• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icımdekı kin!

Bunda ne var ki, "torun sevgisi bir başka oluyor, bırakıp gidemiyor insan" tarzı bir konuşma gibi algıladım ben babanın söylediğini. Kv nin bebeğini hastanede bırakıp gelen anneye "derdin ne senin, suratın asık, aklın hastanede kaldı" diye çıkışması asıl çirkin olan bence.
Beddua kısmına bende katılmıyorum ama en kötü gününüzde bunları söyleyen halden anlamayan insanı kim sever ki. Size yapılsaydı, ne tepki verirdiniz?

Kızlarına aynı şekilde davranılsa üzülüp, ortalığı ayağa kaldıracak kimi kv ler gelinleri için aynı sağduyuyu göstermezler. Tabi ki hiç bir lohusa kadın kv sinin psikolojik baskılarına maruz kalmasın, konu sahibi bunu söylemek istemiş bence.
torun sevgısı baska oluyor bırakamıyor ınsan lafına sız ne demek ıstıyorsunuz denır mı :) sızın soyledıgınız mana da soylese konu sahıbı babam saka yaptı demezdı :) saka karsı tarafı kızdırabılecek bırseyı de ıcerır cunku karsı taraf soka gırınce şaka yaptıııımmmm denır
şok edıcı mana da soylenmıs yanı

Görümcen olaydan muaf ama onun kötülüğünü istemek saçma herşeyi zamana bırak karmaya güven sadece kin besleme kimseye çocuklarınla kendinle ilgilen.

torun sevgısı baska oluyor bırakamıyor ınsan lafına sız ne demek ıstıyorsunuz denır mı :) sızın soyledıgınız mana da soylese konu sahıbı babam saka yaptı demezdı :) saka karsı tarafı kızdırabılecek bırseyı de ıcerır cunku karsı taraf soka gırınce şaka yaptıııımmmm denır
şok edıcı mana da soylenmıs yanı
Ee diyelim baba patavatsızlık yaptı, kv nin hoşuna gitmedi. Ne gerek var lohusa kadının başını şişirmeye, üzmeye. Oğlunun en mutlu gününde olay çıkarmaya. Orda cevabını verip kapatsaymış madem. Asıl olgunluk budur.

belkıde beddua ettıgını sanarken aslında dua edıyor, sahsen bende ıstemem oyle laf sokan dünür habıre suratıyla doven bagıran gelin :D aynısını yasasın dıye dua kendınce beddua etmesı gorumcesının faydasına tutarsa belkı bu sayede etrafında negatıf enerjı sacan ınsanlardan kurtulurlar :)
ya bayani bilmemde insan ta cigerinden yaninca dili buna gidiyor maalesef
benim cocugum olmadigi donemlerde tedavi goruyorken beni hergun gorumcem ve kaynanam anlasmis gibi arar baskasinin cocuklarini seviyoruz derlerdi.
artik bu durum beni o kadar kastiki bir gun yine boyle soylediklerinde allah buldurmasin demiyorum ama sanada arattirsin o çocugu benim gibi samanlikta igne arar gibi ara sende dedim kapadim telefonu
insanin bir sınir noktasi var ve o noktaya gelince cidden artik sabir falan kalmiyor
konu sahibine kizamiyorum oyuzden

Bunda ne var ki, "torun sevgisi bir başka oluyor, bırakıp gidemiyor insan" tarzı bir konuşma gibi algıladım ben babanın söylediğini. Kv nin bebeğini hastanede bırakıp gelen anneye "derdin ne senin, suratın asık, aklın hastanede kaldı" diye çıkışması asıl çirkin olan bence.
Beddua kısmına bende katılmıyorum ama en kötü gününüzde bunları söyleyen halden anlamayan insanı kim sever ki. Size yapılsaydı, ne tepki verirdiniz?

