- 21 Ağustos 2014
- 731
- 1.483
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatsiz oldugumu biliyor ondan belli ediyorum hatta bana eşimin yaninda soruyor sen benden rahatsizmisin eger öyleysen gideyim dedi huyumu biliyor evet diyemeyecegimi gicikligna soyluyor iki gune bir soyluyor odandan neden cikmiyorsun falan diye herşeyin farkindaAçık açık söylemekten başka yol yok, hatta en güzeli. Surat asıp kırıcı davranmaktansa, anne iyileştim artık evinize gidebilirsiniz, sizin de düzeniniz bozuldu, Allah razı olsun yardım ettin vs bir konuşma yapın.
Yapıştılar dua ediyorum gitsinler diye bende yanliz kalip sabah tvmi açıp uzanmak istiyorumEvleri köyleri varken ne çok seviyorlar ya pervane sineği gibi bir yerde toplaşıp durmayı, anlamıyorum ne öğreniyorlar bu saçmalıktan.
Eşimi çok seviyorum kirilsin istemiyorum iki kez soyledim ama o da saskin gitmedikleri icin yuzlerine git diyemiyor kayinvalidem biraz drama queen çünküKaç haftalık gebeliksiniz düşük riskinizin olduğunu mu soyledi doktor size de böyle bir korkuya kapıldıniz yada genetik bir problem olup sürekli düşük yaşamış bir rahatsızlık mi var yakınlarınızda
Sorunuza gelecek olursak eşinize annen beni strese sokuyor onun yüzünden bence daha çok düşük yapacam ben gerektiği gibi yaşayamıyorum diyin güzelce gitmesini istediginizi söyleyin eşinize bide yani yan binada oturuyormuş nie kaliyor ki bu kadar korkuyorsa sabah gelir temizliginizi yapar sonra evine gider akşamda yemek yapar birlikte yersiniz bende başka şehirde yaşıyor olsa anlarım çok saçma valla ben uzulecegime strese gireceğime en güzel anlarimin bozulacagina karşımdaki üzülsün benim hayat felsefem öneririm![]()
Yine uzanın, ne yapacaklar yiyecek halleri yok ki sizi. Rahatsız olan çıkar gider evine.Yapıştılar dua ediyorum gitsinler diye bende yanliz kalip sabah tvmi açıp uzanmak istiyorum
Iylestigimi görüyor ama yinede gitmiyorBen iyileştim ayaga kalkim deyip kibarca evine gönderebilir siniz
Hicbir riskim yok aksine çok saglikli bi bebek spor geçmişim var zaten ve hala yogaya falan devam ediyorum o halde gitmiyorRiskli mi hamileliginiz? O yuzden mi düser korkusu var ?
Bu kadar yakin oturup basta gelmelerini Kabul etmemek gerek.
Neyse acik acik artik Yan binada ki evinize gidebilirsiniz ben kendim hallederim islerimi diyip yollayin
Dua ile olcak is mi. Kadin soruyormus bide.Yapıştılar dua ediyorum gitsinler diye bende yanliz kalip sabah tvmi açıp uzanmak istiyorum
E niye geldiler? Tum yorumlari okumadigim icin birsey mi kacirdimHicbir riskim yok aksine çok saglikli bi bebek spor geçmişim var zaten ve hala yogaya falan devam ediyorum o halde gitmiyor
Öyle olmuyor gıcık hareketler yapıyor ve ben hamileyim sinirlerim bozuluyor artik esimle.odama bile ikiye bir giriyor iyi geceler demek için halbuki icerde diyor bunuYine uzanın, ne yapacaklar yiyecek halleri yok ki sizi. Rahatsız olan çıkar gider evine.
Yahu bilerek yapiyo evet desem yine olayı drama yaratıp büyütüp beni cok kotu bir hale sokacakDua ile olcak is mi. Kadin soruyormus bide.
Evet de
Cok mu zor ?
Midem bulanıyordu kusuyordum hepE niye geldiler? Tum yorumlari okumadigim icin birsey mi kacirdim![]()
Niye olmuyor? Kendileri sizin evde borusunu öttürünce oluyor ama?Öyle olmuyor gıcık hareketler yapıyor ve ben hamileyim sinirlerim bozuluyor artik esimle.odama bile ikiye bir giriyor iyi geceler demek için halbuki icerde diyor bunu