- Konu Sahibi pembebegonvil
Bu mesajınıda görmemiştim,şimdi gördüm.
Farkında mısın?Eşinin annesi bi zamanlar cayır cayır o yastığa baş koyduğun kişiyi doğurup besleyip büyüttü.
Sen daha dünkü eşsin,sanki 50 yıldır bi yastığa baş koymuş gibi havalara girmişsin..
Haddini bil,sen bugün eş oldunsa,eşinin annesi,bilmem kaç yıldır kocanın annesi!!!!
Haksız olduğun durumlarda elbette ki eşin sonuna kadar seni savunacak,ama şu açtığın konularda hiç bir haklılık payın yokken bile eşinin seni savunmasından yanasın..Sende biraz psikolojik rahatsızlık sesdim,hakkında hayırlısı olsun..
aman görmüşsün atlamamışsın harika, bence sen haddini bil, her yazıma cevap yazmak zorunda değilsin.bir insanla hayat birleştirmek demek, seneye göre artan bir kıdem demek değildir. acaba sizin hazmedemediğiniz eşimin bana değer vermesi, annesiyle konuşması, sorunları çözmesimi? hiç mi böyle birşey yAŞAMAdınız? haklılık payım size göre yok, ben de sende sezdim aynı rahatsızlığı, bu kadar taktın benım olayımı kafana? haksız buluyorsan yazmazsın, resmen ısgal ettın konumu cok sıkıldım senden