Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar kayinvalidemle dun gece otururken set bi cikis yaptim ve kadin cok uzuldu.. simdi nasil gonlunu alabilirim diye dusunuyorum cicek falan mi gotursem yada daha iyi bi fikri olan varmi ? lutfen yardim edin icim hic rahat degil kayinvalidemi cok seviyorum..
arkadaslar kayinvalidemle dun gece otururken set bi cikis yaptim ve kadin cok uzuldu.. simdi nasil gonlunu alabilirim diye dusunuyorum cicek falan mi gotursem yada daha iyi bi fikri olan varmi ? lutfen yardim edin icim hic rahat degil kayinvalidemi cok seviyorum..
Konu ne bilmiyorum ama zaten içten bi özrü dilesen elini öpsen anne hatalıydım kafama taktım hiç huzurlu değilim affet beni desen zaten kayınvaliden seni affeder.Öyle bi insan olmasaydı zaten sende onu sevmezdin.
Takma kafana canım git bi özür dile hallolur herşey