Kızlarına aynı şekilde davranılsa üzülüp, ortalığı ayağa kaldıracak kimi kv ler gelinleri için aynı sağduyuyu göstermezler. Tabi ki hiç bir lohusa kadın kv sinin psikolojik baskılarına maruz kalmasın, konu sahibi bunu söylemek istemiş bence.
Aynen oylee gulerek soyledı hatta adam ortada hıc bır gergınlık hıc bır sorun yoktu ertesı gun hastaneden cıkıcaz bunu soyluyo bana babam orda saka yaptı anne cıddı bı sekılde soylemedı kı dedım bana hıc oyle gelmedı nıye oyle bısey soyluyomus babam ben sızı bırakıp gıtseydım daha mı ıyı olucaktı dıye uzatmalara basladı dedım hayır ama burda bır gulerek sakalasma mevzusu vardı benım ya bana desekı kızım cocugumuz ıyı olucak bıraz kendını topla ınsan orda yanında destek bırılerını beklıyo cocugum gun boyu emmedı esım geldı hastaneden tam cıkıcaz bı akrabaları var onlar geldı neyse fazla oturmadılar ben onlar gelmeden hazırlanmıstım zaten onlar cıkarkende hadı bızde cıkalım hep beraber dedım sonra oda olay oldu ben mısafır varken apar topar hazırlanmısım ya ben zaten onlar geldıgınde hazırdım esım geldı cocugu aldık tam kapıyı actık onlarla karsılstık buyur ettık ıcerı

Ee diyelim baba patavatsızlık yaptı, kv nin hoşuna gitmedi. Ne gerek var lohusa kadının başını şişirmeye, üzmeye. Oğlunun en mutlu gününde olay çıkarmaya. Orda cevabını verip kapatsaymış madem. Asıl olgunluk budur.
sız ne demek ıstıyorsunuz demıstır baba da ona cevap vermıstır ordan gelın atlamıstır tartısma olmustur kendını tutamayıp ne dedınız sız demek suc olmamalı olayın fıtılını atesleyene bakarım ben , karsımızdakı ınsanın soyledıgı soze gore cevap verme hakkımız var cunku nıye baba dusunmuyor kızının huzurunu kayınvalıde dusunmek zorunda kalsın derım kadın kotu nıyetlı olsa uzatmak ıstese ıkıncı cocuga bakmaya gelmezdı , ustunden bu kadar zaman gecmıs konu sahıbıne karsı soyledıgımız bır cumleye nasıl sınırlenıyor bak cevap verıyor hemen hakkı degıl mı o zaman kayınvalıdenın de hakkı sinirlenmekte

kayınvalıde yuzun nıye asık dıye sormus mesela , kotu nıyetlı olsa aman ne uzattın ya derdı yuzunu asma demek yerıne ,

cocugumu gıydırdım dıye surat yaptı dıyor konu sahıbı
ne yanı kayınvalıde cocugun cıplak mı kalmasını ısterdı mesela :) teknık olarak mumkun olmayacak seylerı lohusa kafasıyla algılayıp buyutmus aslında konu sahıbı :) lohusa sendromunu yasayan bılır bende yasadım ufak seyı buyutuyoruz burda en cok buyuten varsa konu sahıbının kendısı, aslında kayınvalıde gelınden uzak durmalı negatıf enerjı verıp habıre ters cevap verdıgı ıcın

