Kayınvalidemin hediyesi 😂

Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz ☺️
Ben direk konuya geçeyim 😂
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee😂😂
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor. 😂
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizce 🤷🏻‍♀️ Kayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi😂
Ama baya da güldüm kızlar🤓😅
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Kayinvalide ile kayinpeder ayni annemle babam gibiymiş 😅
Annemde böyle yapar hep babam da çildirirdi 😅
Kayinpederin de kötü niyeti yoktur isterken sinirle demiştir bence 😬
Yerinizde olsam verirdim yine de.

Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz ☺️
Ben direk konuya geçeyim 😂
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee😂😂
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor. 😂
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizce 🤷🏻‍♀️ Kayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi😂
Ama baya da güldüm kızlar🤓😅
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
ceyrek haric kalani altin mi eminmisiniz bileklik imitasyonlari 50 lira cunku

Kayinvalide ile kayinpeder ayni annemle babam gibiymiş 😅
Annemde böyle yapar hep babam da çildirirdi 😅
Kayinpederin de kötü niyeti yoktur isterken sinirle demiştir bence 😬
Yerinizde olsam verirdim yine de.
Dur yarın eşime vereyim al babana götür diye bakalım sonu ne olacak. Gaza geldim büyük topa giriyorum inşallah almaz kayınpederim 😅😅😅

Dur yarın eşime vereyim al babana götür diye bakalım sonu ne olacak. Gaza geldim büyük topa giriyorum inşallah almaz kayınpederim 😅😅😅
Babam almazdi ,olmus bir kere ya benim sinirimi bilmiyor musunuz diye gülerek azarlardi 😅
Bakalim sizin kayinpeder ne yapacak 😬

Kpnin gönülsüz olması, bir nevi gasp oldugundan bileklik iade edilmeli. Karısı kocasının parasını çalmış da geline vermiş gibi. Bilekliği yollayıp borç olan çeyrek ve kırk gramı ne zaman verecekleri sorulabilir

Yok y’a burdaki tek kotu kpderiniz cimri adam 😅
alinmis hediye neden geri verilsin ki sacma
Ayy benimki olsa elimdekini yolar 😌
Yok benim kayınpeder büyük oynar. Aldığımız mülkümüze ortak olmak ister, diğer oğlunu ortak etmek ister... benden 160 gram altın isterr.... öyle yani🤷🏻‍♀️

Yok y’a burdaki tek kotu kpderiniz cimri adam 😅
alinmis hediye neden geri verilsin ki sacma
Ayy benimki olsa elimdekini yolar 😌
benimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyor

elinden 50 bin lira alip sanki ginlunden geciyormus gibi millete gostere gostere 50 lira verse ne olur :D

Kpnin gönülsüz olması, bir nevi gasp oldugundan bileklik iade edilmeli. Karısı kocasının parasını çalmış da geline vermiş gibi. Bilekliği yollayıp borç olan çeyrek ve kırk gramı ne zaman verecekleri sorulabilir
Gasp, çalmak ... 😳😳
Ay bismillahirrahmanirrahimmmm. Kendimi çok kötü hissettirdiniz yaa. Ne kadar resmî ve ne kadar ağır kelimeler. Korktum vallahi 🤭

benimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyor

elinden 50 bin lira alip sanki ginlunden geciyormus gibi millete gostere gostere 50 lira verse ne olur :KK70:
Ah kaderdasim 🥲benimki bizi zengin goruyor bizden alip diger ogluna yedirmeye calisiyor
Ama disaridan baksan tek vari yogu biziz oyle fedakar cefakar 😬

Back
X