• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin diğer gelinine davranışları

mutluyum çok şükür.aslında açıkça konuşmayı bile düşündüm neden diye sormayı.ama sonradan eltisini kıskanıyo gibi bir durum anlaşılmasın diye sustum.

Nedeni çok basit olabilir aslında , mesela kadın sarışın mavi gözlülerden ya da esmer kara gözlülerden hayatı boyunca hiç hoşlanmamıştır , kısa boylulardan , ya da çok uzun boylularda. Yani bunun gibi bir şey olabilir aslında. Senin gerçekten istemeseydi daha farklı olurdu tutumu , eşini dolduruşa getirir sonra da geçer karşıya seyrederdi.

Son düzenleme:

Nedeni çok basit olabilir aslında , mesela kadın sarışın mavi gözlülerden ya da esmer kara gözlülerden hayatı boyunca hiç hoşlanmamıştır , kısa boylulardan , ya da çok uzun boylularda. Yani bunun gibi bir şey olabilir aslında. Senin gerçekten istemeseydi daha farklı olurdu tutumu , eşini dolduruşa getirir sonra da geçer karşıya seyrederdi.

eşim yokken lafları soktu.eşimin yanında meleği oynadı hep.sonrada ben alıngan fesat oldum eşime göre.yüzüme karşı bi kızı gelini olarak istediğini söyledi ya.insan nişanlı birine bunu söyler mi?kızla da muhabbetim vardı iyi bir kızdı.ondan da uzaklaştım.

eşim yokken lafları soktu.eşimin yanında meleği oynadı hep.sonrada ben alıngan fesat oldum eşime göre.yüzüme karşı bi kızı gelini olarak istediğini söyledi ya.insan nişanlı birine bunu söyler mi?kızla da muhabbetim vardı iyi bir kızdı.ondan da uzaklaştım.

Nasıl yani sen eşinle nişanlıykenmi başka birini yakıştırdı ???

daha yolun başındasın.sen sen ol hep gül mutlu ol yanlarında.nişanlınla da kavga etme bu konularla ilgili.onlar hep yaptıklarıyla kalıyorlar çünkü.olan bize oluyor[/QUOTE/]

OLAN OGULLARINA DA OLUYO BEN ÇOK GİDERİM OĞLUŞLARININ ÜZERİNE SONRA PİŞMAN OLUYORUM ONU ÜZÜYORUM DİEE

evet canım.şu kızı gelnim olsun isterdim dedi.bu ne ki benim yanımda başka kızları gösteriyordu eşime çok güzel dimi diye.

:37:Terbiyesizlik.....

Sonuçta daha önceleri de göztermiştir kızlar bak bu güzel , şu güzel dimi diye. Önemli olan eşinin seni tercih etmesi tatlım. Sen yine de MESAFELİ ol lütfen :36:

Son düzenleme:

:37:Terbiyesizlik.....

Sonuçta daha önceleri de göztermiştir kızlar bak bu güzel , şu güzel dimi diye. Önemli olan eşinin seni tercih etmesi tatlım. Sen yine de MESAFELİ ol lütfen :36:

o beni dişli gördü belkide .benim kimseye tenezzülüm yoktur.yalakalık yapmadım hiç içimden geldiği gibi davrandım.yeni gelini benim gibi değil.sürekli evlerinde,sürekli arar.hemen annecim babacım demeler filan.ben hep mesafeliydim yanlış burda galiba.

seni eşin istemiş,almış

kaynanan istemese kaç yazar

hiç huzurunu bozma

bir arkadaşın da dediği gibi ikiniz bir olup ona cephe almayın diye olabilir....

o annecim babacımları çok görüp duydum çevremde , akıbetleri pek seyirlik oluyor sonrasında merak etme :52:

fazla muhabbet tek ayrilik diyecegim sadece...
Izle ve gor,az sabir...
Sonra gene en degerlisi o istemedigin gelin oluveriyor birden...

muhtemelen ilk oğlunu başka bir kadına kaptırmak zor gelmiştir, onun için sana gıcık davranmıştır. sonra mecburen durumu kanıksayıp, alışmıştır. onun için ikinci geline böyle şeyler yapmıyodur diye düşünüyorum.

muhtemelen ilk oğlunu başka bir kadına kaptırmak zor gelmiştir, onun için sana gıcık davranmıştır. sonra mecburen durumu kanıksayıp, alışmıştır. onun için ikinci geline böyle şeyler yapmıyodur diye düşünüyorum.

