Bu sitede annesinin eskileriyle harika kombinler yaratan arkadaslarimiz var. Hatta bunun tarzi bile var, vintage adi altinda kadinlar eski kiyafetleri, takilari kombinleyip tarz olusturuyorlar. Keske benim annemin de atma huyu olmasa, saklasaydi kiyafetlerini. Neler yaratirdim ben onlarla..
Sen de verme kimseye, bir kösede dursun. Yaraticiligini kullan biraz, degerlendir o kiyafetleri. Bakarsin güzel seyler cikar ortaya..
25 senelik ceketine gözü gibi baktıysa kıymetli kaliteli bişey olsa gerek.
eski ürünler şimdikilerden çok daha kaliteli.
o zamanlar kalitesizlik icat edilmemişti.
şimdi iyi bişey almak istesen dünya para. pahalı olmayanlar da toz bezi gibi.
üzerine oluyorsa kendine bir tarz yaratabilirsin.
bütün verdiklerini koy karşına bi de bu gözle bak derim.
ama onlar annelerinin eskilerini değerlendiriyorlar kaynanalarınınkini değil
hehehe benim kayınvaldemde öyle. hamileyim geçen sandıktan bi sürü gecelik çıktı. hastanede giyer misin didi. baktım baktım yepyeni hiç giymemiş saklamış ama benim değil onun yaşına uygun. kıyıpta giyemiyo bide. bende anne bunlar uzun kollu, benim bebek yaza gelecek keşke kısa kollu olsaydı dedim. sonra dursun bunlar burda (onun evinde) lazım olursa aklımda nasıl olsa alırım dedim.
birazdan bize gelecek bi kaç gecelik beğendim onlara bakmaya gidicezbüyük ihtimalle o alacak. benim kayınvaldem en azından eline alıp gelmiyo evinde soruyo bende kırmadan söylüyorum anlıyor.
hatta geçen görüncemin bebeklerinden kalan, 10-15 senelik bebek kıyafaetlerini ayına yaşına göre ayırmış senin bebeye giydirelim dedi. ne yapayım ben lekeli eskileri. kaç kuruş, o zenginlikle bir iki parça kıyafet almıyolarda. neyse sizdeyken lazım olursa giydiriveririz dedim. yürüteçler ana kucaklarını yorganlar saymıyorum bile. kayınvaldemin evi eskici dükkanı gibi. dökülüyolar ama kadına yeni gibi geliyo. ayrıca onlara göre bebeye yedirilen helal gidirilen haram. yinede anlaşıyoz biz ya, çok sorun çıkmıyo çünkü eşim yanımda
ayy hic gülecegim yoktu
25 senelik ceket ha
sende giy sonra sende gelinine verirsin giysin diye
ama onlar annelerinin eskilerini değerlendiriyorlar kaynanalarınınkini değil
sonra benim gelinde konu açsın benim bunak kaynanam taa eşimin ninesinden kalma ceketi verdi napıcm diyeçok hoşsunuz çok güldüm :)
senin gelinin zamanina kadar o ceket tarihi eser olur iyi para eder ha benden demesi,
miras olarak birakirsin
Ayyyyyyyyyy ben yerım bole kaynanayı ya cok tatlılar canlarım benım demekkı ıyı kaynanalarda varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?