Sana destek olması için gelmiş madem olsun ozamn . Sende yat dinlen. Şuram ağrıyo buram ağrıyo de.Misafir gelince bırak kendi hizmet etsn . . Birine hizmet eder ikisine eder baktıki senden iş çıkmıyo oda çağırmaktan vazgeçer canım .
bi süre karıştırsın mutfağını yapacak birşey yok . Sonuçta herşey doğumdan sonra yine düzene girer. .
Arkadaşlara katılıyorum cnm. Misafir fln gelirse yerinden kalkma hamileyim ben her işe yetişemem de. Eşin anneci biri değilse eşine de anlat durumu. Kayınvaliden gerçekten çok düşüncesizmiş doğrusu. Yok artık ya. Gel hamile gelinin evine kurul, misafir ağırlat, hizmet ettir. Ayıp ya..
evet canım benım de bıldıgım oyle olur ıkızlere hamıleyım eşime annesi hakkında dert yanmam ki canım ben söylemıyorum ama farkında sanırım o da dün akşam hava alalım dedi eşim baa kayınvalidem bacaklarımın ağrısı da hafifledi oğlum dedi e sen de gel anne dedik bilmem ki hadi gidelim bari dedi yenı gelın gıbı şıkır şıkır gıyınıp geldı
sagol canım inşallah erken doğum yaptırır bu kadın bana
yaptığı temizliği begensem başdan savma yapmasa onu oraya koyar tencerelerın uzerıne tabak kapatıp koyuyo ya anne bunların kapakları var hem daha kucuklerıne koyup koysana dolaba dıyorum artık begenmez de oldun dıyo (zaten bayılmıyodum temızlıgıne de ) hayır yaslı da degıl kı daha 43 yasında
Bir çaresine bakın bence madem riskli bir hamilelikdurumu varmış yatın dinlenin diyecem ne hali varsa görsün k.validede..
43 yaşında bide benden daha gençmiş,demekki evle ilgili bir bayan değil neyin ne olduğunu bilmeyecek bir yaştada değil aslında
canım eşim anneci degıl sımdı eşime soylesem gıdıp annesıne soylıcek o da baslıcak gelıp bana soyleseydın gelın degıl mı bılıyorum huyunu yanı yuzune de soyleyemem ınsanları kırmaktan korkarım ama benı de dusunmesı lazım.. bı de sureklı can alıcı noktamdan vuruyor ben aılemle gorusmuyorum kacarak evlendım cunku annen aradı mı baban aradı mı aramadılar anne aramıyolar bılmıyo musun dıyorum ararlar kızım ararlar dıyo nıspet yapıyo sankı buyuk gorumcemı arayıp elif kızım napıyosun damadım nasıl torunlar ıyı mı anneannelerı yesın onu dıyor. benım annem konusmuyor ya benımle o yuzden
Anladım cnm. Sen kaç yaşındasın?
evet herseyın farkın da aslında bebeklere kalın kalın kazaklar örüyor annecim bunları gıydıremem kı cıltlerı hassas onların yorma kendını daha ıncesını ör dıyorum yok bız nasıl buyuttuk sanıyosunuz sızın zamane gelınlerı de hep boyle sankı 10 tane dogurdun nerden bılıcen sen dıye çıkışıyo ıyı anne or ıstedıgın kadar ör nasıl olsa gıymıcekler diyorum ama içimden saygısızlık etmek ıstemıyorum çünkü yıne de annedır deyıp susuyorum
23 yasımdayım canım
23 yasımdayım canım
sonunda beklenen misafir geldi (kaynana) geldiğine birşey demiyorum ama sürekli evde misafir oluyor ya komşuları geliyor ya da kendi akrabaları artık koşturmaktan bitmiş durumdayım o kadar hizmet vs bide misafirler gittikten sonra kızım gel çok yoruldun demez mi ya yorulcağımı biliyosun neden hergün misafir çağırıyosun e yenı gelınsın evını de görmesınler görmesınler ya ! cok mu gerekli işin garip tarafı doğuma kadar burda yani 8 ay !!! iyi hoş bide akşam olunca eşimi alıp oturma odasına geçip fısır fısır konusuyor eşim tabi çok meraklı degıl ama mecburen dınlıyor.. küçük bi çocuk gibi hadi kızım sen yat hamılesın dınlenmen lazım demez mi cıldırıyorum bogazına cokesım gelıyor anne dıyorum bak bu kadar mısafır cagırma tamam gelsınler ama hergun hergun olmaz deyınce de tamam bende donerım gerı o zaman deyıp dudagını bukuyor ne yapıcamı sasırdım artık
23 yasımdayım canım
Sana tavsiyem asla kayınvalidenle kötü olma; hele bir de üstündeyken. Ama de ben dayanamıyorum çok yoruluyorum belim ağrıyor vs vs. de bakalım ona. Kayınvaliden saymazsa bu sefer eşine anlat; ama annesini kötülemeden onu da anlıyorum daha 8 ay gibi zaman olmasına rağmen evini bıraktı buraya geldi sağolsun; burda sıkılıyor akrabalarıyla benim komşularımla görüşmek istiyor ama ben devamlı gelene gidene hizmet etmekten çok yoruluyorum strese giriyorum bu durum bebeklerimize yansıyabilir şu dönemi daha sakin geçirmek istiyorum lütfen bana destek ol de.
bu arkdaşın fikri gayet makulll cnm hiç kasma sinirlenmee sakince,haletttt
bıraz daha sabır cekıcem baktım duzelmıyor uygun bı dılle esıme anlatırım durumları artık gercekten cok yoruluyorum anlayıs gostermesı gerekıyor ama nerdeeee
bıraz daha sabır cekıcem baktım duzelmıyor uygun bı dılle esıme anlatırım durumları artık gercekten cok yoruluyorum anlayıs gostermesı gerekıyor ama nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?