Kayınvalidemin evime yerleşmesi

Ay ne alaka ya yan tarafta evleri varken evin alisverisini kim yapıyor eşin dimi ee masraftan kaçıyorlar petek acma derdi yok market pazar derdi yok fatura derdi yok kalırlar tabii.Hamileyken böylelerse lohusalikta kızlar yardım cocugumla yalnız kalıp alisamadım diye çok post acarsın ben salağı gibi.Lütfen dogumdan önce cöz bunu yoksa hayatin boyunca unutamayacağın travmalar kapıda.Benim en güzel günlerim çöp oldu tecrübeli olarak uyarayım cocuğuna saplantıli bir sevgi besleyip senden esirgeyecekler sonra patladığında da bu delirmiş kafayi yemiş diyecekler önünü kes bunun.

Ben iyiyim artık kalmanıza gerek yok.. Sadece bu cümleyi kuracaksınız cesaretiniz varsa
Gidip söyledim artık nolacaksa olsun dedim yazanlarda beni cesaretlendirdi aldığım cevap Hayır iyiyim diye hemen ayağa kalkilmaz çocuğa birşey olur oldu sıfır şaka doktorum söyledi iyiyim diyorumsen ona bakma ilk aylar kalkilmaz dedi ve içeri geçti ben kafayi yedim belkide haberim yok

evet bunu istiyorum
Hayir bunu istemiyorum

Diyemiyorsaniz cocuk yapmamalisiniz arkadasim.
Dogruya dogru, kirilmayin. Bu cocugun haklarini kim koruyacak, siz daha en basit konuda kendi hakkinizi koruyamazken.
Cidden enteresan konular bunlar, kime anlatsaniz sacma bulunacak bir sey, 80lik babaanneme bile anlatsaniz ne alaka yan evden gelip yatiya kalmak der yani, siz kari koca bu mantiksizliga bir son veremiyorsaniz daha yetiskinlikte yolunuz uzun demektir.

Midem bulanıyordu kusuyordum hep
Iyi de ne var bunda cogu kisinin hamilelegi boyle geciyo zaten ben 3 ay mutfaga giremedim sosyal medyada yemek bile gorsem oguruyordum 6 kilo verdim yani ne alaka bana gelip baksinlar kocamla hallettik her seyi 😳 Dusuk tehlikeniz yoksa gelmeleri zaten anlamsiz ama su olandan sonra acik acik demeniz gerekiyor

Gidip söyledim artık nolacaksa olsun dedim yazanlarda beni cesaretlendirdi aldığım cevap Hayır iyiyim diye hemen ayağa kalkilmaz çocuğa birşey olur oldu sıfır şaka doktorum söyledi iyiyim diyorumsen ona bakma ilk aylar kalkilmaz dedi ve içeri geçti ben kafayi yedim belkide haberim yok
Bence kalkin gidin annenize ozaman

Iyi de ne var bunda cogu kisinin hamilelegi boyle geciyo zaten ben 3 ay mutfaga giremedim sosyal medyada yemek bile gorsem oguruyordum 6 kilo verdim yani ne alaka bana gelip baksinlar kocamla hallettik her seyi 😳 Dusuk tehlikeniz yoksa gelmeleri zaten anlamsiz ama su olandan sonra acik acik demeniz gerekiyor
Esim anlamiyor nankor olan ben oldum arkadaslar o kadın bana hizmet ediyomus ama.memnun olmuyormusum konu benim icin kapandi burada allah tum gebelere huzurlu bi yasam versin insallah

Esim anlamiyor nankor olan ben oldum arkadaslar o kadın bana hizmet ediyomus ama.memnun olmuyormusum konu benim icin kapandi burada allah tum gebelere huzurlu bi yasam versin insallah
Ayy kiyamam gercekten cok uzuldum Allah sinize akil fikir versin. Hasta ruhlu kayinvalidelere soyleyecek sozum yok zaten. Kapinizi kitleyin gece giremesin ogluna iyi geceler demek icin

Annenize babanıza anlatın , bırakın olay büyüsün o zaman . Sizin bu eşinizle de işiniz var söyleyim . Ya da direkt annenize gidin

Siz de girin odanıza yatın oturun rahat rahat, hizmet etmeye gelen etsin hizmet, madem iyiliğiniz işlerine gelmiyor siz de hasta oluverin. Ayılın bayılın. Bırakın uğraşsınlar. Size başından beri diyorum, tepki verirseniz zıddına giderler, ağır ağır rahatlarını bozacaksınız.

Siz de girin odanıza yatın oturun rahat rahat, hizmet etmeye gelen etsin hizmet, madem iyiliğiniz işlerine gelmiyor siz de hasta oluverin. Ayılın bayılın. Bırakın uğraşsınlar. Size başından beri diyorum, tepki verirseniz zıddına giderler, ağır ağır rahatlarını bozacaksınız.
Iste bunlar cok degisik insanlar kayinbabamin yaninda soyledim hava sicak bide tesetturliym icerde rahat degilim diyorum bisey olmaz o baban diyo kadin geciyor biz anneniz babaniz rahatsiz olma diyor ama oluyorum anlamiyor cok degisik anlatılmaz yasanir evine gitse gelse yorulur hastalnirmis hava degisiminden

Anlamiyor bana bi zarari yokmus evi temizliyomus hergun yemek yapiyormus ben neden rahatsiz olacakmisim ki
Görümcen falan yok mu ya da yakın biri kayinvalidenle konusup onu ikna edecek.Ben yasadığım bazı problemleri bir iki defa görümcemle paylasmıstım kendisi de bir gelin oldugu icin beni daha iyi anlayıp annesini uyarmıştı mesela yok mu elti görümce biri ?

Görümcen falan yok mu ya da yakın biri kayinvalidenle konusup onu ikna edecek.Ben yasadığım bazı problemleri bir iki defa görümcemle paylasmıstım kendisi de bir gelin oldugu icin beni daha iyi anlayıp annesini uyarmıştı mesela yok mu elti görümce biri ?
Gorumcem var aramizda çok iyi ama neticede onun annesi o yuzden bu konuyu soyleyemem ona eltilerim var üç tane hepsi küs kayinvalidemle konuşmuyorlar istemiyorlar

Iste bunlar cok degisik insanlar kayinbabamin yaninda soyledim hava sicak bide tesetturliym icerde rahat degilim diyorum bisey olmaz o baban diyo kadin geciyor biz anneniz babaniz rahatsiz olma diyor ama oluyorum anlamiyor cok degisik anlatılmaz yasanir evine gitse gelse yorulur hastalnirmis hava degisiminden
Kayınbabadan bişey olmaz doğru demiş. Yatın oturun rahat rahat, ben de kayınbaba ile yaşıyorum, her şeye dikkat edemem ki aynı evin içinde. Biraz da o görmeyecek. Zıddına gitmeyin kimsenin anlamazlar, rahatınızı bozmayın hatta külfet verin ki rahat edemesinler. Kendi evinizde diken üstünde oturması gereken siz değilsiniz.

Yan apartmanda oturmuyor mu zaten

Gorumcem var aramizda çok iyi ama neticede onun annesi o yuzden bu konuyu soyleyemem ona eltilerim var üç tane hepsi küs kayinvalidemle konuşmuyorlar istemiyorlar
Olsun annesi bir yanlıs yapiyorsa görür yani bilmiyorum öneri sundum sadece bende işe yaramıstı da

Back
X