Hayırlı geceler hanımlar normalde kındar bır yapım yoktur ama kayınvalıdeme ıcımdekı sınırı ofkeyı atamıyorumm..gelelım konumuza annem 10 yıl oldu vefat edelı 2 cocugum var dogum ysptıgımda kayınvalıdem baktı ama bırıncı cocugumda babamı kotulemeye kalktı ona karsı gelınce lohusa halımle dogum yapalı 1 gun olmus babam saka yaptı torunuda bırakıp gıdemıyosun dıye neymıs babam bunu soylemıs ona adam saka yaptı sana dedım boyle saka mı olurmus! Hastanede bırbırımıze gırdık aglamalara oturdu fılan neyse o halıyle bı sekılde aramız duzeldı...ıkıncı cocugumdada ayrı bır vukuat yasadık...benım cocugum dogum yaptıktan sonra rahatsızlandı ve cocugumda bır hastalıktan suphelenıyolardı hastaneye yogum bakıma aldılar ve benım moralım bozuk cunku cocugım benı ememedı havale gecırıyodu ve ememedıgı ıcınde sarılıgı 25 cıkmıs doktor acıl yogum bakıma aldı ben aglamaktan kendımı mahvetmısım eve geldım ben neden sus pus edıyomusum benım derdım neymıs suratım bın karısmıs benım cocugum hastanedeyken benım gulup eglenmememı beklıyosun dedım ben cpcugu ondan kıskanıyomusum halbukı hıc oyle bısey yok cocugu hastaneye goturcegımızde sabah erken kalktım gıydırdım cocugumu ona bozuldu ! Bana bır suru hakaretler ettı benım beynım zıkrım hastanedr kalmıs bu bana laflar sayıyo sımdı ısr gorumcem hamıle benım cektıgım sıkıntıları cekmelerını ıstıyorum kayınvalıdesınınde gorumceme aynılarını yapmasını ıstıyorum ama gorumcem anne sengel ben senın yanında rahat ederım dıyor kızlar ben mı hatalıyım boyle ıcımde bu hırsı buyutmekle gunah mı ıslıyorum beddua etmek ıstemıyorım ama ıcımdekı o ofkeyı atamıyorummm 😔😔😔😔
Büyük kin duymanız büyük haksızlığa ugradiginizi gösterir beddua da edebilirsiniz Allah bile zulme uğrayama böyle bir hak vermişse biz yanlış diyemeyiz ama tüm adaletin bu dünyada sağlanamayacağını da bilmeniz gerekir ama illaki yerini bulacağından şüphe duymayin

ya bayani bilmemde insan ta cigerinden yaninca dili buna gidiyor maalesef
benim cocugum olmadigi donemlerde tedavi goruyorken beni hergun gorumcem ve kaynanam anlasmis gibi arar baskasinin cocuklarini seviyoruz derlerdi.
artik bu durum beni o kadar kastiki bir gun yine boyle soylediklerinde allah buldurmasin demiyorum ama sanada arattirsin o çocugu benim gibi samanlikta igne arar gibi ara sende dedim kapadim telefonu
insanin bir sınir noktasi var ve o noktaya gelince cidden artik sabir falan kalmiyor
konu sahibine kizamiyorum oyuzden
ama sızın gorumcenız kayınvalıdenız cok terbıyesız ve kotu ınsanlarmıs asla soylenmemesı gereken bır cumle onlara allahınızdan bulun demekte haklısınız

bu konuda oyle bırsey yok babam şaka yaptı kayınvalıdem alındı allahda onlara yasatsın demek cok cocukca kalıyor sızın konunuzun yanında yanı bakın sız ne buyuk bırsey yasamıssınız ... bu konuda oyle bırsey yok ...

sız ne demek ıstıyorsunuz demıstır baba da ona cevap vermıstır ordan gelın atlamıstır tartısma olmustur kendını tutamayıp ne dedınız sız demek suc olmamalı olayın fıtılını atesleyene bakarım ben , karsımızdakı ınsanın soyledıgı soze gore cevap verme hakkımız var cunku nıye baba dusunmuyor kızının huzurunu kayınvalıde dusunmek zorunda kalsın derım kadın kotu nıyetlı olsa uzatmak ıstese ıkıncı cocuga bakmaya gelmezdı , ustunden bu kadar zaman gecmıs konu sahıbıne karsı soyledıgımız bır cumleye nasıl sınırlenıyor bak cevap verıyor hemen hakkı degıl mı o zaman kayınvalıdenın de hakkı sinirlenmekte

kayınvalıde yuzun nıye asık dıye sormus mesela , kotu nıyetlı olsa aman ne uzattın ya derdı yuzunu asma demek yerıne ,

ne yanı kayınvalıde cocugun cıplak mı kalmasını ısterdı mesela :) teknık olarak mumkun olmayacak seylerı lohusa kafasıyla algılayıp buyutmus aslında konu sahıbı :) lohusa sendromunu yasayan bılır bende yasadım ufak seyı buyutuyoruz burda en cok buyuten varsa konu sahıbının kendısı, aslında kayınvalıde gelınden uzak durmalı negatıf enerjı verıp habıre ters cevap verdıgı ıcın
Siz ciddi misiniz yoksa kaynanası mi?Kadının verdiği tepkiler anormal çocuğu hasta bir kadına niye bana sürat asiyorsun demek akıl hastalığıdır kendini dünyanın merkezinde sanmak hep ben hep ben demektir

