Kayınvalidemin hediye yüzügü

ben beğendim çok hoş bir yüzük güle güle kullan canım.
ama gerçekten şanslısın ben ne yüzüğü çorap aldığını bile görmedim hee doğum yapınca ne takar sanırım bebeğe çeyrek:1:

Güzel canım beğendim ::benimde kaynanm almıştı yüzük takarım hala güle güle kullan :)

Son düzenleme:
kayınvalideniz çok büyük bir hoşluk yapmış bence.
yüzügün koleksiyondaki adı "annem ve ben ". yüzügün manevi anlamı benim cok hosuma gitti sahsen.
güle güle kullanın , kayınvalideniz çok düsünceli bir bayanmıs bence.
bir iki takarsınız, cok rahatsız olursanız montürünü degistiriverirsiniz.

adını biliyordum yüzügün benim de hoşuma gitmişti:34:

yüzügü pek begenmedim fikrinizi almak istedim hemde
bu konuyu açacak bir yer bulamadım eşimin ailesi ile ilgili oldugu için buraya açtım:9::9::9:

kızım buldunda bunuyon heralde ..çok güzel bencede .sakın değiştireyim deme..bak başkaları çorap bile görmedim diyor..çok şanslısın..kıymetini bil ben öyle bir kaynanam olsa ayaklarını yıkarım beee...

:60::60::60::60:
e o da bi ihtimal tabii; kayınvalideye yüzük iade edilir KK da beğenmediler al sen kullan ..
o potansiyeli gördüm :))))))))

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Takı ve mücevherler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açalım.

güzel güzel helal olsun k. validene.ben beğendim düşünmesi bile güzel.
ben doğumumda bırak altını falan iğnesini bile görmedim
bu seferki doğumda da görmiycem büyük ihtimal.
bebeklerime de hiçbirşey yapmadı.ööle elini kolunu sallaya sallaya geldi.durumu da gayet iyidir yani.yapmayınca yapmıyorlar bazıları ne yazık ki.
güle güle kullan:71:

Son düzenleme:
güzel güzel helal olsun k. validene.ben beğendim düşünmesi bile güzel.
ben doğumumda bırak altını falan iğnesini bile görmedim
bu seferki doğumda da görmiycem büyük ihtimal.
bebeklerime de hiçbirşey yapmadı.ööle elini kolunu sallaya sallaya geldi.durumu da gayet iyidir yani.yapmayınca yapmıyorlar bazıları ne yazık ki.
güle güle kullan:71:

benim eşimin ailesi aldi bebegin bütün ihtiyaçlarını dogum için memlekete gittigimde herşey hazırdı beşikten bebek arabasına kadar tabi kıyafetler de dahil :16::16: allah razı olsun ellerinden geleni yaparlar :42::42:

işte örnek bir kayınvalide :nazar::nazar::nazar:çok düşünceli valla huzurunuz daim olsun çok beğendim güle güle tak canım:71:

vay be ne kaynanalar var.. değerini bilin. :31:
yüzük de güzelmiş bu arada.. güle güle giy :)

Back
X