Kayinvalidemin kandili!

Su kandillerde arasmayi kim cikardi allah askina.
Hadi bayramda bayramlasmayi aladikta dinimizde bile kandil diye özel bi kavram yok aslinda osmanli doneminde bu özel gunlerde camilerde kandiller yakilir vaazlar verilir.gunun anlam onemine dair konusmalar yapilirmis. Kandil diye kalmis sonra. Bi kadir gecesi gecer kuranda.
Baska islam ulkelerinde var mi acaba bu durum.
Tamam iyi hos guzel meseleler bunlarda. Hic yoktan zorunluymus gibi bi kavga sebebi cikmis milletin basina

valla ben de çok aramak gitmek istemiyorum ama böyle günlerde
ararım yada çok yakın zaten evime giderim kandilleşir çıkarım
bu yüzden ne eşimle kavga ederim ne de adımı kötü geline çıkartırım
gerek yok yani ben yapıosam eşimde bizimkilere yapıyo hatta işteykne benim
haberimm yokken arar böyle şeylerde.he senin eşin hep senden bekleyip
arayıp sormuyorsa kendisi anneni babanı o ayrı bir konu öyle bile olsa
özellikle onun yanında ararım yada hadi gidelim annenlere kandil bugün derim
onu utandırırım.. ama sana sürekli aramıyosun vs yapıp da kendisi diğer
gelinini arıyorsa haksızlık sen görevini yap ama onu da söyle bence zaten eşin anlamış bak önemli olan o konuşur belki annesiyle.

Hakaretinize ayna tutuyorum. Okudugunuzu yorumlamayi ogrenin de sonra milletin kafasi neye basar basmaz tartisin.

onu da trip atmak için aramış olabilir mi acaba

dün buna benzer konu açmıştım benim durum biraz farklıydı ben aramadım. eşim surat yaptı biraz neden aramıyorsun dedim içimden gelmiyor önce hatalarını düzeltsinler dedim. kaldı ki ben kandilde kimseyi aramıyordum. k.v olunca mecburiyete bindiriyorlar.

Telefon emri vakisinden nefret ederim,Eşimde bana yapar bazen, ama dün o kadar yorgundum ki arayamayacağım hiç kimseyi dedim. Oda bende senin anneni aramadım zaten dedi konu kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…