Kayınvalidemin ince fikirleri..

cnm belki kayınvaliden senden yana yakınmalarını komşuyla yapıyo olblr.. o yüzden görüşüp laf almandan yada birarada gidersenizde komşunun göznde yapmacık durmaktn korkuyor olablr. benm aklıma bunlar geldi. başka bir neden olabilceğini düşünmüyorm. (yakınma derken ... açıklayayaım yanlış anlaşılmasın: yani hani hepimiz kocamızdan sevgilimizden bazn bir arkadşımızdan yakınırız bazen.. o anlamda söyledm.)

Son düzenleme:
anlamadım ayıp olan ne banamı bu konu sahibinemi.. yorumu yazan kişiyemi ??

guniz hanımın tavrndan bahsediyorm sizde merk etmişnz kendisi başka türlü konularda ters tepkiler verdi bol bol bu gece.. sarnm ters gününde.. nedeni bu olsa gerek. sorunuza itafen alıntıladm sizi.. sizle ilgisi yok:))

bu tarz yorumlar yapanlar hiç yapmasın bu ne şimdi yani

bence kaynanan o ortamdan hoşlanmamış olabilir...seni koruyor da olabilir..kendi de meraklı bi tipse içlerine girip neler ne degiller bilmek ister ...zaten artık git dese de gitme malum kaynananla samimiler

Diğer konumda beni baya bı kotulemstı güniz hanım o enerjısını burdada yansıttı ama balanms galiba yorum yapmakla yadırgamak arasında kald sureklı dıkkat etmek gerekıyormus demek:90:

sanırım konu sahibinin açtığı diğer konudan uyuz olmş hanımefendi... çok gereksz bir tepki olmş.. konu açsada iğnelesem diye beklemş sanrm.. ama ayıp... çok ayıp..

Aynen oyle genelde cogu gelınden yakındı bende onların arasındaydım... Demek ki içinde yara vard takbımdeydı herkes kendıne yakısanı yapar

bence kaynanana açık açık sor anne sen onlarla görüşüyorsun benim görüşmemi neden istemiyorsun de bakalım ne diyecek:44:

bence kaynanana açık açık sor anne sen onlarla görüşüyorsun benim görüşmemi neden istemiyorsun de bakalım ne diyecek:44:

Sordum işte yüz bulurlar sureklı evıne gelırler kalmak bılmezler dedı... Ben zaten calısıyorum dedım anne kım gelcek bana falan dıye ama kestırıp attı

bence orda çok atıp tutuyodur seninde duymandanmı çekiniyo nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…