.
kayınvalideme eltime gelin gidiyorum ama kocamda olcak....
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.
banlanıcama bantlanim daha iyi ablacım eyvahedigeldismile![]()
olumunekankayizsmilebencede git pazar aliserisini yap mapustan kurtar yerimseniben
:lepi:yok o başlık olmazdı...
kedicik bunlar sanirsam asiret, gerci nisanlisi afyonluymus, belki kökenleri doguludur
neyse söylmek istedigim
bu ailede kadinlarin söz hakki YOK, o elti ben istemiyorum desede, kadincagizin agizinin payini vermistirler
not aldım ablacım
he wallaha daha iyi sen pazarına git şimdibanada 2 kilo domates lütfen yerimseniben
Konu sahibi acilen konuyu kapatmak istiyormuş pehh![]()
delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
evlensin, en fazla üc ay sonra bu tür basliklarla fakat farkli bir nickle kelami görürüz burda emin olun
ya ben konuyu niye açtım sadece paylaşmak istedim yazdım belkide rahatladım. yorumlarınızın çoğu ayrıl böyle imkansız falan oldu hatta dalga geçildi alay konumuna getirildi yine de konumu kapatmadım tüm yorumları okudum genelde herkez hemfikir. inanın bende zor olacağının ve bu durumun istisnalar içinde olduğunu biliyorum elimden gelen yok anlayın seviyorum onunda sevdiğine eminim. ewt evliliğim ilk yıllarında özgür olamayacağım deli gibi bunu da göze alıyorum. bakın ben de kendime kızıyorum dediğiniz gibi belkide gözüm kör olmuştur. inşallah sonu kötü olmaz ben Allaha dua ederken ille o olsun asla bizi kavuştur asla demedim dememde ne olursa olsun hakkımda hayırlısını istedim bindim bi alamete gidiyorum kıyamete......... İnanın evleneyim yada evliliğim almasın burada ben yazacağım pişman mıyım yoksa iyiki mi diyorum. hepsini yazacağım ölmezde sağ kalırsam. böylede mutlu olunuyormu aşk herşeyi yeniyormu..
bizi dinlemez canim bosuna yazmayalim....ama en azindan dikkat etsede hamile falan kalmaz insallah...yoksa daha cok cikmaza girer..
deme öyle baklavacım
sevdiği insan hele karşısındaki adam bunu canından çok seviyorsa mutluluğu bir bebekle pekiştirmeleri lazımsempatiksalakcinni
höh anasının nikahı:1shok:
meşhur konu bumusayfalarca uğruna destanlar yazılan-tatlicadiarzu-toplu ban mekanizmasını devreye sokturan-tatlicadiarzu-
hee bu arada aşkı memnu vakası yaşanmasın o kalabalıktanerde çokluk orda moklukgamyoncuiremsu