Allah razi olsun cevabin icin bir sen anladin beni. Arkadasta boslukta misin demis cok sinir oldum okuyunca... Ben burda kirginligimi anlattim cok buyuk ayrimcilik yapiyor ve bunu belli ediyor uzuluyorum anlaminda. Ki kv en ufak bi saygszzlgm olmadi. Saol cvbin icibKız burda dert yanmıs boşluktamısn yazmak nedir ya amacınız ne dıye onune gelene saldrmak olmus anlamıs deilim !! Üzülmek de haklısnız o sekilde ayrımcılık yaoması dgru deill szide ona gore davranın aramayın gtmeyin yaomayın sofraya dokunmayın b sure kalk yap derse basım agrıyor. Cok fenayım dersin noldu derse ayrımcılıktan hoslanmıyorum dye acıkca soyleyin siz enayi deilisniz
Ne demek canm burası acaip degişik kafa yapısı ınsanlarla dolu sanane banane habire eleştiri yerme baska bsey yapan yok sen kendine ve bebegşne bak sana deger vermeyene sen hic verme taviz verme asla ben ole yapıyorum bana agızlarını ble acamazlar kimseyi tolere efmek zorunda deilsin sen uzulecegine onlar uzulsun kaynanada insallah o gelinden alır alacagını bakalım zaman ne gosterir üzülmeyinBenim kucuk
Allah razi olsun cevabin icin bir sen anladin beni. Arkadasta boslukta misin demis cok sinir oldum okuyunca... Ben burda kirginligimi anlattim cok buyuk ayrimcilik yapiyor ve bunu belli ediyor uzuluyorum anlaminda. Ki kv en ufak bi saygszzlgm olmadi. Saol cvbin icib
Kız şimdilik yaranmaya çalışıyo hele bi evlensin kv yi hergün arayacak soracakmı
Çok gördük öyle ah canımlar cicimler tecrübe ile sabit
Siz finali bekleyin bence
o şimdi daha aileye girmemiş ya, ondan öyle davranıyor.Simdi kiskaniyor musun yazacaksiniz? 4 yillik evliyim benimle nisanliykendahi ilgilenmeyen kaynanam kaynim nisanlandi... Kizla oyle bir ilgileniyorki yok yemek yapam gitme yok kizimlar tatlilar bilmem neler ... Surekli onu aramalar. Msjlarrr. Agzim acik kaldi ben.nisanliylen bir kerebile aramadi. Bu derece ayrimcilik yapmasa bu kadar uzulmezdim. Afedersiniz bi elini opmedigi kaldi kizin ve bunun herkes farkinda. Bu da benim gonlumu.kiriyor gidesim gelmiyor yanina.sizce bu durumda gonul.koyulmaz mi? Kucuk bebegim var buna ragmen yemekten sonra birak yardim etme demez bana... O kiz yer icer gider biral ben yaparim diyo kiza ...
Bırak canım yapsın sen uzak dur en temizi kesin bu kız kaynananın hakkından gelmiştir ondan kıymetlidir deveye diken hesabı sessiz insanı yererler zaten boşver sal gitsinSimdi kiskaniyor musun yazacaksiniz? 4 yillik evliyim benimle nisanliykendahi ilgilenmeyen kaynanam kaynim nisanlandi... Kizla oyle bir ilgileniyorki yok yemek yapam gitme yok kizimlar tatlilar bilmem neler ... Surekli onu aramalar. Msjlarrr. Agzim acik kaldi ben.nisanliylen bir kerebile aramadi. Bu derece ayrimcilik yapmasa bu kadar uzulmezdim. Afedersiniz bi elini opmedigi kaldi kizin ve bunun herkes farkinda. Bu da benim gonlumu.kiriyor gidesim gelmiyor yanina.sizce bu durumda gonul.koyulmaz mi? Kucuk bebegim var buna ragmen yemekten sonra birak yardim etme demez bana... O kiz yer icer gider biral ben yaparim diyo kiza ...
Benim kv de oglan kardesinin gelinine bayilir. Nerdeyse agzina girecek. Bana bile kac kez o gelinin yaninda onun adiyla seslendi... herkesin icinde oyle bozuldum ki... ve en sık beni gorur yani daha cok onla olsa da ondan dili alisti desem. İcimden cikmiyor.Boşveeer... benim kayınvalidem de oğlan kardeşinin gelinlerine "bayılır" ....üstelik iki yigeninin her bir eşine bayılıyor...adamlar boşanıp tekrar evleniyor yeni eşlerine de bayiliyorBir kendi gelinlerini sevemedi
Buda oyle herkese eltimin ismiyle sesleniyio:)Benim kv de oglan kardesinin gelinine bayilir. Nerdeyse agzina girecek. Bana bile kac kez o gelinin yaninda onun adiyla seslendi... herkesin icinde oyle bozuldum ki... ve en sık beni gorur yani daha cok onla olsa da ondan dili alisti desem. İcimden cikmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?