Kayinvalidemin gelin ayrimciligi?

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Simdi kiskaniyor musun yazacaksiniz? 4 yillik evliyim benimle nisanliykendahi ilgilenmeyen kaynanam kaynim nisanlandi... Kizla oyle bir ilgileniyorki yok yemek yapam gitme yok kizimlar tatlilar bilmem neler ... Surekli onu aramalar. Msjlarrr. Agzim acik kaldi ben.nisanliylen bir kerebile aramadi. Bu derece ayrimcilik yapmasa bu kadar uzulmezdim. Afedersiniz bi elini opmedigi kaldi kizin ve bunun herkes farkinda. Bu da benim gonlumu.kiriyor gidesim gelmiyor yanina.sizce bu durumda gonul.koyulmaz mi? Kucuk bebegim var buna ragmen yemekten sonra birak yardim etme demez bana... O kiz yer icer gider biral ben yaparim diyo kiza ...

Kız burda dert yanmıs boşluktamısn yazmak nedir ya amacınız ne dıye onune gelene saldrmak olmus anlamıs deilim !! Üzülmek de haklısnız o sekilde ayrımcılık yaoması dgru deill szide ona gore davranın aramayın gtmeyin yaomayın sofraya dokunmayın b sure kalk yap derse basım agrıyor. Cok fenayım dersin noldu derse ayrımcılıktan hoslanmıyorum dye acıkca soyleyin siz enayi deilisniz

Benim kucuk
Allah razi olsun cevabin icin bir sen anladin beni. Arkadasta boslukta misin demis cok sinir oldum okuyunca... Ben burda kirginligimi anlattim cok buyuk ayrimcilik yapiyor ve bunu belli ediyor uzuluyorum anlaminda. Ki kv en ufak bi saygszzlgm olmadi. Saol cvbin icib

Ne demek canm burası acaip degişik kafa yapısı ınsanlarla dolu sanane banane habire eleştiri yerme baska bsey yapan yok sen kendine ve bebegşne bak sana deger vermeyene sen hic verme taviz verme asla ben ole yapıyorum bana agızlarını ble acamazlar kimseyi tolere efmek zorunda deilsin sen uzulecegine onlar uzulsun kaynanada insallah o gelinden alır alacagını bakalım zaman ne gosterir üzülmeyin

Kız şimdilik yaranmaya çalışıyo hele bi evlensin kv yi hergün arayacak soracakmı
Çok gördük öyle ah canımlar cicimler tecrübe ile sabit
Siz finali bekleyin bence

Kesinlikle oyle. Kaynanam bayilirdi eltime. Beni yok saydi gelin gelirken. Ama onun herseyini aldi kendi kizini evlendiriyo gibi :) kasigina kadar aldi. Ben herseyimi kendim yaptim. 1 sene sonra cocuk dogurdu hanim kizimiz kaynanamin kucagina bile vermedi. 2 gunde bir arayan sessiz sakin dedikleri kiz dilini fena cikardi :) sonra kaynanacim bi gun aradi beni aglayarak bana dedi ki sen hep konusuyordun o yuzden senin laflarin batmiyordu ama onun sessiz kalip sonradan dilini acmasi batiyor bana. Torunumu kucagima bile vermedi dedii :) gec akillandi ama olsun haketti Kiza hala zit dustugunde senin oturdugun koltuktan kullandigin catalina kadar ben aldim haddini bil falan der. Sarmas dolaslardi simdi tabiri caizse kedi kopek gibiler

o şimdi daha aileye girmemiş ya, ondan öyle davranıyor.
tabiri caizse köprüyü geçene kadar.
benimkileri görseniz nisanliyken ayaklarımı öpecek insanlar, evlendikten sonra ağzıma ş.ctilar.
o yüzden hiç şaşırmıyorum böyle şeylere.

bence beraber olduğunuz ortamlarda baktınız ona otur ben yaparım diyor, siz de oturun.

Bırak canım yapsın sen uzak dur en temizi kesin bu kız kaynananın hakkından gelmiştir ondan kıymetlidir deveye diken hesabı sessiz insanı yererler zaten boşver sal gitsin

Amaan iş resmiyete dökülünce ona da kaynanalık yapar nasılsa Eltim yok,kaynım da yok ama kıskanmazdım olsaydı da.

Hiç çaktırma bir şey “aaaa etkisini kıskandı” demesinler eltinde yanlış anlar.
Belki enerjisi tutmuştur diyeceğim ama sen yine de sırtını daya izlemeye başla

Boşverin bence kafanıza takmamayı öğrenin yoksa hep üzülen siz olursunuz.bazı anne babalar bile ayrımcılık yapıyor yani.siz ilerde kendi gelinlerinize damatlarınıza yapmazsınız.

Benim kv de oglan kardesinin gelinine bayilir. Nerdeyse agzina girecek. Bana bile kac kez o gelinin yaninda onun adiyla seslendi... herkesin icinde oyle bozuldum ki... ve en sık beni gorur yani daha cok onla olsa da ondan dili alisti desem. İcimden cikmiyor.

Buda oyle herkese eltimin ismiyle sesleniyio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…