kayınvalidemin düşüncesizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kendımı kötü hıssetmeyınce yatamıyorum kı keşke yatıp dınlenebılsem benım tanımadıgım komsularımla tanısmıs cıldırtıyo benı

canım eşim anneci degıl sımdı eşime soylesem gıdıp annesıne soylıcek o da baslıcak gelıp bana soyleseydın gelın degıl mı bılıyorum huyunu yanı yuzune de soyleyemem ınsanları kırmaktan korkarım ama benı de dusunmesı lazım.. bı de sureklı can alıcı noktamdan vuruyor ben aılemle gorusmuyorum kacarak evlendım cunku annen aradı mı baban aradı mı aramadılar anne aramıyolar bılmıyo musun dıyorum ararlar kızım ararlar dıyo nıspet yapıyo sankı buyuk gorumcemı arayıp elif kızım napıyosun damadım nasıl torunlar ıyı mı anneannelerı yesın onu dıyor. benım annem konusmuyor ya benımle o yuzden

Tipik oglunu kiskanan kayinvalide bi genclere rahat vermezler siz gencsiniz cikin bi hava alin sonra da birlikte gideriz der insan ama boyle kayinvalide kalmadi sanirim zaten esine de sikayet etme sakin arani bozma 8 aydayanamazgider esin destek olur sana sen saygini bozmakendini de uzme ilk hamileligin keyfini cikar ilerde guzel hatirla hic bi gunu
Geri gelmicek cunku canm

sagol canım inşallah erken doğum yaptırır bu kadın bana

Bir çaresine bakın bence madem riskli bir hamilelikdurumu varmış yatın dinlenin diyecem ne hali varsa görsün k.validede..

43 yaşında bide benden daha gençmiş,demekki evle ilgili bir bayan değil neyin ne olduğunu bilmeyecek bir yaştada değil aslında

evet herseyın farkın da aslında bebeklere kalın kalın kazaklar örüyor annecim bunları gıydıremem kı cıltlerı hassas onların yorma kendını daha ıncesını ör dıyorum yok bız nasıl buyuttuk sanıyosunuz sızın zamane gelınlerı de hep boyle sankı 10 tane dogurdun nerden bılıcen sen dıye çıkışıyo ıyı anne or ıstedıgın kadar ör nasıl olsa gıymıcekler diyorum ama içimden saygısızlık etmek ıstemıyorum çünkü yıne de annedır deyıp susuyorum

Anladım cnm. Sen kaç yaşındasın?

yanii sanki kasti olmuşş sana yardımdan çokk kendine ve misafirlerine baktırıyorr bide sizde düşük riski varsa dinlenmeni zgerekiyor hep eşinizle konuşun geri gitsin evine yada size gerçeek anlamda baksın yoksa 8 aay bkoca bir zamnnn oooooooo

Sabit fikirli demekki k.validenizde,ne söylerseniz söyleyin kendi düşncelerinden vaz geçmez maalesef..

Minicik bebeğede kalın kazaklar örülmezki,saygısızlık değilde bazende o dereceye getirip hak ediyorlar ama ...

Sana tavsiyem asla kayınvalidenle kötü olma; hele bir de üstündeyken. Ama de ben dayanamıyorum çok yoruluyorum belim ağrıyor vs vs. de bakalım ona. Kayınvaliden saymazsa bu sefer eşine anlat; ama annesini kötülemeden onu da anlıyorum daha 8 ay gibi zaman olmasına rağmen evini bıraktı buraya geldi sağolsun; burda sıkılıyor akrabalarıyla benim komşularımla görüşmek istiyor ama ben devamlı gelene gidene hizmet etmekten çok yoruluyorum strese giriyorum bu durum bebeklerimize yansıyabilir şu dönemi daha sakin geçirmek istiyorum lütfen bana destek ol de.

öncelikle sabır diyorum...birde kayınvalidene şunu söyleyesim geldi '' hem gelininin düşük riski olduğunu( Allah korusun inş. sağlıkla kucağını alırsın yavrularını) duyup hamileliği boyunca yardım etmek için geliyorsun hemde gelinine misafir ağırlatıyorsun '' üstelik birde anladığım kadarıyla evin düzeni ile alakalı yaşatıığı bir streeste var (tencerelere kapak kapama vs.)

Allah sabır versin bakarsın gidesi gelir..

23 yasımdayım canım

bu arkdaşın fikri gayet makulll cnm hiç kasma sinirlenmee sakince,haletttt

valla allah yardım etsin ama bencede devreye eşin girmeli......

bu arkdaşın fikri gayet makulll cnm hiç kasma sinirlenmee sakince,haletttt

bıraz daha sabır cekıcem baktım duzelmıyor uygun bı dılle esıme anlatırım durumları artık gercekten cok yoruluyorum anlayıs gostermesı gerekıyor ama nerdeeee

bıraz daha sabır cekıcem baktım duzelmıyor uygun bı dılle esıme anlatırım durumları artık gercekten cok yoruluyorum anlayıs gostermesı gerekıyor ama nerdeeee

güzellikle halletmek varken neden sabredip var olan durumu daha çok çekecek kendine eziyet edeceksin ki? eşine annesini kötülemeden alttan alttan kodlayarak söylediğin sürece hiç bir sıkıntı olmaz. Benim de çok baskın yapıda her şeyi bilen bir kayınvalidem var istemdiğim şeylerde bu dediğim şekilde baş edebiliyorum

sende aklına sokcan yavaş yavaş herğün biraz daha anlıcaktırr zaten fazla mkalmaz kısa süre sonra giderr

Arkadaşlar kusura bakmayın ama daha kadın geleli 3 gün olmuşş..Bukadar yorgunluk hizmet 3 gündemi oldu.. 3 günün hergünü misafir gelse ne yorgunluğu allah aşkına.Tabiki kadın uzak yoldan geldiyse gelen giden olacak..Neden bukadar önyargılıyız anlamıyorum..Gelen kendi anneniz olsa ve akrabalarınız gelse inanın bukadar laf etmeyiz..deseydinizki 15 gün oldu 1 ay oldu hak vereceğim..Ama 3 gün dediğiniz içinn bence önyzrgılısınız..boşuna kendinize stres yapmayın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…