Yüzde yüz diyecek"Ne biçim seslerdi onlar bebek etkilenecek çok ayıp" dermiş kaynanası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde yüz diyecek"Ne biçim seslerdi onlar bebek etkilenecek çok ayıp" dermiş kaynanası
Dedim zaten arkadaslar dedim bugun de kadina da soyleydim konu açtıktan sonra buraya da yazdim hayir sen daha hastasin dedi bana iylesmedin ayaga kalkma dedi ben daha napim sacindan tutup disari mi atiyimE sen başta niye kabul ettin ki kalmanıza gerek yok zaten yakınız bir şeye ihtiyacım olursa ararım deseydin. Ay eşin de şaşkınmış şaşkınlığını yesinler onun. Nasıl karı koca ilişkileri var ben anlamıyorum ki istemiyorum arkadaş yan binadan yatılı kalmaya mı gelinir ananı da al git diyeceksin. Sizin kocalar camdan mı hemen kırılıyor valla benim kocam epey sağlammış her türlü darbeye dayanıklı.
Değilim hasta kardeşim benden iyi mi biliyorsun deseydin ay manyağa bak. Bence sen 3nü evde bırak git onların evinde kal.Dedim zaten arkadaslar dedim bugun de kadina da soyleydim konu açtıktan sonra buraya da yazdim hayir sen daha hastasin dedi bana iylesmedin ayaga kalkma dedi ben daha napim sacindan tutup disari mi atiyim
Allaha havale ediyorum artik yuzune soyledim hala bu tavırda gerisine karışmaya halim de mecalim de kalmadiDeğilim hasta kardeşim benden iyi mi biliyorsun deseydin ay manyağa bak. Bence sen 3nü evde bırak git onların evinde kal.![]()
Bebek olduktan sonra da bu devran böyle sürüp gider. Başa da çıkabilecek gibi gözükmüyorsun. Ne diyelim o zaman yat keyfine bak kendini kısıtlama en azından.Allaha havale ediyorum artik yuzune soyledim hala bu tavırda gerisine karışmaya halim de mecalim de kalmadi
Canım bak huzurun bozulsun istemiyorsun ama bu tür durumlarda bir kere kendini pis edeceksin yoksa düzelmez bunlarTek anlatmak istedigim bu işte teşekkür ederim cok yoruldum yorgunum bisey anlatmaya aciklmaya bile halim kalmadi birakmadilar
Dedim zaten arkadaslar dedim bugun de kadina da soyleydim konu açtıktan sonra buraya da yazdim hayir sen daha hastasin dedi bana iylesmedin ayaga kalkma dedi ben daha napim sacindan tutup disari mi atiyim
Arkadaşım seni anlıyorum kalp kırmadan zaten söylemişsn durduk yere de eşinle aranı bozmak istemiyorsun zaten eşin rahatsız olsa kendi derdi.Dedim zaten arkadaslar dedim bugun de kadina da soyleydim konu açtıktan sonra buraya da yazdim hayir sen daha hastasin dedi bana iylesmedin ayaga kalkma dedi ben daha napim sacindan tutup disari mi atiyim
Aksama kadar ac durup neden ondan bekliyorsunVe eşim izinliyken zorla kahvaltiya kaldiriyor yemen lazım diye ama esim yokken akşama kadar aç durduğum oluyo yinede umursamıyor
Aynen siparis ver her gün bari. Bugun canim alinazik istedi fln.Bebek olduktan sonra da bu devran böyle sürüp gider. Başa da çıkabilecek gibi gözükmüyorsun. Ne diyelim o zaman yat keyfine bak kendini kısıtlama en azından.