o hep ev hanımı gelin istemiş aslında.çörek börek yapsın,misafir ağırlasın.ben öyle değilim.çalışıyorum ve hamarat biri değilim açıkçası.kinlenmek istemiyorum ama unutamıyorum da:50:

tecrubeyle sabittir canim.gor bak sen sonra,nasil birden bozuluyor aralari,
O yere goge sigdiramadigi gelini onu kovmaktan beter edecek evine dahi adim attirmayacak...
Sonra ah vah lar gelecek ama ilk gelin,yani bu ben oluyorum,saygisini bozmasada,
Hic unutamayacak yapilanlari ...
Bizde boyle oldu en azindan...
Ayni seyleri yasiyoruz bende 5 yillik evliyim.
Bekle ve gor diyorum sadece...

tecrubeyle sabittir canim.gor bak sen sonra,nasil birden bozuluyor aralari,
O yere goge sigdiramadigi gelini onu kovmaktan beter edecek evine dahi adim attirmayacak...
Sonra ah vah lar gelecek ama ilk gelin,yani bu ben oluyorum,saygisini bozmasada,
Hic unutamayacak yapilanlari ...
Bizde boyle oldu en azindan...
Ayni seyleri yasiyoruz bende 5 yillik evliyim.
Bekle ve gor diyorum sadece...[/QU

bizim gibilerin kıymeti olmaz gibi geliyor bana.bencil olacaksın.herşeyi aldırcaksın.hiç düşünmiceksin sıkışırlar mı paraları var mı?ben düşündüm de ne oldu.

aynen benimde çevremde çok var.kız benden bayağı küçük ama işini biliyor.her istediği de alınıyor.bana bir bez bile alınmamıştı oysa.şans işte

İnanki maddi şeylerin hiç mi hiç değeri yok aslında. En yakın arkadaşımın kaynı evlendi çok yakın zamanda, arkadaşıma nişan yapmamışlardı , erkek tarafının durumu yoktu o sıra. Neyse kaynı nişanlanırken durumları iyi olduğu için ne var ne yok döktüler ortaya , gelin hanım 1 hafta boyunca kuyumcularda gerdanlık beğenememişti. Anlışanlı düğün falan , ağır amca kayınpeder ki muhitinde de kuralcılığıyla anılır , geçen yılbaşı akşamı onlardaydık arkadaşlarla beraber , yeni gelini ortada oryantal yaparken bir başına şuh ve edalı şekilde , kenardaki sehpaları daha da geri çekmeye çalışıyordu , gelin rahat oynasın diye:1:. Gelinde senin eltin gibi annecimmmm , babacımmmm der , bir o kadar daha çıkar ağzından öyle dilli hatun :51: Neyse cicim ayları çabuk bitti , evde kırılmadık şey kalmadı velhasıl . hamileliğini sonlandırmak zorunda kaldı boşanmak istedikleri için. Sonrasında yine beraberler ama itekaka nereye kadar bilinmez..

İnanki maddi şeylerin hiç mi hiç değeri yok aslında. En yakın arkadaşımın kaynı evlendi çok yakın zamanda, arkadaşıma nişan yapmamışlardı , erkek tarafının durumu yoktu o sıra. Neyse kaynı nişanlanırken durumları iyi olduğu için ne var ne yok döktüler ortaya , gelin hanım 1 hafta boyunca kuyumcularda gerdanlık beğenememişti. Anlışanlı düğün falan , ağır amca kayınpeder ki muhitinde de kuralcılığıyla anılır , geçen yılbaşı akşamı onlardaydık arkadaşlarla beraber , yeni gelini ortada oryantal yaparken bir başına şuh ve edalı şekilde , kenardaki sehpaları daha da geri çekmeye çalışıyordu , gelin rahat oynasın diye:1:. Gelinde senin eltin gibi annecimmmm , babacımmmm der , bir o kadar daha çıkar ağzından öyle dilli hatun :51: Neyse cicim ayları çabuk bitti , evde kırılmadık şey kalmadı velhasıl . hamileliğini sonlandırmak zorunda kaldı boşanmak istedikleri için. Sonrasında yine beraberler ama itekaka nereye kadar bilinmez..

maddiyat önemli değil haklısın ama ona yapılırken sana yapılmamış olması ister istemez gücüne gidiyor.ben tüm tanıdıklarımdan kaçıyordum bir ara sen nasıl nişanlısın kolunda bilezik yok.bayramda elbise bile getirmediler mi gibi sorular çok üzüyordu beni.yalan söylediğimi bile hatırlıyorum aldılar bişeyler diye.ama yeni geline takımlar alınmış.nişan yapmışlar.telefon faturasını bile ödüyorlar düşün yani.gücüme gidiyor:50:

Back
X