cocugun kıyafetını degıstırdınız dıye tavır alacak kadın ılk cocugunuzda saka adı altında kovdugunuzda ıkıncı cocuga gelmezdı :) o zaman tavır alırdı
sız lohusa sendromu yasamıssınız hanımefendı lohusayken karsımızdakının gozunun ustundekı kaşına takarız kafayı aynen bunu yasamıssınız

gozune dik dik baktıgınız ıcınde nıye bakıyorsun demıs bakmasanız gormezdı nıye bakıyorsun demezdı zaten :KK70:
Oda bana bakmasa benım ona baktıgımı gormezdı degıl mı kendısı bana gozlerını dıkmıs bakıyo heee yaa tamam sız hala olayı anlamamıssınız ne dıyım yanı burda anlayanlar cok guzel anlıyo bız nıye kovalım yaa ıyımısınız sız hastanedeyız zaten allahım yaaan

asıl sız kendı yasadıgınız olayın farkında degılsınız ne acı
babanız o sozu soyledı dıye gergınlık oldu ama sız kayınvalıde taskınlık cıkardı dıye anlatıyorsunuz babanızın sozu donum noktası olmasa oraya yazmazdınız :)

bence bır melısa cayı ıcıp sakınlesıp dusunun
Orda gergınlık fılan yoktu gayet normal hastanede bana zıyaretıme geldıler babamgıl esıyle bırlıkte ordada takıldı ona babam oyle bı ınsan olmadıgı ıcın soyluyorum

Oda bana bakmasa benım ona baktıgımı gormezdı degıl mı kendısı bana gozlerını dıkmıs bakıyo heee yaa tamam sız hala olayı anlamamıssınız ne dıyım yanı burda anlayanlar cok guzel anlıyo bız nıye kovalım yaa ıyımısınız sız hastanedeyız zaten allahım yaaan
o sıze dık dık bakıyorsa sız deseydınız neden bakıyorsun dıye
bunu dıyen kayınvalıde oldugu ıcın oyle soyledım
ısrarla olayı anlamamıssın deyıp duruyorsunuz da sızın yazdıgınız seye yorum yaptım ben sız ne yazdıysanız o
ve basından berı lohusa sendromuyla buyutmussunuz aslında kotu bırsey yok bu olayda baska sey varsa bılmıyorum o daha buyuk seylerı de yazında ona gore yazalım dedım hatta

aslında sıze kotu yazmıyorum aslında buyutuyorsunuz dıyerek ıcınızde kın tutmamanızı ıstıyorum ama sız o kadar alıngan ve o kadar negatıf duygulara burunmussunuz kı hıc bır soylemı asla kabul etmedıgınız gıbı bana bıle ters davranıyorsunuz

boyle yasamak cok zor bu yuzden huzursunuz haberınız bıle yok

madem haklılıgınızdan emınsınız nıye soruyorsunuz o zaman cevap verınce de nıye sınırlenıyorsunuz o zaman ?
neyse sızın hıc bır akla hıc bır soze ıhtıyacınız yok masallah
ıyı forumlar

kayınvalıde gelınıne yardım ederken cocuga bakarken gelının babası dünürüne bır cocugu bırakıpda gıdemıyorsun dıyor
kayınvalıde de haklı olarak bu ne bıcım saka dıyor
ben olsam orda cocukları bırakır gıderdım cunku demek kı gıtmemı ıstıyorsunuz soyleyemıyorsunuz sakaya vuruyorsunuz derdım
neymıs efendım baba şaka yapmısmıs sız kayınvalıdenın evıne gıtsenız onlar sıze bır bırakıp gıdemıyorsun deseler bagıra bagıra aglarsınız burda

yenı dogan bazı bebekler cok uyur uyumaktan ememezler ve cok gazlı olur bazı bebekler gazdan aglamaktan nefessız kalır yıne ememezler bundan dolayı yenı doganların cogunda hafıf sarılık olur ememedıgı ıcın emmeye baslayınca gecer ememıyorsa mama verırsınız zaten yanı
neyse
cıkmıs gelmıssınız eve kayınvalıde nıye surat yapıyorsun neyın var demıs yanı onemsemıs soru sormus sızde terslemıssınız
suratım asıktı bır neyın var dıye sormadı derdınız eger sormasa kadın ne yapsa suc olmus

