- 17 Şubat 2016
- 281
- 221
- 18
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Benim hoşuma gitti arkadass hayırlı kandillerrrBoşver ya konu sahibi çok cins birşey aman kandil kutlama da sana kalmıştı kurban ol sen kandillere kıskanç likten ne hale gelmussin catlar sin yakında sen..kandilin ne olduğunu bilmezki ancak dedikodu ya basar aklı...vaaz verdim hosuna gittimi!!!
Müslüman olmadığınız halde,karşınıdakine saygınızdan arıyorsunuz,bravo size...Nasıl yani kaynananızı aramaz mısınız kandilde?eşimle hiç öyle bi diyalogumuz olmadı sanırım. Çünkü sıradan annanemi dedelerimi halalarımı teyzemi annemi kaynanamı ararım kandilde. Çok şükür eşim de benim gibi. Annem bana böyle öğretti. İnsan aramak için bahane bana göre kandil. Bu arada müslüman falan değilim kandilin anlamı da umrumda değil. Kutlayanı arar geçerim.
NE saygısız bir yorum, kandillerin ne kadar özel ve önemli günler olduğunu bilseydin keşkeBıktık şu kandillerden be uf..
Marga sen evli miydin ?Cok sık arayan biri degilim.
Bazen ariyorum bazen aramayi unutuyorum.
Ama aramadigim icin hayirsiz gelin tarzinda bisiylede karsilasmadim bu zamana kadar..
Esinin ara baskilarina "hayir aramak istemiyorum " gibi savunmalara gectigin surece sanki aranizda tartismalar her kandil tekrarlanacak gibi..
Siz en iyisi 5 dakikacikta olsa arayip konusun boyle gunlerde.. gonlu olsun hem esinin hem annesinin..
Seninde basin rahatlamis olur emaaaan =)
Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....
Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!
Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.
Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..
aynı kayınPEDER den bende de var şimdi kendi kendine triplerde lan bi odadasınız işte neden senin cebindeki telefonu ayrıyaten arıyayım aramıyom kardeeeeeş aramıyoooomPeki kayinpederi tarafindan aramadi diye laf sokulan var mi aranizda? Surekli aramami hal hatir sormami istiyor adam, kayinvalidemi arasam yetmiyo mu
Haklisin canim dogru soze ne diyim..Haklisin..Sende sağol ne demek asıl tepkili yaklaşmadığın için ben sana teşekkür ederim.
Çok haklısın aslında kızmakta sinirlenmekte ama onlar cezasını bulsun derken kendine kötülük etme Boşwer sen dile getirmesende Allah biliyo Allah görüyor
Kandil kutlamanın tartışması bile olmaz bence.Önce kandil diye anılan gecelerin feyzini bilmek gerek.Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....
Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!
Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.
Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?