Kayınvalidemin hediyesi 😂

Ah kaderdasim 🥲benimki bizi zengin goruyor bizden alip diger ogluna yedirmeye calisiyor
Ama disaridan baksan tek vari yogu biziz oyle fedakar cefakar 😬
benimkinin bir lafo var "terazi mizan gibi hic ayirmam sizi " :D Allahim terazi terazi olduguna pisman olur kaynanamin agzindan bu lafi dusa

Ah kaderdasim 🥲benimki bizi zengin goruyor bizden alip diger ogluna yedirmeye calisiyor
Ama disaridan baksan tek vari yogu biziz oyle fedakar cefakar 😬
Kız benimkiler de öyleeee vallahi bak🤓 eşimle aldığımız mülklere diğer kaynımın da ortak olmaları için az talepte bulunmadılar 😂 hele ki kayınpederim 🤭

benimki gölü aldi elimden damlatiyor goren duyanda kaynanandan daha ne istiyorsun diyor

elinden 50 bin lira alip sanki ginlunden geciyormus gibi millete gostere gostere 50 lira verse ne olur :KK70:
Benim kayinvalide, bizden alir, yine vermez ama vermiş gibi anlatir 😅
En kötüsü bu bak, elde verilen bir sey de yok ama herkes verdi saniyor , reklamini çok güzel yapiyor 🤣

Ay bende bi an dedim ne oluyor 🤷🏻‍♀️🤭
Bende uyandırdığı his bu oldu, doğru yanlış bilemem. Mesela düğünden önce eşim benden borç istedi babasına vermek için. Ben de babası ay başında geri verir diye düşünüp verdim. Çünkü o para çeyiz almak için ayirdigim bir meblağ idi. Sonra eşimden borç çeyrek istedi. Bir yıl geçti hiçbirini vermedi. Bu süreçte maddi yardım da yapıyordu eşim onlara. Ama ihtiyaç sahibi değiller, bizimki cici evlat olmaya çalışıyordu sadece. Neyse bir yıl sonra yine para isteyince eşime dedim ki daha önce benden borç verdiklerin geri gelmedi. O da dedi ki biz onları babamla aramizda hallettik. Ben razı olmadigimi her fırsatta söylüyorum ama umursayan yok. Bu bir gasp mesela. O yüzden haram zıkkım olsun diyorum

En kötüsü bu bak, elde verilen bir sey de yok ama herkes verdi saniyor , reklamini çok güzel yapiyor 🤣
Hahahhahaha benimki borç alırsa kesin verir.
Ama mesela birlilte bişey aldık ve ben ödedim onu hep ben aldım der 😂
Seninki daha kötüymüş 😅 borç alsa ve vermese ispatlayamazsın da sen zaten reklam yapılmış herkes öyle sanıyor. Bence siz i noter tutun kendinize. Her şeyi kayda geçsin😂

bende bir yengeye eltimle bizi ayiriyor ayrimcilik yaoiyor dddim

iki ay sonra hem eltime hem bana cerceveli altin yapmis getirdi

bende esime dedim beni yalanci cikarmak icin yapiyor (cunku o yengelrr bana geldiginde altini o yengeye verdi sen tak minige dedi )

esimdr sana ne yapsa yaranamazlar dedi :D

Bende uyandırdığı his bu oldu, doğru yanlış bilemem. Mesela düğünden önce eşim benden borç istedi babasına vermek için. Ben de babası ay başında geri verir diye düşünüp verdim. Çünkü o para çeyiz almak için ayirdigim bir meblağ idi. Sonra eşimden borç çeyrek istedi. Bir yıl geçti hiçbirini vermedi. Bu süreçte maddi yardım da yapıyordu eşim onlara. Ama ihtiyaç sahibi değiller, bizimki cici evlat olmaya çalışıyordu sadece. Neyse bir yıl sonra yine para isteyince eşime dedim ki daha önce benden borç verdiklerin geri gelmedi. O da dedi ki biz onları babamla aramizda hallettik. Ben razı olmadigimi her fırsatta söylüyorum ama umursayan yok. Bu bir gasp mesela. O yüzden haram zıkkım olsun diyorum
Çok haklısınız cidden. Sizden helallik alınması gerekir sizinle hesaplaşılması gerekir.
Kayınpederimin de şu an bana vereceği 40 gram altını asla vermiyor bende helal etmiyorum doğrusu. Çünkü unutturmaya çalışıyor. Bana dese ki kızım yavrum onu veremeyeceğim helalleşelim, helali hoş olsun baba derim ama üstüne yatılmaya çalışılması beni çok üzüle aynı zamanda da sinirlendiriyor.

bende bir yengeye eltimle bizi ayiriyor ayrimcilik yaoiyor dddim

iki ay sonra hem eltime hem bana cerceveli altin yapmis getirdi

bende esime dedim beni yalanci cikarmak icin yapiyor (cunku o yengelrr bana geldiginde altini o yengeye verdi sen tak minige dedi )

esimdr sana ne yapsa yaranamazlar dedi :KK70:
Kız senin kaynana fenaaaaaa 🤭🤭🤭🤭
Nasıl akıl etmiş şuna bak ya😅
Birde özellikle o yengeyi ayarlayıp sen tak miniğe 😅😅😅😅😅

Çok haklısınız cidden. Sizden helallik alınması gerekir sizinle hesaplaşılması gerekir.
Kayınpederimin de şu an bana vereceği 40 gram altını asla vermiyor bende helal etmiyorum doğrusu. Çünkü unutturmaya çalışıyor. Bana dese ki kızım yavrum onu veremeyeceğim helalleşelim, helali hoş olsun baba derim ama üstüne yatılmaya çalışılması beni çok üzüle aynı zamanda da sinirlendiriyor.
Ben de şaşıyorum insanlar nasıl bu kadar yürekliler, hiç mi ahiretten korkmuyorlar diye

benjm kaynananin yanjna seytan ugrayamaz onu bile ters kepce getirir :KK70:
Anlattığına göre öyle gibiii🤭😂
Benimki öyle değildir Allah var, ben onun eli koluyumdur her şeyine koşarım ben hallederim. İnan o misafirde gece sabaha karşı 4 te uyudum. Hazırlık yaptım o saate kadar kvmin evinde. Oda böyle bi jest yapmış sağolsun. Ben aşırı vijdanlıyımdır hemen herşeyi unuturum.

Ben de şaşıyorum insanlar nasıl bu kadar yürekliler, hiç mi ahiretten korkmuyorlar diye
Kayınpederim kendi aklınca eşime ve kaynıma yan gelir için bi iş kurmaya çalışıyor ondan dolayı da 40 gramı vermeyi düşünmüyor. Ama benim anlamadığım eşimin değil benim altınlarımdı ordan onu hesaplaması yanlış diye düşünüyorum. Çünkü benden borç isterken ben seni bilirim sana aynı şekilde borcumu ödeyeceğim demişti.

Kayınpederim kendi aklınca eşime ve kaynıma yan gelir için bi iş kurmaya çalışıyor ondan dolayı da 40 gramı vermeyi düşünmüyor. Ama benim anlamadığım eşimin değil benim altınlarımdı ordan onu hesaplaması yanlış diye düşünüyorum. Çünkü benden borç isterken ben seni bilirim sana aynı şekilde borcumu ödeyeceğim demişti.
Belki verecektir

Back
X