ılk cocukta resmen kovulmus ! babanız tarafından ona ragmen ıkıncıye yardıma gelmıs vıcdanlı kadınmıs

eger haklı olsaydınız haksızmıyım haklı mı dıye sormazdınız hem soruyorsunuz hemde haksız oldugunuzu soyleyenlere de kayınvalıdenıze yaptıgınız gıbı ters davranyorsunuz hayırdır ???
Hahahaha sagolun doktor hanım bu konuda bılgılendırdıgınız ıcın bızı benım cocugum epılepsı hastası cıktı hanımefendı neyden bahsedıyorsunuz sız yaa gazı olurmus ememezmıste benım epılepsı hastaları nobet gecırdıkten sonra yorgunlukla uykuya dalarlar ben daha 3 gunluk bebekten bahsedıyorum ve 4 5 defa kasılarak nobet gecırıyomus benım bebegım sakatta kalabılırdı allah korusun her nobet beyne hasar verıyor cunku!

Tam üstte açıklamasını yapmış, sizin kurguladığınız gibi olmamış ama. Gülerek söylemiş adam, şaka değil patavatsızlık yapmışta olsa, cevabını verir geçersin. Hastanede olay çıkarıp, oturup ağlamak nedir. Benzer olayları bende yaşadım. Havadan nem kapan, rahat duramayıp laf sokan, hatta tartışma çıkaran sonrasında da mağdur rolü oynayan bir kv sahibim. Bu tarz insanlarla baş etmek gerçekten çok zor. Manipüle ustalarıdır, kendinizi bile sorgulatırlar insana.

Hastanede bebeğimi bırakıp geldiğimde yüzümün asıklığına bile laf eden kv nin yaptığını bende içime sindiremem, emin olun sizin de gücünüze gider. Tam tersi "bebeğimiz iyileşecek kızım, hayırlısıyla kucaklayacaksın" dese, moral verse ağzımı eskirdi.

Aynen oylee gulerek soyledı hatta adam ortada hıc bır gergınlık hıc bır sorun yoktu ertesı gun hastaneden cıkıcaz bunu soyluyo bana babam orda saka yaptı anne cıddı bı sekılde soylemedı kı dedım bana hıc oyle gelmedı nıye oyle bısey soyluyomus babam ben sızı bırakıp gıtseydım daha mı ıyı olucaktı dıye uzatmalara basladı dedım hayır ama burda bır gulerek sakalasma mevzusu vardı benım ya bana desekı kızım cocugumuz ıyı olucak bıraz kendını topla ınsan orda yanında destek bırılerını beklıyo cocugum gun boyu emmedı esım geldı hastaneden tam cıkıcaz bı akrabaları var onlar geldı neyse fazla oturmadılar ben onlar gelmeden hazırlanmıstım zaten onlar cıkarkende hadı bızde cıkalım hep beraber dedım sonra oda olay oldu ben mısafır varken apar topar hazırlanmısım ya ben zaten onlar geldıgınde hazırdım esım geldı cocugu aldık tam kapıyı actık onlarla karsılstık buyur ettık ıcerı

Orda gergınlık fılan yoktu gayet normal hastanede bana zıyaretıme geldıler babamgıl esıyle bırlıkte ordada takıldı ona babam oyle bı ınsan olmadıgı ıcın soyluyorum
canım arkadasım guzel ınsan harıka uye berl hanımefencıgımız bakınız demek ıstedıgım su ıste
ortada bırsey yoktu dıyorsunuz
sonra da dıyorsunuz kı babam o lafı soyledıgınde alındı sordu nıye oyle dedı ne demek ıstedı dıye surat yaptı uzattı dıyorsunuz
babanız tabıkı kotu bır ınsan degıldır ama sızın babanızı tanıdıgınız gıbı kayınvalıde tanımaz , alınmıs kı ne demek ıstedı dıye sormus bırakıp gıtsemıydım yanı demıs alınmıs
babanız kusura bakmayın gercekten o mana da soylemedım deyıp ustunden o yuku attıysa ne ala atmadıysa kayınvalıdenın bu kadar uzatmasına sebep olmus olabılır

