- Konu Sahibi sahtehayat
-
Ama benı bılıyor erkeklerın arasına gırmem zaten sımdye kadarda gıtmedım sokakta falan gorunce konusurm sadece... Belk kend buyu dıye gıttı dıyelım pekı neden samımı olmamı ıstemıyor... Kaynanam genelde bana boyle bırsey demedı sımdıye kadar bu konuda uyarınca sasırdım altında bırsey arıyorum halıyle:26:
Ama benı bılıyor erkeklerın arasına gırmem zaten sımdye kadarda gıtmedım sokakta falan gorunce konusurm sadece... Belk kend buyu dıye gıttı dıyelım pekı neden samımı olmamı ıstemıyor... Kaynanam genelde bana boyle bırsey demedı sımdıye kadar bu konuda uyarınca sasırdım altında bırsey arıyorum halıyle:26:
Merhaba kızlar kafama takılan bir sorun var sizinle paylaşmak istedim... Yan daıremdekı komsularıma kaynvalıdem gıtmemı istemiyor.. Benimde oyle bir niyetm yok zaten ama bastan peşin peşin uyardı beni..Ama kaynanam az once ordaydı ve geneldede gıder yanı hemde evde adamlar olmasına ragmen.. Evde hem gelın damat kaynanana kaynata yasıyor... Kalabalıklar gelen gıdenlerı cok olur... Kaynanamda bu gelını bana cok over bu aradaBana zararlar yok sadece meraklılar o kadar... Anlamadıgım evde damat kaynpeder varken kaynanamn orda ısı ne... Ev kucukk bu arada kutu gıbı kadınların oturacak bı odası yok... Hem kendı gıdıyor hemde benım gıtmemı ıstemiyor... Ben zaten aksam vakti komsuma gıtmem.. Gitsemde evde erkek olmamalı yada samimi olmalıyım g... Kaynanamın bu fikri hakknda sızce ne dusunmeliym... Bana gitme diyen onlara yuz verme dıyen kaynana kendi neden gidiyor dersiniz fikirlerinizi esirgemeyin
belki komşularınızın evi huzurlu bir ortamdır,bozulmasını istemiyodur.
Bu kanıya nasıl vardınız
kolay oldu,stres atıyorum çünkü dediğiniz gibibilmiyorum ya,belki sizi çekiştiriyodur,bilmenizi istemiyodur samimi olmanızı istemiyodur ondan.
kolay oldu,stres atıyorum çünkü dediğiniz gibibilmiyorum ya,belki sizi çekiştiriyodur,bilmenizi istemiyodur samimi olmanızı istemiyodur ondan.
Hahah olabılır yanı stres atmak ayıp bişeymi:89: ama mantıklı geldı dusuncenız bir ihtimal olabilir... Yada dıger arkadasların dedıgı gıb benı dusunuyodur
siz burdadamı karsı karsıyasınız :) allahım ya:) sahtehayat eşin ne derse onu yap eşin ne diyor bu duruma_?
Bu kanıya nasıl vardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?