• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin evi deprem bölgesinde

Eşimin ailesi Marmara’da (İstanbul değil) tam fay hattının üstünde yaşıyor. Bildiğiniz evin altından fay geçiyor ve apartman çok eski.

Hiç gidesim gelmiyor. Senede bir kez gidiyorum ama uyku uyuyamıyorum. 3 gün zor durup kaçıyorum.

Taşının diyorum taşınmıyorlar ki imkanları var yani.
Seviyorum kaynanamı çok iyi biridir ama gitmek gelmiyor içimden. Her seferinde başka bahane buluyorum gitmemek için. Acaba depremden korktuğumu söylesem abes mi olur? Size artık hiç gelmek istemiyorum çünkü deprem bölgesindesiniz demeyi düşünüyorum. Sizce abartı ve abes mi?
Yani biraz siz ölecekseniz ölün ama ben ölmek istemiyorum gibi olur. Depremi detaylıca anlatıp onların da güvenli bölgeye gitmesini isteyebilirsiniz.

Her gün trafikte size araba çarpma ihtimali de var ama sokağa çıkıyorsunuz değil mi… bu da ondan farklı bir durum değil bana kalırsa.

Ahahah 😂 tabi ki tespit ettikten sonra ev yapmamışlar, ev yapılalı seneler olmuş ben yakın zamanda fay hattı haritasından gördüm
Yalova'nın doğusunda mı yoksa batısında mı kalıyor?
Doğusunda ise korkmazdım. 99da zaten kırıldı.

Eşimin ailesi Marmara’da (İstanbul değil) tam fay hattının üstünde yaşıyor. Bildiğiniz evin altından fay geçiyor ve apartman çok eski.

Hiç gidesim gelmiyor. Senede bir kez gidiyorum ama uyku uyuyamıyorum. 3 gün zor durup kaçıyorum.

Taşının diyorum taşınmıyorlar ki imkanları var yani.
Seviyorum kaynanamı çok iyi biridir ama gitmek gelmiyor içimden. Her seferinde başka bahane buluyorum gitmemek için. Acaba depremden korktuğumu söylesem abes mi olur? Size artık hiç gelmek istemiyorum çünkü deprem bölgesindesiniz demeyi düşünüyorum. Sizce abartı ve abes mi?
Bahane üretmek yerine direk deprem fobim var deseniz daha iyi olmaz mı

Back
X