Kayınvalidemin hediye yüzügü

AAA Allah muhabettinizi arttırsın. bence çok zarif bir hediye. ve doğum gününüzü hatırlaması size jest yapması çok güzel bir çok kayınvalide yapmaz.şanslısnız beğenmesenizde takın bence.

AAA Allah muhabettinizi arttırsın. bence çok zarif bir hediye. ve doğum gününüzü hatırlaması size jest yapması çok güzel bir çok kayınvalide yapmaz.şanslısnız beğenmesenizde takın bence.

kızlar dogum günü degil yaa:9::9::9: dogum hediyesi yani çocuk dogurdugum için :60::60::60:

:) anladım ozaman sen bilirsin:24:

çok hoş bir yüzük. kaynanan çok düşünceliymiş. canım kaynanacığım da bana sözümde 60 yaşında bir kadının takacağı bir yüzük getirmişti :1: üstüne üstlük parmağımdan düşüyordu. takmadım zaten. benim de doğumuma az kaldı. ormantik eşimden bir hediye bekliyorum. gerçi doğumgünümü 1 hafta önceden hatırlayıp yine de hediye almayan bi adamdan ne diye bişey bekliyorsam. doğumgünümde ve doğumda bişey almasın bakalım kıyameti koparmıyor muyum :47:

ben çok beğendim kayınvalideniz hem zevkli hemde düşünceli tüm kaynanalara örnek olsun

biri beni çimdiklesinnn benim okuduklarım gerçekmi acaba :9::9::9: demek böyleleride varmıs he vay beee!!!
hediyenin iyisi kötüsü ucuzu pahalısı olmaz manevi değerini düşün seni ne kadar yüceltmişti sana ne kadar değer vermişki sana böyle bir hediye almaya kalkmıs ayrıca yüzüğün adıda çok güzelmiş kayınvaliden nereli canım ....
ben ağzımla istedim almadılar kızzz en son düğünde taktıkları takı işde :):):):51::51:

yüzük güzel daha öncede yapıyor muydu böyle jestler yoksa bebişemi özel. yanlış anlamadıysam doğum hediyesiymiş. eger öyleyse bebek doğdumu ki? doğduysa ve onada bişey taktıysa tadından yinmez o kaynana valla.

oglum iki yaşında canım tabi onada taktılar birşeyler bu benim hediyem:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kayınvalideniz 2 yıl sonramı doğum hediyesi bu yüzüğü aldı .2 yıl önce aldıysa şimdi güzelmi diye sormak aklınıza nerden geldi.Hediye hediyedir güzelliğini sorgulamakda hoş olmasa gerek derim ben kendi fikrimce.

Kayınvalideniz 2 yıl sonramı doğum hediyesi bu yüzüğü aldı .2 yıl önce aldıysa şimdi güzelmi diye sormak aklınıza nerden geldi.Hediye hediyedir güzelliğini sorgulamakda hoş olmasa gerek derim ben kendi fikrimce.

tabi ki iki yıl önce alınmış bir hediye canım :9:.yeni aklıma geldi paylaşmak istedim :97: ne var ki bunda :97:

güle güle kullanın bence güzel beğendim ben :87:

Back
X