- 8 Nisan 2017
- 57.175
- 303.171
- 698
benimkinin bir lafo var "terazi mizan gibi hic ayirmam sizi "Ah kaderdasimbenimki bizi zengin goruyor bizden alip diger ogluna yedirmeye calisiyor
Ama disaridan baksan tek vari yogu biziz oyle fedakar cefakar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkinin bir lafo var "terazi mizan gibi hic ayirmam sizi "Ah kaderdasimbenimki bizi zengin goruyor bizden alip diger ogluna yedirmeye calisiyor
Kız benimkiler de öyleeee vallahi bakAh kaderdasimbenimki bizi zengin goruyor bizden alip diger ogluna yedirmeye calisiyor
Ben de sizin için dua edecegimBu gece kendimi ibadete verip almaması için dua edeceğim![]()
Jajajaahha Aynen ayni Ayirmadigi buysa ayirsa demekki ne olurbenimkinin bir lafo var "terazi mizan gibi hic ayirmam sizi "Allahim terazi terazi olduguna pisman olur kaynanamin agzindan bu lafi dusa
Allah seni emiibenimkinin bir lafo var "terazi mizan gibi hic ayirmam sizi "Allahim terazi terazi olduguna pisman olur kaynanamin agzindan bu lafi dusa
Her ailede bir gariban oluyor o biziz demektirKız benimkiler de öyleeee vallahi bakeşimle aldığımız mülklere diğer kaynımın da ortak olmaları için az talepte bulunmadılar
hele ki kayınpederim
![]()
Ay bende bi an dedim ne oluyorYok size demedim, KV için dedim
Bende hep bu cümleyi kurarım her ailede bi kurban vardır. Bizimkinde eşim mesela netHer ailede bir gariban oluyor o biziz demektir![]()
Benim kayinvalide, bizden alir, yine vermez ama vermiş gibi anlatirbenimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyor
elinden 50 bin lira alip sanki ginlunden geciyormus gibi millete gostere gostere 50 lira verse ne olur![]()
Bende uyandırdığı his bu oldu, doğru yanlış bilemem. Mesela düğünden önce eşim benden borç istedi babasına vermek için. Ben de babası ay başında geri verir diye düşünüp verdim. Çünkü o para çeyiz almak için ayirdigim bir meblağ idi. Sonra eşimden borç çeyrek istedi. Bir yıl geçti hiçbirini vermedi. Bu süreçte maddi yardım da yapıyordu eşim onlara. Ama ihtiyaç sahibi değiller, bizimki cici evlat olmaya çalışıyordu sadece. Neyse bir yıl sonra yine para isteyince eşime dedim ki daha önce benden borç verdiklerin geri gelmedi. O da dedi ki biz onları babamla aramizda hallettik. Ben razı olmadigimi her fırsatta söylüyorum ama umursayan yok. Bu bir gasp mesela. O yüzden haram zıkkım olsun diyorumAy bende bi an dedim ne oluyor![]()
Hahahhahaha benimki borç alırsa kesin verir.Benim kayinvalide, bizden alir, yine vermez ama vermiş gibi anlatir
En kötüsü bu bak, elde verilen bir sey de yok ama herkes verdi saniyor , reklamini çok güzel yapiyor![]()
bende bir yengeye eltimle bizi ayiriyor ayrimcilik yaoiyor dddimBenim kayinvalide, bizden alir, yine vermez ama vermiş gibi anlatir
En kötüsü bu bak, elde verilen bir sey de yok ama herkes verdi saniyor , reklamini çok güzel yapiyor![]()
Çok haklısınız cidden. Sizden helallik alınması gerekir sizinle hesaplaşılması gerekir.Bende uyandırdığı his bu oldu, doğru yanlış bilemem. Mesela düğünden önce eşim benden borç istedi babasına vermek için. Ben de babası ay başında geri verir diye düşünüp verdim. Çünkü o para çeyiz almak için ayirdigim bir meblağ idi. Sonra eşimden borç çeyrek istedi. Bir yıl geçti hiçbirini vermedi. Bu süreçte maddi yardım da yapıyordu eşim onlara. Ama ihtiyaç sahibi değiller, bizimki cici evlat olmaya çalışıyordu sadece. Neyse bir yıl sonra yine para isteyince eşime dedim ki daha önce benden borç verdiklerin geri gelmedi. O da dedi ki biz onları babamla aramizda hallettik. Ben razı olmadigimi her fırsatta söylüyorum ama umursayan yok. Bu bir gasp mesela. O yüzden haram zıkkım olsun diyorum
Kız senin kaynana fenaaaaaabende bir yengeye eltimle bizi ayiriyor ayrimcilik yaoiyor dddim
iki ay sonra hem eltime hem bana cerceveli altin yapmis getirdi
bende esime dedim beni yalanci cikarmak icin yapiyor (cunku o yengelrr bana geldiginde altini o yengeye verdi sen tak minige dedi )
esimdr sana ne yapsa yaranamazlar dedi![]()
benjm kaynananin yanjna seytan ugrayamaz onu bile ters kepce getirirKız senin kaynana fenaaaaaa
Nasıl akıl etmiş şuna bak ya
Birde özellikle o yengeyi ayarlayıp sen tak miniğe![]()
Ben de şaşıyorum insanlar nasıl bu kadar yürekliler, hiç mi ahiretten korkmuyorlar diyeÇok haklısınız cidden. Sizden helallik alınması gerekir sizinle hesaplaşılması gerekir.
Kayınpederimin de şu an bana vereceği 40 gram altını asla vermiyor bende helal etmiyorum doğrusu. Çünkü unutturmaya çalışıyor. Bana dese ki kızım yavrum onu veremeyeceğim helalleşelim, helali hoş olsun baba derim ama üstüne yatılmaya çalışılması beni çok üzüle aynı zamanda da sinirlendiriyor.
Anlattığına göre öyle gibiiibenjm kaynananin yanjna seytan ugrayamaz onu bile ters kepce getirir![]()
Kayınpederim kendi aklınca eşime ve kaynıma yan gelir için bi iş kurmaya çalışıyor ondan dolayı da 40 gramı vermeyi düşünmüyor. Ama benim anlamadığım eşimin değil benim altınlarımdı ordan onu hesaplaması yanlış diye düşünüyorum. Çünkü benden borç isterken ben seni bilirim sana aynı şekilde borcumu ödeyeceğim demişti.Ben de şaşıyorum insanlar nasıl bu kadar yürekliler, hiç mi ahiretten korkmuyorlar diye
Belki verecektirKayınpederim kendi aklınca eşime ve kaynıma yan gelir için bi iş kurmaya çalışıyor ondan dolayı da 40 gramı vermeyi düşünmüyor. Ama benim anlamadığım eşimin değil benim altınlarımdı ordan onu hesaplaması yanlış diye düşünüyorum. Çünkü benden borç isterken ben seni bilirim sana aynı şekilde borcumu ödeyeceğim demişti.