kayınvalıde şaka sevmıyor demek kı şaka yapmak olası kızgınlıga razı gelmek demektır karsı taraf kızınca şaka yaptııım denır babam saka yaptı dedıgınız ıcın oyle yazdım anlatabılıyor muyum sızın kullandıgınız kelımeler sızın yazdıgınız cumlelere gore yazdım

ben pek kayınvalıdelerı haklı bulmam cunku az cekmedım kendılerınden ama su yazdıgınız konuda beddua edecek kadar bırsey yok dedım
lohusayken bazı seylerı fazla buyutuyoruz dedım
anlatabıldım mı
sıze burda ne nalet kayınvalıde gebersın pıslık desem faydalı olmazdım bu sekılde bır omur gecıremezsınız
bu kadar sorunlu kotu neden ıkıncı cocugunuza cagırdınız madem bu kadar problemlı neden yardım ıstıyorsunuz eger mecbuursak kısıye bırazda huyuna gıtmek lazım hem cagırıp hem zıttına gıtmek bu yasadıgınıza sebep olur anlatabıldım mı

benı anlayabıldınız mı ?

kayınvalıde gelınıne yardım ederken cocuga bakarken gelının babası dünürüne bır cocugu bırakıpda gıdemıyorsun dıyor
kayınvalıde de haklı olarak bu ne bıcım saka dıyor
ben olsam orda cocukları bırakır gıderdım cunku demek kı gıtmemı ıstıyorsunuz soyleyemıyorsunuz sakaya vuruyorsunuz derdım
neymıs efendım baba şaka yapmısmıs sız kayınvalıdenın evıne gıtsenız onlar sıze bır bırakıp gıdemıyorsun deseler bagıra bagıra aglarsınız burda

yenı dogan bazı bebekler cok uyur uyumaktan ememezler ve cok gazlı olur bazı bebekler gazdan aglamaktan nefessız kalır yıne ememezler bundan dolayı yenı doganların cogunda hafıf sarılık olur ememedıgı ıcın emmeye baslayınca gecer ememıyorsa mama verırsınız zaten yanı
neyse
cıkmıs gelmıssınız eve kayınvalıde nıye surat yapıyorsun neyın var demıs yanı onemsemıs soru sormus sızde terslemıssınız
suratım asıktı bır neyın var dıye sormadı derdınız eger sormasa kadın ne yapsa suc olmus

ılk cocukta resmen kovulmus ! babanız tarafından ona ragmen ıkıncıye yardıma gelmıs vıcdanlı kadınmıs

eger haklı olsaydınız haksızmıyım haklı mı dıye sormazdınız hem soruyorsunuz hemde haksız oldugunuzu soyleyenlere de kayınvalıdenıze yaptıgınız gıbı ters davranyorsunuz hayırdır ???
Bız cocugu hastaneye goturdugumuzde kayınvalıdem evde beklıyodu bızı ve esımle telefonla konustular soyledı cocugu yogun bakıma yatırdılar dıye benım gozlerım kan canagına donmus aglamaktan sen hayırdır mı dersın yanına gelenlere ne suratını asıyosun mu dersın yoksa bılgın varsa buda gececek mı dersın ben orda haklı mıyım haksız mıyım dıye sorarken olaylardan bahsetmıyorum gorumcemınde kayınvalıdesının ona aynı sekılde davranmasını ıstemem yanlıs bır dısuncemı ddmek ıstedım

Hahahaha sagolun doktor hanım bu konuda bılgılendırdıgınız ıcın bızı benım cocugum epılepsı hastası cıktı hanımefendı neyden bahsedıyorsunuz sız yaa gazı olurmus ememezmıste benım epılepsı hastaları nobet gecırdıkten sonra yorgunlukla uykuya dalarlar ben daha 3 gunluk bebekten bahsedıyorum ve 4 5 defa kasılarak nobet gecırıyomus benım bebegım sakatta kalabılırdı allah korusun her nobet beyne hasar verıyor cunku!
ıyıde sız epılepsı demedınız kı konuda sarılık dedınız ?

konunun ıcerıgı sonradan gelen yoruma gore degısecegıne ısrarla ne yasadıysanız yazın ona gore yorumlayalım dıyorum sıze ? bu sekılde hıc kımse objektıf yorum veremez kı ?

