kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

kedicik bunlar sanirsam asiret, gerci nisanlisi afyonluymus, belki kökenleri doguludur

neyse söylmek istedigim

bu ailede kadinlarin söz hakki YOK, o elti ben istemiyorum desede, kadincagizin agizinin payini vermistirler

evet kesinlikle katılıyorum ilk cümlene özellikle.
kadınların söz hakkı olsaydı bu şekilde yaşamazlardı zati...
kadınlar herşeye mecbur bırakılıyor bu ailede .yazık çok yazık gerçekten

he wallaha daha iyi sen pazarına git şimdi :1: banada 2 kilo domates lütfen yerimseniben

not aldım ablacım
d_Pocket_PC.gif

kelam kız sende hiç akıl nizan yokmu
dün komşumuza gittik akşam oturmasına bana dediki kendi öz kızıyla bulaşık makinesi yerleştirmesi konusunda tartışmışlar kızı evli ayrı şehirde yaşıyor bu kadında senede bir iki kere gidiyor
aman ne güzel çözüm bulmuşsunuz iki kör aşık elti var ya adama hiç acımaz belki kaynana biraz acırda elin kızı
hem senin çeyizin vardır hiç sermiyceksin ev alana kadar herhalde
çevremde duyduğum en geçinemeyenler eltilerdir kadının evinde şimdi bir düzeni vardır kendine göre sen hep misafir gibi köşede oturucan
sonra demediğin lafı dedi der kimse sana inanmaz surat yapar laf sokar sen hayat güllük gülüstanlık sanıyosun galiba bir sürü atasözü var ev üstüne ev olmaz derler
eltin sana surat yaparsada geilp buralara dert yanma
yok aileyi tanıyomuş gibi burada anlatıyosun yok disiplinlilermiş falan bir ailenin içine girmeden hiç bir şey bilemezsin benim eşimin ailesinin birsürü problemi varmış aralarında ben evlendikten sonra öğrendim bu herkez için böyledir
benim eşimin ailesinde kayınvalide görümceden çok büyük eltimin lafı geçer bir bana laf geçiremedi azarlamak istiyo akıl hocalığı yapmak istiyo şeytan görsün yüzünü aklını başına al derim bir genç kızın kötü olmasını istemem

bizi dinlemez canim bosuna yazmayalim....ama en azindan dikkat etsede hamile falan kalmaz insallah...yoksa daha cok cikmaza girer..

ya ben konuyu niye açtım sadece paylaşmak istedim yazdım belkide rahatladım. yorumlarınızın çoğu ayrıl böyle imkansız falan oldu hatta dalga geçildi alay konumuna getirildi yine de konumu kapatmadım tüm yorumları okudum genelde herkez hemfikir. inanın bende zor olacağının ve bu durumun istisnalar içinde olduğunu biliyorum elimden gelen yok anlayın seviyorum onunda sevdiğine eminim. ewt evliliğim ilk yıllarında özgür olamayacağım deli gibi bunu da göze alıyorum. bakın ben de kendime kızıyorum dediğiniz gibi belkide gözüm kör olmuştur. inşallah sonu kötü olmaz ben Allaha dua ederken ille o olsun asla bizi kavuştur asla demedim dememde ne olursa olsun hakkımda hayırlısını istedim bindim bi alamete gidiyorum kıyamete......... İnanın evleneyim yada evliliğim almasın burada ben yazacağım pişman mıyım yoksa iyiki mi diyorum. hepsini yazacağım ölmezde sağ kalırsam. böylede mutlu olunuyormu aşk herşeyi yeniyormu..

delikafadulden sevgi sevmek...bunlar kelime anlamından öte çok şey barındırır içinde

sen körsün sevgilinin gözü gayet açık

faltaşı misalisempatiksalakcinni

hiç seven insan görmsek duymasak inanacağız yani-tatlicadiarzu-

kıl,tüy problemli konundan karşındaki yaratılmışın nasıl bir sevgiye(!) sahip olduğu apaçık ortada,tabii görebilenedelikafadulden

adam evlenmek seninle ayrı bir hayat kurmak niyetinde değil. niyetini yazamıcam şu ifadeden anlayan anlar nasılsa:jeyyar:

sen bi evlen sonra boşanırsın. hayat kolay ya,evlenmek o sıkıntıları çekmek. her şey çok basit. biz abartıyoruz burada. aldığın darbeleri unutmak 1 saniyeni almayacakdelikafadulden

düşündükçe sıkıntı bastı, bir de yaşamak mı aman Allah'ımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizi dinlemez canim bosuna yazmayalim....ama en azindan dikkat etsede hamile falan kalmaz insallah...yoksa daha cok cikmaza girer..

deme öyle baklavacım

sevdiği insan hele karşısındaki adam bunu canından çok seviyorsa mutluluğu bir bebekle pekiştirmeleri lazımsempatiksalakcinni

deme öyle baklavacım

sevdiği insan hele karşısındaki adam bunu canından çok seviyorsa mutluluğu bir bebekle pekiştirmeleri lazımsempatiksalakcinni

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkis

yaşayıp göreceğim diyorsun illa
yaşa da gör bakalım dünyanın kaç bucak olduğunu
umarım yakında "yardım edin" tarzında konular açman gerekmez.
hoş "biz sana demiştik" lafını duymamak için gerekse de açmazsın ya neyse

höh anasının nikahı:1shok:
meşhur konu bumu:1:sayfalarca uğruna destanlar yazılan-tatlicadiarzu-toplu ban mekanizmasını devreye sokturan-tatlicadiarzu-:1:
hee bu arada aşkı memnu vakası yaşanmasın o kalabalıkta:delphin:nerde çokluk orda moklukgamyoncuiremsu

höh anasının nikahı:1shok:
meşhur konu bumu:1:sayfalarca uğruna destanlar yazılan-tatlicadiarzu-toplu ban mekanizmasını devreye sokturan-tatlicadiarzu-:1:
hee bu arada aşkı memnu vakası yaşanmasın o kalabalıkta:delphin:nerde çokluk orda moklukgamyoncuiremsu

olur mu olur?

ay arkadaş fikrini değiştirmiş..kaynanasının yanına değilde eltisinin yanına gelin gidecekmiş.
ay afedersiniz de .ok ne kaka ne?ikisi de aynı şey..
ben eltinin yerinde olsam kabul etmem..
tam ayrılmışken yeni eltiyle kaynımın kahrını mı çekicem
git sen de otur o zaman kaynana yanında.. ben cezamı doldurdum derdim..
iyi bişeymiş gibi sözlüsü ikna etmiş sadece eltiyle oturmaya..hay allaam yaaa..

benim evime elti olarak gelin gelsen, bütün gün iş yaptırırdım valla..banane gelmeseydin..en son gelen en çok işi yapar..:umursamaz:aklinialirimsmile[

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3/B]

Slm canım bence bu durum normal bir şey değil sen göz göre göre hayatını karartacaksın sakın yapma.Aşk gelip geçer,eşinle anlaşamadıktan sonra birde ailesi ile oturup mutlu olamadıktan sonra böyle evlilik olurmu sakın nişanlınla konuş ya ayrı otururuz yada bu evlilikte senle beraber yürümeye yokum de.Yapamazsın seviyorum işte katlanırım deme o sevgiler kalmaz bırak bir tek dünya nişanlının ekseni etrafında dönmüyor! evlenip mutsuz olup ayrılsan ne olcak?

sevgilini eltinle oturmaya ikna etmeden önce tek oturmaya ikna etseydin daha iyi olmazmıydı :umursamaz:

bir derdim varda sıkca rastlıcaz sana desene hosgeldin

Back
X