kayınvalidemin düşüncesizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.963
28.683
798
sonunda beklenen misafir geldi (kaynana) geldiğine birşey demiyorum ama sürekli evde misafir oluyor ya komşuları geliyor ya da kendi akrabaları artık koşturmaktan bitmiş durumdayım o kadar hizmet vs bide misafirler gittikten sonra kızım gel çok yoruldun demez mi ya yorulcağımı biliyosun neden hergün misafir çağırıyosun e yenı gelınsın evını de görmesınler görmesınler ya ! cok mu gerekli işin garip tarafı doğuma kadar burda yani 8 ay !!! iyi hoş bide akşam olunca eşimi alıp oturma odasına geçip fısır fısır konusuyor eşim tabi çok meraklı degıl ama mecburen dınlıyor.. küçük bi çocuk gibi hadi kızım sen yat hamılesın dınlenmen lazım demez mi cıldırıyorum bogazına cokesım gelıyor anne dıyorum bak bu kadar mısafır cagırma tamam gelsınler ama hergun hergun olmaz deyınce de tamam bende donerım gerı o zaman deyıp dudagını bukuyor ne yapıcamı sasırdım artık

kaynanan ne zaman geldi,niye 8 ay kalacak:26:

canım ya başka memleketten geldi doğumuma gelmıs sözde daha 8 ay var ya e geldi gitte diyemem ki

ay canım boşverr salla ya bak sen hamilesin stras etme otur kaynanana de ki ben cok yoruluyorum böle her gün misafir olmaz seni de kırmak istemiyorum ama ben çok yoruluyorum de anlicaktır eminim ki yani

bi yolunu bulup gönderemezmisin?

sanırım bi yolu yok canım zaten görümcem de burda unı de bızım yanımızda kalıyordu oğlunu ve kızını özlemiş de biz eşek başıyız

canım ya başka memleketten geldi doğumuma gelmıs sözde daha 8 ay var ya e geldi gitte diyemem ki

kaç gün oldu ki geleli de bu kadar sorun yaşadınız,keşke doğuma yakın gel deseydiniz

ay canım boşverr salla ya bak sen hamilesin stras etme otur kaynanana de ki ben cok yoruluyorum böle her gün misafir olmaz seni de kırmak istemiyorum ama ben çok yoruluyorum de anlicaktır eminim ki yani

ayy canımıniçi demedim mi dedim yok surat asıyo hemen kocamı himayesi altına alıyor eşim arama girecek diye bişey de dıyemıyorum

kaç gün oldu ki geleli de bu kadar sorun yaşadınız,keşke doğuma yakın gel deseydiniz

bugün 3. gün canım ya eşim demiş işte düşük riski var diye sözde iyilik yapacak ya öldürecem valla

bugün 3. gün canım ya eşim demiş işte düşük riski var diye sözde iyilik yapacak ya öldürecem valla

o zaman rahatsızım deyip yatacaksın,ağrım var de dinlen

o zaman rahatsızım deyip yatacaksın,ağrım var de dinlen

yaptığı temizliği begensem başdan savma yapmasa onu oraya koyar tencerelerın uzerıne tabak kapatıp koyuyo ya anne bunların kapakları var hem daha kucuklerıne koyup koysana dolaba dıyorum artık begenmez de oldun dıyo (zaten bayılmıyodum temızlıgıne de ) hayır yaslı da degıl kı daha 43 yasında

boşver umursama,istediği gibi yapsın,belki zamanla sıkılıp gider.sen yat dinlen

Benim bildigim doguma 1 2 ay kala gelinir evde islere yardimci olunur hamile hamile kadin temizlik yapip yorulmasin diye hatta evi dogumdan once dip bucak temizlenir.Kayinvaliden bunlari yapmadigi gibi bide ustune is cikariyo esin ne diyo bide ikizlere hamilesin sanirim daha da yorucu olabilir ilerde sen kendini stres etmemeye bak dicem amapekte mantikli olmucak ben sinir oldum okurken bu arada hayirli dogumlar

Gücenirse gücensin resmen naz yapmış k.validen
O seni düşünmüyo hamile halinle her güne misafir çağırıyosa sen de onu düşünme, ya da hizmet etme misafirlerine

Sana destek olması için gelmiş madem olsun ozamn . Sende yat dinlen. Şuram ağrıyo buram ağrıyo de.Misafir gelince bırak kendi hizmet etsn . . Birine hizmet eder ikisine eder baktıki senden iş çıkmıyo oda çağırmaktan vazgeçer canım .
bi süre karıştırsın mutfağını yapacak birşey yok . Sonuçta herşey doğumdan sonra yine düzene girer. .

evet canım benım de bıldıgım oyle olur ıkızlere hamıleyım eşime annesi hakkında dert yanmam ki canım ben söylemıyorum ama farkında sanırım o da dün akşam hava alalım dedi eşim baa kayınvalidem bacaklarımın ağrısı da hafifledi oğlum dedi e sen de gel anne dedik bilmem ki hadi gidelim bari dedi yenı gelın gıbı şıkır şıkır gıyınıp geldı

canım bence sen onu göndermeye bak 8 ay varmış daha çok ne gerek var o kadar uzun kalıpta insanları rahatsız etmeye, herkes kendi evini bilsin canım, düşüncesiz işte insanda biraz fikir olsa kendini bilse yapmaz böyle şeyler, güya yardıma gelmiş misafir çağırıp sana hzimet ettiriyo değilmi gelmek için hamileliğinide iyi bahane etmiş.. bence eşine söyle o halletsin, benim bebeğim yok hamilede değilim ama hamileyken hiç istemem kayınvalidemi gelmesin, doğumda gelsin görsün gitsin, çünkü hiç temiz değil içim almıyo kadını, üstelik benimkide odalarda fıs fıs arkamdan ne konuşuyosa.. ben olsam eşime söylerdim eşimde söyleyemiyosa kadına açık açık söylerim valla önce kendimi düşünürüm hamile olsam..

Arkadaşlara katılıyorum cnm. Misafir fln gelirse yerinden kalkma hamileyim ben her işe yetişemem de. Eşin anneci biri değilse eşine de anlat durumu. Kayınvaliden gerçekten çok düşüncesizmiş doğrusu. Yok artık ya. Gel hamile gelinin evine kurul, misafir ağırlat, hizmet ettir. Ayıp ya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…