- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.014
- 133
HahahahahhaSana alacaksa bence sinirlendir![]()

Yoksa ben sinirlendirince felç geçiriyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahahhaSana alacaksa bence sinirlendir![]()
Yahu her zaman iyi olacaz diye bi kural mı varAy uzuldum kvdeye![]()
Ilk kez bir kvdeye uzuldumYahu her zaman iyi olacaz diye bi kural mı varüzülme onlarda tuzu biberi
![]()
Kayinvalide ile kayinpeder ayni annemle babam gibiymişHayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz
Ben direk konuya geçeyim
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor.
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizceKayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi
Ama baya da güldüm kızlar
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Tövbe estttrIlk kez bir kvdeye uzuldum
Buda ayri garip
Ama soyle kvde nasip olmadi bence kendime uzulem![]()
ceyrek haric kalani altin mi eminmisiniz bileklik imitasyonlari 50 lira cunkuHayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz
Ben direk konuya geçeyim
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor.
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizceKayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi
Ama baya da güldüm kızlar
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Dur yarın eşime vereyim al babana götür diye bakalım sonu ne olacak. Gaza geldim büyük topa giriyorum inşallah almaz kayınpederimKayinvalide ile kayinpeder ayni annemle babam gibiymiş
Annemde böyle yapar hep babam da çildirirdi
Kayinpederin de kötü niyeti yoktur isterken sinirle demiştir bence
Yerinizde olsam verirdim yine de.
Kız yok altın eşim de bir dönem sarraflık yapmıştı oda baktı bende anlarım ki zaten kayınvalidem asla imitasyon alacak birisi değil kadın para harcayacağım diye gözü düşüyorceyrek haric kalani altin mi eminmisiniz bileklik imitasyonlari 50 lira cunku
vay be helal ozamanKız yok altın eşim de bir dönem sarraflık yapmıştı oda baktı bende anlarım ki zaten kayınvalidem asla imitasyon alacak birisi değil kadın para harcayacağım diye gözü düşüyor![]()
Yok y’a burdaki tek kotu kpderiniz cimri adamTövbe estttrkendimi samanyolunun kötü gelinleri gibi hissettim yaa
![]()
Babam almazdi ,olmus bir kere ya benim sinirimi bilmiyor musunuz diye gülerek azarlardiDur yarın eşime vereyim al babana götür diye bakalım sonu ne olacak. Gaza geldim büyük topa giriyorum inşallah almaz kayınpederim![]()
Yok benim kayınpeder büyük oynar. Aldığımız mülkümüze ortak olmak ister, diğer oğlunu ortak etmek ister... benden 160 gram altın isterr.... öyle yaniYok y’a burdaki tek kotu kpderiniz cimri adam
alinmis hediye neden geri verilsin ki sacma
Ayy benimki olsa elimdekini yolar![]()
benimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyorYok y’a burdaki tek kotu kpderiniz cimri adam
alinmis hediye neden geri verilsin ki sacma
Ayy benimki olsa elimdekini yolar![]()
Oyle adama boyle kadin ilahi adalet jajjajaj sinir oldum vallaYok benim kayınpeder büyük oynar. Aldığımız mülkümüze ortak olmak ister, diğer oğlunu ortak etmek ister... benden 160 gram altın isterr.... öyle yani![]()
Gasp, çalmak ...Kpnin gönülsüz olması, bir nevi gasp oldugundan bileklik iade edilmeli. Karısı kocasının parasını çalmış da geline vermiş gibi. Bilekliği yollayıp borç olan çeyrek ve kırk gramı ne zaman verecekleri sorulabilir
Yok size demedim, KV için dedimGasp, çalmak ...
Ay bismillahirrahmanirrahimmmm. Kendimi çok kötü hissettirdiniz yaa. Ne kadar resmî ve ne kadar ağır kelimeler. Korktum vallahi![]()
Ah kaderdasimbenimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyor
elinden 50 bin lira alip sanki ginlunden geciyormus gibi millete gostere gostere 50 lira verse ne olur![]()
Bu gece kendimi ibadete verip almaması için dua edeceğimBabam almazdi ,olmus bir kere ya benim sinirimi bilmiyor musunuz diye gülerek azarlardi
Bakalim sizin kayinpeder ne yapacak![]()