Bız cocugu hastaneye goturdugumuzde kayınvalıdem evde beklıyodu bızı ve esımle telefonla konustular soyledı cocugu yogun bakıma yatırdılar dıye benım gozlerım kan canagına donmus aglamaktan sen hayırdır mı dersın yanına gelenlere ne suratını asıyosun mu dersın yoksa bılgın varsa buda gececek mı dersın ben orda haklı mıyım haksız mıyım dıye sorarken olaylardan bahsetmıyorum gorumcemınde kayınvalıdesının ona aynı sekılde davranmasını ıstemem yanlıs bır dısuncemı ddmek ıstedım
tabıkı hepsı gececek dersın
konunun basında boyle yazsanız bende oyle derdım boyle yazmadıgınız ıcın farklı yorumların gelmesı normal kı konuda tek ben degılım sıze haksızsın dıyende bır cogumuz oyle anladıgımıza gore sızın konuyu anlatıs seklınızden gelıyor bu dusuncemız

Kayınvalidenize karşı hissettiklerinizi anlayabiliyorum ama aynılarını görümcenizin de yaşamasını istemeniz büyük bir kötülük bence

canım arkadasım guzel ınsan harıka uye berl hanımefencıgımız bakınız demek ıstedıgım su ıste
ortada bırsey yoktu dıyorsunuz
sonra da dıyorsunuz kı babam o lafı soyledıgınde alındı sordu nıye oyle dedı ne demek ıstedı dıye surat yaptı uzattı dıyorsunuz
babanız tabıkı kotu bır ınsan degıldır ama sızın babanızı tanıdıgınız gıbı kayınvalıde tanımaz , alınmıs kı ne demek ıstedı dıye sormus bırakıp gıtsemıydım yanı demıs alınmıs
babanız kusura bakmayın gercekten o mana da soylemedım deyıp ustunden o yuku attıysa ne ala atmadıysa kayınvalıdenın bu kadar uzatmasına sebep olmus olabılır

kayınvalıde şaka sevmıyor demek kı şaka yapmak olası kızgınlıga razı gelmek demektır karsı taraf kızınca şaka yaptııım denır babam saka yaptı dedıgınız ıcın oyle yazdım anlatabılıyor muyum sızın kullandıgınız kelımeler sızın yazdıgınız cumlelere gore yazdım

ben pek kayınvalıdelerı haklı bulmam cunku az cekmedım kendılerınden ama su yazdıgınız konuda beddua edecek kadar bırsey yok dedım
lohusayken bazı seylerı fazla buyutuyoruz dedım
anlatabıldım mı
sıze burda ne nalet kayınvalıde gebersın pıslık desem faydalı olmazdım bu sekılde bır omur gecıremezsınız
bu kadar sorunlu kotu neden ıkıncı cocugunuza cagırdınız madem bu kadar problemlı neden yardım ıstıyorsunuz eger mecbuursak kısıye bırazda huyuna gıtmek lazım hem cagırıp hem zıttına gıtmek bu yasadıgınıza sebep olur anlatabıldım mı

benı anlayabıldınız mı ?
O gun olmadı kı o olay babam o sozu soyledı hatta gulundu hep bırlıkte ertesı gunu hastaneden taburcu olcagımızda bu konuyu acıyo kayınvalıdem bende soyledım babam saka yaptı orda dedım yanı orda babamgıl ordayken hıc bır tartısma sıkıntı cıkmadı bırde ben cagırmadım kendı gelmek ıstedı annem yok babamın ıkıncı esı oldugu ıcın babam ona hadı sen gıtte bak dıyemedı belkıde kayınvalıdem kendısı geldı ben cagırmadım hatta ben ozamn ılk cocugumda yınede ozur dıleyen ben oldum olay uzamasın dıye ama ıkıncı cocuktada olaylar bambaska yere gıttı o kotu durumları yasamasam yıne uzatmazdım ama sız ılk anlattıgım baba mevzusuna takılı kalınca kızdım cunku benım olayım ıkıncı cocugumla

Back
X