Kayınvalidemin evime yerleşmesi

Açık açık söylemekten başka yol yok, hatta en güzeli. Surat asıp kırıcı davranmaktansa, anne iyileştim artık evinize gidebilirsiniz, sizin de düzeniniz bozuldu, Allah razı olsun yardım ettin vs bir konuşma yapın.
Rahatsiz oldugumu biliyor ondan belli ediyorum hatta bana eşimin yaninda soruyor sen benden rahatsizmisin eger öyleysen gideyim dedi huyumu biliyor evet diyemeyecegimi gicikligna soyluyor iki gune bir soyluyor odandan neden cikmiyorsun falan diye herşeyin farkinda

Kaç haftalık gebeliksiniz düşük riskinizin olduğunu mu soyledi doktor size de böyle bir korkuya kapıldıniz yada genetik bir problem olup sürekli düşük yaşamış bir rahatsızlık mi var yakınlarınızda
Sorunuza gelecek olursak eşinize annen beni strese sokuyor onun yüzünden bence daha çok düşük yapacam ben gerektiği gibi yaşayamıyorum diyin güzelce gitmesini istediginizi söyleyin eşinize bide yani yan binada oturuyormuş nie kaliyor ki bu kadar korkuyorsa sabah gelir temizliginizi yapar sonra evine gider akşamda yemek yapar birlikte yersiniz bende başka şehirde yaşıyor olsa anlarım çok saçma valla ben uzulecegime strese gireceğime en güzel anlarimin bozulacagina karşımdaki üzülsün benim hayat felsefem öneririm 😊
Eşimi çok seviyorum kirilsin istemiyorum iki kez soyledim ama o da saskin gitmedikleri icin yuzlerine git diyemiyor kayinvalidem biraz drama queen çünkü

Kocan Galiba hala annesini emiyor Bu nasıl bir bağımlılık birbirlerine ya çeksin gitsinler evlerine Bunu kendin değil eşinle konuşman gerekiyor o da diyecek ki anne baba bizim için düzeninizi bozmayın eşim gayet iyi size de zahmet verdik falan demesi gerekiyor Bu nasıl bir şey ya hamileliğini zehir ediyorlar en güzel günlerine sıkıntı içinde geçirmene izin verme

Esiniz diyemiyors siz diyeceksiniz aksam hepiniz sofradayken ben arfik iyilestim sizde evinize gecin artik anne zaten artik rahat edemiyorum cocuktan once son zamanlarimi yanliz gecirmek istiyorum diceksiniz ama falan derlerse dik durun net olun esiniz sunepesinin soylemesini beklemeyin zaten niye gelip kaldilarki yan binadan nekadar abartmissiniz ailecek

Riskli mi hamileliginiz? O yuzden mi düser korkusu var ?

Bu kadar yakin oturup basta gelmelerini Kabul etmemek gerek.
Neyse acik acik artik Yan binada ki evinize gidebilirsiniz ben kendim hallederim islerimi diyip yollayin

Riskli mi hamileliginiz? O yuzden mi düser korkusu var ?

Bu kadar yakin oturup basta gelmelerini Kabul etmemek gerek.
Neyse acik acik artik Yan binada ki evinize gidebilirsiniz ben kendim hallederim islerimi diyip yollayin
Hicbir riskim yok aksine çok saglikli bi bebek spor geçmişim var zaten ve hala yogaya falan devam ediyorum o halde gitmiyor

Öyle olmuyor gıcık hareketler yapıyor ve ben hamileyim sinirlerim bozuluyor artik esimle.odama bile ikiye bir giriyor iyi geceler demek için halbuki icerde diyor bunu
Niye olmuyor? Kendileri sizin evde borusunu öttürünce oluyor ama?

Back
X