Kayinvalidemin gelin ayrimciligi?

Kıskanmak değil bu, kime yapılsa gönül koyar tabii ama mesafenizi koruyarak umursamamaya çalışın. Kim kiminle iyi olmak istiyorsa olsun.

Buda oyle herkese eltimin ismiyle sesleniyio:)
Hic umursama simdi cicim aylari. Evlensinler o zaman duzene girer. Kiskanmissin diyenleri bosver ben seni anliyorum adaletsiz davranmaktir bu. Tamam onu daha cok sevmis olabilir ama adaleti elden birakmamali..

Ben huzursuz ortamlardan rahatsızlık duyuyorum aman iyi anlassinlar tartusmasinlar. Kv de bana normal olsun çok çok sevip ilgilenmesine gerek yok beni eşim sevsin saysin .

Ne cikari var bu kizda kiz tarafi zenginmi?yada kiz calisiyomu?vardr bi cikari

Onun derdi de evlendikten sonra başlar kv evimden çıkmıyor diye boşver mesafe en güzeli bu samimiyetle herşeyine karışmaya başlar o kızın yakında zaten

Ben 4 gelin içinde en sevileniyim başından beri. Kv(vefat etti) de kp de tanştığımız günden beri beni ayrı sevdiler özel ilgilendiler hep. Evlilikte de değişen bişey olmadı. Ama siz böyle anlatınca bi tuhaf oldum. İnşallah diğer eltiler de benim için böyle düşünmemiştir.

Acaba ailesi olmayan biriyle mi evlenmek lazımdı günlerdir kaynana görümce derdi gırla gidiyor

Öyle galiba. Benim ailem yok yani nişanlımin KV/KP derdi yok AMA kendi ailem olmadığı icin onun ailesini hoştutma gibi bir derdimde yok.
Yani, eşimin annesine altdan alım oda benim annemin nazini cekiyor diye bir denge olmuyor

Ailem var hemde herseyimde yanımdalar esiminde bi ailesi var ama benim için yoklar. Eşimde ailemi hoş tutmalı bence çünkü ailem eşimi hoş tutar zaten.

Bende olsam sizin gibi çok alınırdım çok ayıp ediyo kaynananiz siz bi şey yapamazsınız onun düşünceli olmasi lazim şimdi yanına gitmeseniz daha çok uzaklaşır bence

Yalnız değilsin. Aynı durum bende de mevcut. Birçok kayınvalide yapıyor bunu. Canını sıkma. Huzurunu bozma. Eşine çocuğuna bak.

Belki onu seviyordur. Kaynana ilgisini napacaksiniz Cok lazim degil
Bence

Olabilir kıskanmış olabilirsin. Bence ister istemez herkesi rahatsız eder yaşadıgın durum. Ama ben senin yerinde olsam içimde yaşar belli etmezdim. Boşvermeyi dene yapabilirsen

Fırsat bu fırsat gereken mesafeyi koymalısınız bence.kıskanmak ta gayet normal kim olsa bu şekilde hissederdi

Bana eli hep bomboş gelen kv buradan giderken kızıma sürpriz yapacağım diye hediyelerle geri döner diğer gelinine. Ben takmıyorum aman iyi olsunlar da bana bulaşmasınlar.
Ama şöyle birşey oluryor; değer veresim gelmiyor vurdumduymaz oluyorum elim bomboş gidiyorum bilerek çünkü içimden gelmiyor. Bu kıskançlık değil ancak farklı birşey kimse ayrımcılığa maruz kalmak istemez

Gelin ayrımına gelene kadar oo evlat ayrımı yapıyor bizimkiler umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…