Arkadaşlar kusura bakmayın ama daha kadın geleli 3 gün olmuşş..Bukadar yorgunluk hizmet 3 gündemi oldu.. 3 günün hergünü misafir gelse ne yorgunluğu allah aşkına.Tabiki kadın uzak yoldan geldiyse gelen giden olacak..Neden bukadar önyargılıyız anlamıyorum..Gelen kendi anneniz olsa ve akrabalarınız gelse inanın bukadar laf etmeyiz..deseydinizki 15 gün oldu 1 ay oldu hak vereceğim..Ama 3 gün dediğiniz içinn bence önyzrgılısınız..boşuna kendinize stres yapmayın..
sonunda beklenen misafir geldi (kaynana) geldiğine birşey demiyorum ama sürekli evde misafir oluyor ya komşuları geliyor ya da kendi akrabaları artık koşturmaktan bitmiş durumdayım o kadar hizmet vs bide misafirler gittikten sonra kızım gel çok yoruldun demez mi ya yorulcağımı biliyosun neden hergün misafir çağırıyosun e yenı gelınsın evını de görmesınler görmesınler ya ! cok mu gerekli işin garip tarafı doğuma kadar burda yani 8 ay !!! iyi hoş bide akşam olunca eşimi alıp oturma odasına geçip fısır fısır konusuyor eşim tabi çok meraklı degıl ama mecburen dınlıyor.. küçük bi çocuk gibi hadi kızım sen yat hamılesın dınlenmen lazım demez mi cıldırıyorum bogazına cokesım gelıyor anne dıyorum bak bu kadar mısafır cagırma tamam gelsınler ama hergun hergun olmaz deyınce de tamam bende donerım gerı o zaman deyıp dudagını bukuyor ne yapıcamı sasırdım artık
sonunda beklenen misafir geldi (kaynana) geldiğine birşey demiyorum ama sürekli evde misafir oluyor ya komşuları geliyor ya da kendi akrabaları artık koşturmaktan bitmiş durumdayım o kadar hizmet vs bide misafirler gittikten sonra kızım gel çok yoruldun demez mi ya yorulcağımı biliyosun neden hergün misafir çağırıyosun e yenı gelınsın evını de görmesınler görmesınler ya ! cok mu gerekli işin garip tarafı doğuma kadar burda yani 8 ay !!! iyi hoş bide akşam olunca eşimi alıp oturma odasına geçip fısır fısır konusuyor eşim tabi çok meraklı degıl ama mecburen dınlıyor.. küçük bi çocuk gibi hadi kızım sen yat hamılesın dınlenmen lazım demez mi cıldırıyorum bogazına cokesım gelıyor anne dıyorum bak bu kadar mısafır cagırma tamam gelsınler ama hergun hergun olmaz deyınce de tamam bende donerım gerı o zaman deyıp dudagını bukuyor ne yapıcamı sasırdım artık
bugün 3. gün canım ya eşim demiş işte düşük riski var diye sözde iyilik yapacak ya öldürecem valla
kendımı kötü hıssetmeyınce yatamıyorum kı keşke yatıp dınlenebılsem benım tanımadıgım komsularımla tanısmıs cıldırtıyo benı
canım eşim anneci degıl sımdı eşime soylesem gıdıp annesıne soylıcek o da baslıcak gelıp bana soyleseydın gelın degıl mı bılıyorum huyunu yanı yuzune de soyleyemem ınsanları kırmaktan korkarım ama benı de dusunmesı lazım.. bı de sureklı can alıcı noktamdan vuruyor ben aılemle gorusmuyorum kacarak evlendım cunku annen aradı mı baban aradı mı aramadılar anne aramıyolar bılmıyo musun dıyorum ararlar kızım ararlar dıyo nıspet yapıyo sankı buyuk gorumcemı arayıp elif kızım napıyosun damadım nasıl torunlar ıyı mı anneannelerı yesın onu dıyor. benım annem konusmuyor ya benımle o yuzden
evet herseyın farkın da aslında bebeklere kalın kalın kazaklar örüyor annecim bunları gıydıremem kı cıltlerı hassas onların yorma kendını daha ıncesını ör dıyorum yok bız nasıl buyuttuk sanıyosunuz sızın zamane gelınlerı de hep boyle sankı 10 tane dogurdun nerden bılıcen sen dıye çıkışıyo ıyı anne or ıstedıgın kadar ör nasıl olsa gıymıcekler diyorum ama içimden saygısızlık etmek ıstemıyorum çünkü yıne de annedır deyıp susuyorum
Yukardaki isaretledigim seyleri ve daha nicesini 3 gün icindemi yapti yani?..Baya bir hiperaktifmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?