- Konu Sahibi Minuscule9
kendi evime almıştım zaten 9 ay kullandım daha yepyeni![]()
ne düşüncesiz kadınmış bu yaaa
bence eşinle konuş bu konuyu sen muhattap olma canım yoksa çok lafa söze geçer kendini haklı çıkarır böyleleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi evime almıştım zaten 9 ay kullandım daha yepyeni![]()
Ben,yorum yapan arkadaşlar gibi düşünmüyorum!
Kayınvalidenin evine taşınmışsın...daha doğrusu taşınmamış...kendini taşımışsın...
Daha nekadar orada yaşayacağın belli değil...o kadın çok mu memnundur bu durumdan sanki!
3 ilave kişi...oradaki eşyaları siz de kullanmıyormusınuz? çocukta var...çamaşır makinesini sadece okadın mı kullanacak? makine bozuksa..eldemi yıkayacaksın çamaşırlarını?
Tava tencereymiş!!! hepsini sizde kullanıyorsunuz...
Böyle düşünürseniz...daha çoook sıkıntı çekersiniz...
Kayın validenin sizi eve kabul etmiş olmasına şükredin!
.
Ben,yorum yapan arkadaşlar gibi düşünmüyorum!
Kayınvalidenin evine taşınmışsın...daha doğrusu taşınmamış...kendini taşımışsın...
Daha nekadar orada yaşayacağın belli değil...o kadın çok mu memnundur bu durumdan sanki!
3 ilave kişi...oradaki eşyaları siz de kullanmıyormusınuz? çocukta var...çamaşır makinesini sadece okadın mı kullanacak? makine bozuksa..eldemi yıkayacaksın çamaşırlarını?
Tava tencereymiş!!! hepsini sizde kullanıyorsunuz...
Böyle düşünürseniz...daha çoook sıkıntı çekersiniz...
Kayın validenin sizi eve kabul etmiş olmasına şükredin!
.
canım galiba sende haklısın ben hiç butarafını düşünmedim hep kendi açımızdan bakıyoruz evet belki kullanmadığı yatak yorganı sana açıyor tabak çatalı sana sunuyor memnun ol diye fazladan yemek yapıyo istediği gibi yatıp kalkamıyo bak bunlar senin yazını okuyana kadar aklıma gelmemişti
Merhaba kızlar yine ben. Bu sefer sorun eşim değil kayınvalidem. Kayınvalidemle 2 sene beraber oturduk sonra ayrı eve çıktık. Herşeyimizi kredi çekip kendimiz aldık 9 ay kendi evimizde oturduk eşimin şirketi satıldı vs maaşlar düştü kredi, kira vs. Maaşımız yetmemeye başladı ve mecburen istekte bulunup buraya geri döndük. Eşyalarımızda eşimin köyündeki kullanılmayan eve konuldu. Şimdi eşimin okulu ve askerliğini bekliyoruz taşınmak için. Tabi kayınvalidem taşınabileceğimiz eşya bırakırsa. Tencerelerimi, tavalarımı,el blendrımı, ütümü, elektrik süpürgemi, zigonlarımı, mutfak havlularımı, hatta viledamı bile kendi evinde olduğu halde aldı. Köye her gittiğinde birşey alıp geliyor. Hatta geçen çamaşır makinesi arızalandı fazla masraf çıkartırsa yaptırmayız köyde var nasılsa diyor. E birşeyde diyemiyorum e bir havluyuda çok gördü diyecek. 10 aydır buradayız getirdikleri bunlar bakalım daha neler getirecek. Dün köye gittiler bakalım neyle dönecekler bugün. Eşyalarımı taşıyıp durmasını istemiyorum kızlar cidden bana kullanacak birşey kalmayacak ayrı eve çıkana kadar. Uygun bir dille anlatmam lazım ama nasıl yardımcı olun bana kızlar eşyalarımı kurtarmak için ne yapmam lazım. Gece uyurken mi boğıyım gündüz otururken mi hangisi daha iyi![]()