kaynanan ne zaman geldi,niye 8 ay kalacak:26:
kaynanan ne zaman geldi,niye 8 ay kalacak:26:
bi yolunu bulup gönderemezmisin?
canım ya başka memleketten geldi doğumuma gelmıs sözde daha 8 ay var ya e geldi gitte diyemem ki
ay canım boşverr salla ya bak sen hamilesin stras etme otur kaynanana de ki ben cok yoruluyorum böle her gün misafir olmaz seni de kırmak istemiyorum ama ben çok yoruluyorum de anlicaktır eminim ki yani
kaç gün oldu ki geleli de bu kadar sorun yaşadınız,keşke doğuma yakın gel deseydiniz
canım ya başka memleketten geldi doğumuma gelmıs sözde daha 8 ay var ya e geldi gitte diyemem ki
Niye o kadar erken gelmişki,bunun doğum sonrasıda var tabi işiniz kolay değil valla allah yardomcınız olsun ne diyeyim..
bugün 3. gün canım ya eşim demiş işte düşük riski var diye sözde iyilik yapacak ya öldürecem valla
o zaman rahatsızım deyip yatacaksın,ağrım var de dinlen
yaptığı temizliği begensem başdan savma yapmasa onu oraya koyar tencerelerın uzerıne tabak kapatıp koyuyo ya anne bunların kapakları var hem daha kucuklerıne koyup koysana dolaba dıyorum artık begenmez de oldun dıyo (zaten bayılmıyodum temızlıgıne de ) hayır yaslı da degıl kı daha 43 yasında
Benim bildigim doguma 1 2 ay kala gelinir evde islere yardimci olunur hamile hamile kadin temizlik yapip yorulmasin diye hatta evi dogumdan once dip bucak temizlenir.Kayinvaliden bunlari yapmadigi gibi bide ustune is cikariyo esin ne diyo bide ikizlere hamilesin sanirim daha da yorucu olabilir ilerde sen kendini stres etmemeye bak dicem amapekte mantikli olmucak ben sinir oldum okurken bu arada hayirli dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?