Nasil rahat oluyorlar ya. Ben de hamileligim suresince annemle kayinvalidemin yardimini aldim. Mide bulantim doneminde annem bakti, sonraki yatakda kalmam gerekiyordu kayinvalidem. Bir aydir annem bakiyor yarin kayinvalidem gelicek. Ama gelince de elimi hiçbir işe degdirmez. Şu an son haftalardayim ve agrilarim artti yemegi bile yatagima getiriyorlar. Yani kalacaksa bari gerçekten yardimi dokunsun. Akşama kadar aç neden tutuyor sizi? Hatta ben kayinvalideme şunu pişirirmisin diyince oyle hevesle yapiyor ki. Allah razi olsun. Siz de yan gelip yatin. Madem çocuk duşer diye korkuyor. Yemekten yemege kalkin. Sonra gidin odanizda kitap okuyun, dizi izleyin nebileyim. Ama iş yapmayin. Istemiyorsaniz çok muhattap olmayin. Kayinpederiniz bari gitsin evine yemekden yemege gelirse gelsin ama sonra gitsin. Ya da aksam yemegi sonrasi ikisi de gitsin. Bari akşamlari eşinle başbaşa ol. Annem kalinca çoğu zaman akşam yemeginden sonra giderdi. Kayinvalidem çok uzaktan geldigi için gidemez tabi. Kayinpederim de hiç ortalikda dolaşmazdi. Tam tersi kaldigi surede odaya girer kapiyi da kapatirdi ki ben rahatsiz olmiyim.Ben biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Oturma odasini ve tvyi birakip gitmiyorlar baska odaya bende nefes alsam soylecek cok seyim var ama malesef artik kelimeler kifayetsiz kalıyor kötü yorum yapanlar da haklılar normalde elestiriyi sevmem ama gerçekten haklilar o uzulmesim bu uzulmesin kendimi yiprattim en onemlisi bebegim ama bi insan da laftan anlamyinca arsizsa inanin çaresiz kaliyosunuz ilk hamileligim bide daha bebek algisi bile yeni yeni gelmeye basladi bide bunlar ustune cok kotubir durumNasil rahat oluyorlar ya. Ben de hamileligim suresince annemle kayinvalidemin yardimini aldim. Mide bulantim doneminde annem bakti, sonraki yatakda kalmam gerekiyordu kayinvalidem. Bir aydir annem bakiyor yarin kayinvalidem gelicek. Ama gelince de elimi hiçbir işe degdirmez. Şu an son haftalardayim ve agrilarim artti yemegi bile yatagima getiriyorlar. Yani kalacaksa bari gerçekten yardimi dokunsun. Akşama kadar aç neden tutuyor sizi? Hatta ben kayinvalideme şunu pişirirmisin diyince oyle hevesle yapiyor ki. Allah razi olsun. Siz de yan gelip yatin. Madem çocuk duşer diye korkuyor. Yemekten yemege kalkin. Sonra gidin odanizda kitap okuyun, dizi izleyin nebileyim. Ama iş yapmayin. Istemiyorsaniz çok muhattap olmayin. Kayinpederiniz bari gitsin evine yemekden yemege gelirse gelsin ama sonra gitsin. Ya da aksam yemegi sonrasi ikisi de gitsin. Bari akşamlari eşinle başbaşa ol. Annem kalinca çoğu zaman akşam yemeginden sonra giderdi. Kayinvalidem çok uzaktan geldigi için gidemez tabi. Kayinpederim de hiç ortalikda dolaşmazdi. Tam tersi kaldigi surede odaya girer kapiyi da kapatirdi ki ben rahatsiz olmiyim.
Hamileyim ve yarin kosu yarisim var (doktor onayli ve destekli) ne bebek dusmesi neler yasaniyor o evdeGörüyo ama ayağa kalkmamı istemiyor ilk hamileligim annesi surekli her seyde bebek düşer diye korkutuyor bizi
Çok iyi anliyorum. Burda hatta bir konuya yorun yazmişdim. Kayinvalidem bana çok iyi baksa da artik eşimle baş başa kalmak istiyorum. Depresyondayim diye. Yani hamilelikde insan daha bi sakinligi, huzuru istiyor. O yuzden sizi çok çok iyi anliyorum. Sadece şu an ben bir bardak su almakdan aciz durumdayim o yuzden çok işime yariyor gelmelerim sizin durumunuz boyle diyilse eşinizle konuşun bir orta yol bulunOturma odasini ve tvyi birakip gitmiyorlar baska odaya bende nefes alsam soylecek cok seyim var ama malesef artik kelimeler kifayetsiz kalıyor kötü yorum yapanlar da haklılar normalde elestiriyi sevmem ama gerçekten haklilar o uzulmesim bu uzulmesin kendimi yiprattim en onemlisi bebegim ama bi insan da laftan anlamyinca arsizsa inanin çaresiz kaliyosunuz ilk hamileligim bide daha bebek algisi bile yeni yeni gelmeye basladi bide bunlar ustune cok kotubir durum