin sucun suclusun bosan ayril daha ne duruyorsun o evde nasil boyle bi hayat yasiyorsun yuh bilmem ne hemen boyle yorumlar cok can sıkıci yaaa

napsın allah aşkına oturup kaynanaya kocaya lafmı saysın.. ne çok alıştık bu duruma aksi garip geliyor ya.. kadın darlanmış içi sıkılmış anlatmış.. illa sizin duymak istediklerinizi mi söyleyecek.

Hayir ben guzelce tavsiye verdim. Tersledi beni konu sahibi. Terslemeden fikrini soyleyebilirdi.

Benim rahmetli babannem de aynen böyleydi. Annem yalvarırdı gel diye. yok gelmezdi. benim hatırladığım 80 küsür yaşına kadar sadece 2 kere bizde kaldı. O da hergün babama beni eve götür diye söylenirdi. Onun evi de aynen sizin kv evi gibi. Mutfak ve tuvalet avluda idi. Ama biz yine de her hafta gider kalırdık. O yaştaki insanların psikolojisini anlamak zor. Evini bırakıp yeni bir hayata adapte olmak istemiyor. Şimdi ona saray da verseniz evini bırakıp gitmez. O yüzden yapacak bişey yok. Sabretmekten başka.. Size karşı trip atması da sorun değil bence. Ne cadı kv ler var. Buna şükredin bence..

Bazi uyeler o kadar yargilamaya alismiski oyle yorumlar okuyorumki diger konularda yok senin sucun suclusun bosan ayril daha ne duruyorsun o evde nasil boyle bi hayat yasiyorsun yuh bilmem ne hemen boyle yorumlar cok can sıkıci yaaa
Aklında olsun. Burada bir tayfa var, işleri güçleri sadece muhalefet, konu sahiplerini azarlamak, tartışma ortamı yaratarak kendilerini tatmin etmek. Bunlara cevap bile yazmayacaksın. Biraz önce yazan arkadaşı tenzi ederim ama o tayfayı burda bikaç gün takılarak çözebilirsin. He deyip geçiceksin.:KK47:

Back
X